Πώς να επιδιορθώσετε το ζήτημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6

Πρόβλημα υπερθέρμανσης Galaxy S6: Το Samsung Galaxy S6 είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο προηγμένα κομμάτια τεχνολογίας που έπληξαν την αγορά smartphone φέτος. Με τη μαγευτική εμφάνιση και το σχεδιασμό του, είναι άμεση επιτυχία μεταξύ των καταναλωτών. Παρά όλες τις προδιαγραφές υψηλής τεχνολογίας, βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη και εξαιρετικό σχεδιασμό, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά μικρά σφάλματα. Αλλά αυτά μπορούν να ληφθούν υπόψη χρησιμοποιώντας μικρές συμβουλές και κόλπα Android. Ένα από αυτά τα ζητήματα είναι το ζήτημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι το Galaxy S6 τους υπερθερμαίνεται μετά την εκτέλεση βαρέων παιχνιδιών, όταν το χρησιμοποιούν για αρκετές ώρες ή μερικές φορές χωρίς καθόλου προφανή λόγο.

Διαβάστε πρώτα - Γιατί το τηλέφωνό μου Android ζεσταίνεται και υπερθερμαίνεται;

Για όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν το ζήτημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6, έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον μικρό οδηγό για να το διορθώσετε. Μια λύση για το ζήτημα Bluetooth και άλλα παρέχονται επίσης στο Technobezz.

Δείτε επίσης: Πώς λειτουργεί η ασύρματη φόρτιση με το Galaxy S6

Βήματα για την επίλυση του προβλήματος υπερθέρμανσης του Samsung Galaxy S6

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες μεθόδους για να διορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Galaxy S6 σας. Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη παραγγελία. Η πρώτη μέθοδος είναι η ευκολότερη και, στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε αν δεν λειτουργεί.

Μέθοδος 1:

Ο ευκολότερος και πιο βασικός τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6 είναι να επανεκκινήσετε το Galaxy S6. Απλώς απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας Galaxy S6. Περιμένετε λίγα λεπτά και μετά ενεργοποιήστε το ξανά. Είναι πολύ πιθανό αυτή η μικρή επανεκκίνηση να διορθώσει το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6.

Μέθοδος 2:

Υπάρχει πιθανότητα η εφαρμογή τρίτου μέρους να είναι ο λόγος υπερθέρμανσης του Galaxy S6. Για να το ελέγξετε, μπορείτε να ξεκινήσετε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία. Η Ασφαλής λειτουργία σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας στην πιο βασική του κατάσταση, δηλαδή τη στιγμή που το αγοράσατε και δεν έχετε εγκαταστήσει εφαρμογές από εσάς. Για να μεταβείτε στην ασφαλή λειτουργία:

 • Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας Galaxy S6.
 • Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να το ενεργοποιήσετε ξανά.
 • Όταν δείτε το λογότυπο Samsung Galaxy S6, πατήστε αμέσως το κουμπί μείωσης της έντασης και συνεχίστε να το πατάτε μέχρι να φορτωθεί η οθόνη του τηλεφώνου.
 • Εάν πετύχατε, θα μπορούσατε να δείτε ένα λογότυπο Safe Mode στην αριστερή γωνία της οθόνης Galaxy S6.

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για λίγο. Εάν δεν ζεσταθεί, τότε μια εφαρμογή τρίτου μέρους προκαλεί το πρόβλημα υπερθέρμανσης του γαλαξία S6. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απεγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων ένα προς ένα, ξεκινώντας από αυτές που εγκαταστήσατε πρόσφατα ή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Απλή επίλυση για το ζήτημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6:

 • Διαγραφή δεδομένων προσωρινής μνήμης
 • Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης
 • Εκκινήστε σε ασφαλή λειτουργία και απενεργοποιήστε τις διαταραγμένες εφαρμογές
 • Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας πολλές φορές
 • Ενημέρωση εφαρμογών
 • Αφαιρέστε τις εφαρμογές εξάντλησης μπαταριών
 • Επαναφέρετε εργοστασιακά το τηλέφωνό σας

Μέθοδος 3:

Εάν η αφαίρεση των εφαρμογών τρίτων δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του τηλεφώνου. Τώρα για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι η προσωρινή μνήμη, είναι τα προσωρινά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη του τηλεφώνου από εφαρμογές και σύστημα Android για καλύτερη και γρήγορη λειτουργία του τηλεφώνου σας. Επομένως, η διαγραφή της προσωρινής μνήμης δεν θα επηρεάσει τα προσωπικά σας αρχεία και δεδομένα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να σκουπίσετε την προσωρινή μνήμη για να διορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6 χωρίς να ανησυχείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ο καθαρισμός της προσωρινής μνήμης είναι αρκετά εύκολος στο Samsung Galaxy S6. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Απενεργοποιήστε το Galaxy S6 σας.
 • Αφού το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά λειτουργίας, αύξησης έντασης και αρχικής οθόνης και κρατήστε τα πατημένα μέχρι να δείτε το λογότυπο της Samsung και ένα κείμενο ανάκτησης γραμμένο στην κορυφή με μπλε χρώμα.
 • Εδώ μπορείτε να πλοηγηθείτε στην επιλογή χρησιμοποιώντας το πλήκτρο αύξησης και μείωσης έντασης. Μεταβείτε στην επιλογή Wipe Cache Partition και επιλέξτε το πατώντας το κουμπί λειτουργίας.
 • Αυτό θα διαρκέσει λίγα δευτερόλεπτα.
 • Όταν ολοκληρωθεί, θα δείτε ξανά το μενού που εμφανίστηκε προηγουμένως. Μεταβείτε στο Reboot System τώρα και επιλέξτε το χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας
 • Το τηλέφωνο θα επανεκκινηθεί στην κανονική λειτουργία και το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6 πρέπει να επιλυθεί.

Μέθοδος 4:

Εάν καμία από αυτές τις μεθόδους δεν λειτουργεί, η τελευταία λύση είναι να επαναφέρετε εργοστασιακά το τηλέφωνό σας. Αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, οπότε θα χρειαστεί να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας σημαντικών δεδομένων πριν κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Τώρα για να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όπως περιγράφεται.

 • Απενεργοποιήστε το Galaxy S6 σας.
 • Χρησιμοποιήστε τη διαδικασία στη μέθοδο 3 παραπάνω για να μεταβείτε στο μενού ανάκτησης.
 • Εδώ μεταβείτε στην επιλογή διαγραφή δεδομένων / επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επιλέξτε το χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας.
 • Τώρα επιλέξτε «Ναι - διαγράψτε όλα τα δεδομένα χρήστη» και πατήστε το κουμπί λειτουργίας.
 • Τώρα το τηλέφωνό σας έχει επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και όλα τα δεδομένα σας έχουν διαγραφεί.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης, τότε θα πρέπει να μεταφέρετε το Galaxy S6 σας στο κατάστημα λιανικής όπου το αγοράσατε ή στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Δείτε για περισσότερη βοήθεια

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found