Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Samsung Galaxy S7 Edge Bluetooth

Το Samsung Galaxy S7 Edge, η τελευταία συσκευή ναυαρχίδας δημιούργησε μια καταιγίδα στον κόσμο των smartphone με τα εκπληκτικά και δροσερά χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, αυτό το ακουστικό δεν είναι απαλλαγμένο από ελαττώματα και οι χρήστες άρχισαν να διαμαρτύρονται για διάφορα θέματα. Το ζήτημα Bluetooth είναι ένα από τα προβλήματα που ενοχλούν τους κατόχους αυτής της συσκευής. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές λύσεις για να διορθώσετε τα προβλήματα Samsung Galaxy S7 Edge Bluetooth.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S7 Edge κοινά προβλήματα και λύσεις τους

Μέθοδοι για την επίλυση προβλημάτων Samsung Galaxy S7 Edge Bluetooth:

Μέθοδος 1: Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε το διακόπτη Bluetooth

Αυτή είναι η απλούστερη λύση για την επίλυση του προβλήματος Bluetooth του Samsung Galaxy S7 Edge. Προχωρήστε στις ρυθμίσεις και απενεργοποιήστε την επιλογή Bluetooth. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το ξανά. Αυτή η ιδέα ισχύει για άλλα ζητήματα όπως το Wi-Fi, το GPS ανεξάρτητα από το smartphone που σας ανήκει. Ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί, εάν δεν προχωρήσετε στις άλλες μεθόδους.

www.androidcentral.com

Μέθοδος 2: Επανεκκινήστε τη συσκευή

Η επανεκκίνηση του ακουστικού μπορεί να είναι χρήσιμη και μπορεί να διορθώσει το ζήτημα Bluetooth σε ένα δευτερόλεπτο. Για επανεκκίνηση της συσκευής σας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και θα εμφανιστεί το μενού. Πατήστε Επανεκκίνηση.

Μέθοδος 3: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Bluetooth

Αυτή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Προχωρήστε προς Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> σύρετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να μεταφέρετε την καρτέλα Όλα και, τέλος, επιλέξτε "Bluetooth"
  • Πατήστε στο Force stop
  • Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Εκκαθάριση δεδομένων.
  • Πατήστε "OK" για επιβεβαίωση και επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Μέθοδος 4: Διαγράψτε τα προηγούμενα ζευγάρια και ρυθμίστε τα ξανά

Ένας άλλος χρήσιμος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα Bluetooth στο Galaxy S7 Edge είναι να διαγράψετε όλα τα προηγούμενα ζευγάρια Bluetooth και στη συνέχεια να τα ρυθμίσετε ξανά. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Bluetooth και θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις συσκευές Bluetooth σε συνδυασμό με το ακουστικό σας. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι που βρίσκεται δίπλα στις συσκευές μία προς μία και πατήστε το κουμπί ξεχάστε για να τις διαγράψετε, κάντε επανεκκίνηση της συσκευής και, στη συνέχεια, συνδέστε τις ξανά. Τώρα ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

www.youtube.com

Μέθοδος 5: Ελέγξτε το λογισμικό συσκευών Bluetooth εάν είναι ενημερωμένο

Επίσης, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το λογισμικό της συσκευής Bluetooth είναι ενημερωμένο και συνιστάται να ρίξετε μια ματιά στο εγχειρίδιο μαζί με τον ιστότοπο του κατασκευαστή για να έχετε τις πρόσθετες πληροφορίες.

Μέθοδος 6: Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης

Μια άλλη χρήσιμη μέθοδος για την επίλυση του εν λόγω ζητήματος είναι να θέσετε τη συσκευή σας σε λειτουργία ανάκτησης και να διαγράψετε το διαμέρισμα προσωρινής αποθήκευσης. Εδώ είναι πώς να το κάνετε αυτό:

  • Αρχικά, απενεργοποιήστε εντελώς το Galaxy S7 Edge
  • Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Power, Home και Volume Up συνολικά για λίγα δευτερόλεπτα
  • Μετά από λίγο, θα εμφανιστεί η οθόνη ανάκτησης Android και θα αφεθούν και τα τρία κουμπιά
  • Τώρα χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για πλοήγηση και το κουμπί λειτουργίας για να επιλέξετε. Επιλέξτε «σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης» και μετά κάντε επανεκκίνηση της συσκευής.

Μόλις ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση της συσκευής, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε Bluetooth στη συσκευή σας Galaxy για να ελέγξετε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 7: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Αυτή είναι η τελική επιλογή και προτείνεται μόνο σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω μεθόδους αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. Αυτό το βήμα θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή, οπότε έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας πρώτα και μετά προχωρήστε.

Προχωρήστε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά συσκευής και θα διαγραφεί ολόκληρο από τη συσκευή σας.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Galaxy S7 Edge με δύο κάρτες SIM και microSD ταυτόχρονα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found