Συνηθισμένα προβλήματα Netflix και πώς να τα διορθώσετε

Το Netflix είναι η πλατφόρμα πολυμέσων ψυχαγωγίας που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε κάθε είδους ταινίες, σειρές και άλλα πράγματα με ευκολία. Η μόνη απαίτηση είναι μια ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο και αυτό είναι όλο. Το Netflix χρησιμοποιείται σε όλες τις συσκευές που ξεκινούν από Android, iOS, iPad, υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, ενώ το Apple TV, το PS4, το Xbox One και άλλες κονσόλες παιχνιδιών που μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της εφαρμογής για τη ροή των απαραίτητων στοιχείων.

Αλλά όλα είναι υποχρεωμένα να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα με τις στιγμές και μπορεί να υπάρξει μια στιγμή που θα βρεθείτε αντιμέτωποι με διάφορα είδη προβλημάτων Netflix που σας αφήνουν ενοχλημένα εάν βρίσκεστε στη μέση ενός σημαντικού μέρους μιας ταινίας. Ωστόσο, κάθε πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί ακολουθώντας ορισμένα βήματα, οπότε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη ροή κάτι από την εφαρμογή Netflix, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω λύσεις.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του Netflix και οι επιδιορθώσεις τους για όλες τις συσκευές αναφέρονται εδώ.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε το πάγωμα Netflix στο iPad

Συνηθισμένα προβλήματα Netflix και οι επιδιορθώσεις τους

Όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, όπως το Netflix δεν θα φορτώσει ή το σφάλμα Netflix, η πρώτη συμβουλή είναι να μεταβείτε στο DownDetector και αν βρείτε αυτήν την υπηρεσία να είναι γεμάτη με τόσες πολλές καταγγελίες, τότε αυτό είναι ένα ζήτημα του Netflix που χρειάζεται διορθώσεις μέρος.

Πρόβλημα 1: Προβλήματα σύνδεσης Netflix

Το πρόβλημα της σύνδεσης Netflix αντιμετωπίζει πολλοί χρήστες που μπορεί να οφείλονται είτε σε ακατάλληλη σύνδεση δικτύου ή σε άλλα προβλήματα. Ωστόσο, για να ελέγξετε εάν οφείλεται σε κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο, δοκιμάστε να ανοίξετε έναν άλλο ιστότοπο στη συσκευή σας. Εάν άλλος ιστότοπος λειτουργεί σωστά, τότε πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Λύσεις:

 • Όποια συσκευή χρησιμοποιείτε, Android, iOS ή υπολογιστή, κάντε επανεκκίνηση πρώτα.
 • Η επόμενη εργασία είναι να μεταβείτε σε δίκτυο Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή.
 • Εάν αυτές οι επιδιορθώσεις δεν λειτουργούν για εσάς, επανεκκινήστε την εφαρμογή Netflix.
 • Τέλος, απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε την εφαρμογή για να δείτε αν αυτό κάνει αλλαγές στο ζήτημα σύνδεσης Netflix.

Πρόβλημα 2: Πρόβλημα ροής Netflix

Το ζήτημα ροής στο Netflix είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που έχει ενοχλήσει πολλούς χρήστες μέχρι στιγμής. Το ζήτημα ροής υποδεικνύει ότι θα αντιμετωπίσετε βίντεο κακής ποιότητας ή θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ξεκινήσετε κάτι. Ενώ τις περισσότερες φορές αυτό μπορεί να συμβεί λόγω της κακής σύνδεσης, υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Λοιπόν, πρώτα εκτελέστε μια δοκιμή ταχύτητας για επιβεβαίωση εάν έχετε αυτό που απαιτείται ταχύτητα ποιότητας SD ή HD.

Λύσεις:

Επανεκκινήστε τη συσκευή: Αυτό το ζήτημα μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε, Android, iOS, υπολογιστή ή κονσόλα παιχνιδιών κ.λπ. Επομένως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής που χρησιμοποιείτε.

Επανεκκινήστε το δρομολογητή: Η επόμενη εργασία είναι να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή και να δείτε εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα που δεν λειτουργεί Netflix. Για επανεκκίνηση του δρομολογητή, αποσυνδέστε τον από την πηγή τροφοδοσίας, περιμένετε 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια συνδέστε τον ξανά.

Επανεκκινήστε το μόντεμ: Παρομοίως, αποσυνδέστε το μόντεμ, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και συνδέστε το ξανά. Επίσης, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη θέση του δρομολογητή Wi-Fi.

Πρόβλημα 3: Σφάλματα Netflix 1011 και 1012

Αυτά είναι τα λάθη με τα οποία οι χρήστες Android και iOS είναι πολύ εξοικειωμένοι. Τα 1011 και 1012 είναι ειδικά για κινητές συσκευές όπως το Android και το iPhone. Εάν χρησιμοποιείτε μία από αυτές τις συσκευές και αντιμετωπίσατε αυτά τα σφάλματα Netflix, δοκιμάστε τις ακόλουθες λύσεις.

Λύσεις:

Η επαναφορά της εφαρμογής Netflix είναι η κύρια λύση αυτού του ζητήματος. Ωστόσο, η διαδικασία διαφέρει ανάλογα με τις συσκευές. Η διαδικασία είναι διαφορετική σε Android και iOS και αυτά εξηγούνται εδώ.

Επανεκκινήστε το Netflix σε Android

 • Εάν χρησιμοποιείτε Android, μεταβείτε πρώτα στην επιλογή ρυθμίσεων από την Αρχική οθόνη της συσκευής σας Android.
 • Ανοίξτε την επιλογή Εφαρμογή που θα περιέχει επίσης την εφαρμογή Netflix.
 • Επιλέξτε αυτό και πατήστε στην εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και μετά διαγράψτε τα δεδομένα.
 • Πατήστε OK για επιβεβαίωση της διαδικασίας.
 • Τώρα προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή Netflix.

Επανεκκινήστε το Netflix σε iOS

 • Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή iOS, πατήστε δύο φορές στο κουμπί Αρχική σελίδα και θα λάβετε μια προεπισκόπηση των πρόσφατα χρησιμοποιημένων εφαρμογών.
 • Σύρετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να βρείτε το Netflix και μόλις το κάνετε, σύρετε προς τα πάνω για να το κλείσετε.
 • Επιστρέψτε στην Αρχική οθόνη και εκκινήστε ξανά το Netflix.

Δεν δουλεύει? Το επόμενο βήμα είναι να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί τότε.

Υπάρχουν στιγμές που ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε άλλες συσκευές, όπως Smart TV, κονσόλες παιχνιδιών Xbox One, PS4 κ.λπ. για να επιλύσετε το ζήτημα που σχετίζεται με το Netflix. Έτσι, η διαδικασία επαναφοράς του Netflix σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές είναι εδώ.

Επαναφέρετε το Netflix

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix στη συσκευή σας.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό χρησιμοποιώντας το απομακρυσμένο «Πάνω, Πάνω, Κάτω, Κάτω, αριστερά, Δεξιά, Αριστερά, Δεξιά, Πάνω, Πάνω, Πάνω, Πάνω».
 • Καθώς εισάγετε τον κωδικό, θα εμφανιστεί στην οθόνη μια επιλογή απενεργοποίησης του Netflix. Επιλέξτε αυτό και μετά συνδεθείτε ξανά.

Πρόβλημα 4: Σφάλμα Netflix 1016

Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα Netflix που αντιμετωπίζουν οι χρήστες iOS και μπορεί να προκύψει σε iPhone ή iPad. Ο κύριος λόγος για αυτό το σφάλμα είναι η κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εδώ είναι η λύση για το πρόβλημα.

Λύσεις:

 • Πρώτον, πρέπει να επαναφέρετε τη σύνδεση iPhone ή iPad ό, τι χρησιμοποιείτε. Απλώς σύρετε την αρχική οθόνη της συσκευής και μετά αγγίξτε το εικονίδιο του αεροπλάνου. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, αγγίξτε ξανά το εικονίδιο για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου. Τώρα δείτε αν η εφαρμογή Netflix λειτουργεί σωστά στη συσκευή σας iOS.
 • Εάν η πρώτη λύση δεν λειτούργησε για εσάς, το επόμενο βήμα είναι η επανεκκίνηση της συσκευής iOS. Για να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας iOS, πατήστε το κουμπί ύπνου ή αφύπνισης έως ότου εμφανιστεί το κόκκινο ρυθμιστικό στην οθόνη. Τώρα σύρετε αυτό το ρυθμιστικό μέχρι να απενεργοποιηθεί εντελώς η συσκευή. Μόλις απενεργοποιηθεί, πατήστε ξανά το κουμπί ύπνου ή αφύπνισης για να το ενεργοποιήσετε ξανά.

Πρόβλημα 5: Σφάλμα Netflix 12001

Ενώ το σφάλμα 1016 του Netflix αντιμετωπίζει ιδιαίτερα τους χρήστες iPhone ή iPad, το σφάλμα 12001 αντιμετωπίζουν οι χρήστες Android. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Android, ενδέχεται να αντιμετωπίσατε τέτοιο σφάλμα. Εδώ πρέπει να κάνετε.

Λύση:

Ο λόγος του σφάλματος 12001 του Netflix είναι τα παλιά δεδομένα στη συσκευή σας. Επομένως, η λύση δεν είναι παρά η εκκαθάριση των δεδομένων. Αυτό ισχύει για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων στη συσκευή σας Android. Εδώ είναι πώς να το κάνετε αυτό.

 • Στη συσκευή σας Android ανοίξτε πρώτα την εφαρμογή ρυθμίσεων
 • Μεταβείτε στην επιλογή Διαχείριση εφαρμογών ή εφαρμογών.
 • Εκεί θα μάθετε την εφαρμογή Netflix. Πατήστε σε αυτό.
 • Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και εκκαθάριση δεδομένων. Πατήστε OK για επιβεβαίωση της διαδικασίας.

Αυτό θα διαγράψει τα παλιά δεδομένα από την εφαρμογή Netflix. Τώρα προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Πρόβλημα 6: Ύποπτο πρόβλημα σύνδεσης στο Netflix

Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για ροή ταινιών ή μουσικής από την εφαρμογή Netflix, αυτό είναι ένα ζήτημα που μπορεί να ενοχλήσει όλους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύει ότι κάποιος έχει προσπαθήσει να συνδεθεί στον λογαριασμό σας Netflix και για να αποτρέψετε τέτοια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, πρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης αμέσως.

Λύση:

Όταν λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασης της εφαρμογής Netflix. Επίσης, μην κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που λάβατε, μεταβείτε στον ιστότοπο του Netflix και επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης από εκεί. Εδώ είναι πώς να το κάνετε αυτό. Η διαδικασία είναι ίδια για όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

 • Μεταβείτε στον ιστότοπο Netflix.com και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής σας
 • Πατήστε στην επιλογή «Ο λογαριασμός μου» και μετά στο «αλλαγή κωδικού πρόσβασης».
 • Καταχωρίστε τον παλιό κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια τον νέο κωδικό πρόσβασης στο απαιτούμενο πεδίο.
 • Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, πατήστε στην επιλογή «Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης» και υπάρχουν επιλογές που θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε με επιτυχία τον κωδικό πρόσβασης.

Αυτό είναι. Το πρόβλημά σας θα επιλυθεί τώρα.

Πρόβλημα 7: Πάρα πολλοί χρήστες στο Netflix

Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που σχετίζεται με το Netflix και αντιμετωπίζουν οι χρήστες όλων των συσκευών. Είναι πολύ συνηθισμένο να αντιμετωπίζετε όταν υπάρχει κακή σύνδεση ή αλλιώς έχετε μοιραστεί τον κωδικό πρόσβασης με πολλά άλλα άτομα. Θα σας δοθεί ένα μήνυμα που λέει ότι «Ο λογαριασμός σας Netflix χρησιμοποιείται σε άλλη συσκευή. Σταματήστε να παίζετε σε άλλη συσκευή ».

Λύση:

Εάν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα για να επιλύσετε το ζήτημα από μόνο του. Χρειάζονται σχεδόν περισσότερες από δύο ώρες για να επιστρέψετε στο φυσιολογικό. Ωστόσο, στο μεταξύ, μπορείτε να ελέγξετε ποιος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας Netflix και, στη συνέχεια, να κάνετε ένα βήμα για να σταματήσετε να μοιράζεστε τη σύνδεση.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Netflix μεταβαίνοντας στον ιστότοπο Netflix.com. Η διαδικασία αναφέρεται παραπάνω λεπτομερώς. Μόλις αλλάξετε με επιτυχία τον κωδικό πρόσβασης, μεταβείτε στη συνέχεια στον λογαριασμό μου και αποσυνδεθείτε από όλες τις άλλες συσκευές.

Πρόβλημα 8: Πρόβλημα μαύρης οθόνης Netflix στον υπολογιστή

Αυτό το ζήτημα αφορά συγκεκριμένα τον υπολογιστή ή τον υπολογιστή που αντιμετωπίζεται για διάφορους λόγους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι η οθόνη του υπολογιστή ή του υπολογιστή γίνεται μαύρη εντελώς αφήνοντας σας αδύνατο να κάνετε τίποτα. Ακολουθούν οι διορθώσεις για αυτό το ζήτημα.

Λύσεις:

 • Αρχικά, επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο που προορίζεται για εκκαθάριση των cookie Netflix. Θα αποσυνδεθεί αυτόματα από την εφαρμογή και θα αφαιρέσει ορισμένα αρχεία από τον υπολογιστή. Μόλις διαγραφούν τα cookie, ανοίξτε ξανά το Netflix και συνδεθείτε.
 • Εάν το πρώτο βήμα δεν έχει αποτέλεσμα, κλείστε εντελώς το πρόγραμμα περιήγησης και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να κάνετε streaming κάτι.
 • Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε IE ή Safari, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Chrome ή το Firefox για να δείτε εάν θα λειτουργήσει σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης.
 • Το πρόσθετο silverLight πρέπει να διαγραφεί από τον υπολογιστή για καλύτερο αποτέλεσμα.
 • Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς που δεν είναι έγκυρο, μπορεί να είναι αιτία αυτού του ζητήματος του Netflix. Επομένως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ενημερώσετε αμέσως το antivirus.

Πρόβλημα 9: Πρόβλημα Netflix στο Apple TV

Οι χρήστες του Apple TV ενδέχεται να αντιμετωπίσουν διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με το Netflix και εδώ μπορείτε να το λύσετε.

Λύσεις:

 • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επανεκκινήσετε το Apple TV σας και εάν παραμείνει ανεπιτυχές να επιλύσει το ζήτημα, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.
 • Η επόμενη δουλειά είναι η επανεκκίνηση του δρομολογητή σας.
 • Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, πρέπει να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή. Εάν εμφανιστεί κάποιο σφάλμα στην οθόνη, απλώς πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής από το τηλεχειριστήριο και επιλέξτε να αποσυνδεθείτε.
 • Σε περίπτωση που το σφάλμα αντιμετωπίζεται κατά την παρακολούθηση οποιουδήποτε βίντεο, πατήστε το μενού. Και όταν εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα "ποιος παρακολουθεί το Netflix", αποσυνδεθείτε. Συνδεθείτε ξανά μετά από λίγα δευτερόλεπτα για να δείτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.
 • Σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει τα πάντα και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το Netflix, απλώς ενημερώστε το Apple TV σας και πιθανότατα θα διορθώσει το πρόβλημα για εσάς.

Πρόβλημα 10: Προβλήματα Netflix στο PS4

Τα προβλήματα του Netflix PS4 αντιμετωπίζουν οι χρήστες της κονσόλας παιχνιδιών PS4. Μπορεί να διορθωθεί εύκολα με την επανεγκατάσταση της εφαρμογής.

Λύση:

Όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο PS4 σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή και το πρόβλημά σας θα επιλυθεί.

 • Μεταβείτε στην επιλογή οθόνης τηλεόρασης και βίντεο στο PS4 σας
 • Πατήστε το κουμπί επιλογής από τον ελεγκτή σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Διαγραφή». Στη συνέχεια, «Εντάξει».
 • Μόλις διαγράψετε, η εφαρμογή Netflix θα εμφανιστεί ξανά στην οθόνη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το επιλέξετε και θα το κατεβάσετε ξανά.
 • Τώρα συνδεθείτε ξανά για να ξεκινήσετε τη ροή στο PS4 σας.

Πρόβλημα 11: Σφάλματα Xbox One Netflix

Οι χρήστες του Xbox One ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο Netflix στη συσκευή τους και πάλι υπάρχουν πολλές επιλογές για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα. Διαβάστε τις λύσεις εδώ.

Λύσεις:

 • Το πρώτο και αυτό που συνιστάται να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε εντελώς το Xbox One και να περιμένετε τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα προτού το ενεργοποιήσετε ξανά. Μερικές φορές αυτό το απλό βήμα μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε όλο το πρόβλημα σε λίγα λεπτά.
 • Το επόμενο βήμα είναι να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Netflix και μετά να συνδεθείτε ξανά για να δείτε ότι λειτουργεί για εσάς. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί μενού στον ελεγκτή και μεταβείτε στις ρυθμίσεις, αποσυνδεθείτε.
 • Εάν το πρόβλημα παραμένει στο Xbox One, η τελική επιλογή είναι να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή από τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, να την εγκαταστήσετε ξανά.

Αυτά είναι τα κύρια και πιο συνηθισμένα προβλήματα Netflix που αντιμετώπισαν οι χρήστες σε διάφορες συσκευές, όπως iPad, iPhone, συσκευές Android, κονσόλες παιχνιδιών και υπολογιστή. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη ροή, συνιστάται πάντα να ελέγχετε πρώτα τη σύνδεση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια να προχωράτε με άλλες μεθόδους διόρθωσης για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.

Δείτε επίσης: Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Netflix

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found