Η ειδοποίηση Samsung Galaxy S7 Edge ακούγεται ότι δεν λειτουργεί - Πώς να το διορθώσετε

Το Galaxy S7 Edge είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική συσκευή που κατέχει, αλλά εάν κάποια από τις δυνατότητές του σταματήσει να λειτουργεί, η εμπειρία χρήσης του τηλεφώνου δεν θα είναι τόσο ευχάριστη. Οι ειδοποιήσεις είναι πολύ σημαντικές και ένα από τα ζητήματα που μπορεί να εμφανιστούν σχετίζεται με τους ήχους ειδοποιήσεων. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι οι ήχοι ειδοποίησης δεν λειτουργούν στο Samsung Galaxy S7 Edge.

Εάν έρχεστε αντιμέτωποι με την ειδοποίηση Samsung Galaxy S7 Edge, δεν ακούγεται πρόβλημα, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε, επειδή αυτό συμβαίνει λόγω ορισμένων ξαφνικών αλλαγών στο μενού ρυθμίσεων και μπορείτε να το διορθώσετε εύκολα ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το S Voice στα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Τρόποι διόρθωσης του Galaxy S7 Edge Δεν υπάρχουν ήχοι ειδοποίησης:

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε τη συσκευή

Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιλύσετε το πρόβλημα ειδοποίησης Galaxy S7 Edge που δεν λειτουργεί. Αυτό είναι ένα πολύ μικρό βήμα, αλλά μπορεί να λειτουργήσει σαν γοητεία σε πολλές περιπτώσεις. Για να κάνετε επανεκκίνηση ή επανεκκίνηση, πρέπει απλώς να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί Λειτουργίας και μείωσης έντασης για 9-10 δευτερόλεπτα έως ότου το τηλέφωνο δονηθεί, απενεργοποιηθεί και ξεκινήσει η επανεκκίνηση. Αυτό είναι. Τώρα ελέγξτε εάν ο ήχος ειδοποίησης λειτουργεί.

Μέθοδος 2: Αλλάξτε τον ήχο ειδοποίησης

Μερικές φορές η επανεκκίνηση ενδέχεται να μην αποδειχθεί χρήσιμη για εσάς, αλλά η αλλαγή των ήχων ειδοποίησης μπορεί να λειτουργήσει. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε αν αυτό μπορεί να διορθώσει τους ήχους ειδοποίησης Galaxy S7 Edge που δεν λειτουργούν για εσάς. Για να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης:

  • Από την αρχική οθόνη πατήστε Εφαρμογές
  • Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και επιλέξτε Ήχοι & δόνηση
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να μάθετε τον ήχο ειδοποίησης επιλογής
  • Εδώ πατήστε στον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον προτιμώμενο ήχο ειδοποίησης για ρύθμιση.

Μέθοδος 3: Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία αθόρυβης ή δόνησης δεν είναι ενεργοποιημένη

Σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει αυτά τα δύο βήματα, αλλά η κατάσταση είναι ίδια, τότε το επόμενο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να ελέγξετε εάν η λειτουργία αθόρυβης ή δόνησης είναι ενεργοποιημένη στη συσκευή σας. Για να το ελέγξετε:

  • Πρώτα πατήστε το κουμπί έντασης που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής για να ρυθμίσετε τον ήχο
  • Στη συνέχεια, μειώστε την ένταση έως ότου εμφανιστεί το εικονίδιο δόνησης στην οθόνη. Αυτό θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία δόνησης και το εικονίδιο θα εμφανιστεί στη γραμμή ειδοποιήσεων.
  • Ομοίως, συνεχίστε να μειώνετε την ένταση έως ότου εμφανιστεί το εικονίδιο σιωπής στη γραμμή ειδοποιήσεων που αναφέρει ότι η συσκευή σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία.
  • Τώρα, σύρετε προς τα κάτω τη γραμμή ειδοποιήσεων και πατήστε στις ρυθμίσεις
  • Πατήστε σε πρόσθετες ρυθμίσεις έντασης από το μενού Γρήγορες ρυθμίσεις
  • Πατήστε στους ήχους και τους κραδασμούς τώρα και προσαρμόστε τους ήχους όπως απαιτείται.

Μέθοδος 4: Ελέγξτε εάν η ειδοποίηση είναι αποκλεισμένη

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο ήχος ειδοποίησης κειμένου δεν λειτουργεί στη συσκευή σας S7 Edge μπορεί να είναι επειδή η ειδοποίηση έχει αποκλειστεί κάπως. Επομένως, ελέγξτε εάν έχει αποκλειστεί κατευθυνόμενοι προς Ρυθμίσεις> Εφαρμογή> Διαχείριση εφαρμογών και βρείτε την επιλογή μηνύματος. Τώρα κάντε κλικ στο Μήνυμα και δείτε εάν είναι αποκλεισμένο. Σε περίπτωση αποκλεισμού, αλλάξτε το για να το επιτρέψετε και το πρόβλημα θα λυθεί εύκολα.

Ομοίως, εάν η ειδοποίηση είναι αποκλεισμένη στην οθόνη κλειδώματος, δεν θα λάβετε ήχο για καμία ειδοποίηση. Έτσι, για να ελέγξετε ότι μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κλείδωμα οθόνης & Ασφάλεια> Ειδοποίηση και δείτε εάν είναι αποκλεισμένη. Αλλάξτε το για να το επιτρέψετε ξανά σε περίπτωση αποκλεισμού.

Μέθοδος 5: Ελέγξτε τα εργαλεία παιχνιδιού

Εάν παίξατε κάποιο παιχνίδι πρόσφατα και αρχίσατε να αντιμετωπίζετε το ζήτημα αμέσως μετά, ίσως τα εργαλεία παιχνιδιού να προκαλούν αυτό το ζήτημα. Μερικές φορές τα εργαλεία του παιχνιδιού συνεχίζουν να εμφανίζονται καθώς ξεκινάτε για πρώτη φορά οποιοδήποτε παιχνίδι και η πρώτη ερώτηση που πρέπει να ρυθμίσετε είναι Χωρίς ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εάν το έχετε ρυθμίσει και το έχετε ξεχάσει, ελέγξτε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Λειτουργίες για προχωρημένους> Εργαλεία παιχνιδιών και παιχνίδια και πραγματοποιήστε τις απαραίτητες αλλαγές.

Αυτά είναι τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διορθώσετε κανένα πρόβλημα ήχου ειδοποίησης στο Samsung Galaxy S7 Edge και ελπίζουμε ότι μία από τις παραπάνω μεθόδους θα λειτουργήσει για εσάς.

Δείτε επίσης: Η οθόνη Samsung Galaxy S7 δεν θα ενεργοποιηθεί-Πώς να το διορθώσετε

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found