Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα της κόκκινης οθόνης του iPhone

Έχουμε ήδη συζητήσει διάφορα ζητήματα iPhone και έχουμε μοιραστεί μερικές χρήσιμες λύσεις και συμβουλές για να τα διορθώσετε. Αυτή τη φορά, πρόκειται να μιλήσουμε για το θέμα της κόκκινης οθόνης του iPhone, επίσης γνωστό ως κόκκινη οθόνη του θανάτου του iPhone. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι το τηλέφωνο κολλάει στην κόκκινη οθόνη. Ορισμένοι χρήστες δήλωσαν ότι το πρόβλημα προέκυψε μετά την ενημέρωση του iOS. Άλλοι ανέφεραν ότι η κόκκινη οθόνη εμφανίστηκε όταν προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν το τηλέφωνό τους αφού η μπαταρία της έπεσε και το τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Έχουν γίνει αρκετές δηλώσεις μετά το ζήτημα στο προσκήνιο. Ορισμένες εικασίες αφορούσαν τη δυσλειτουργία του λογισμικού και άλλοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν πρόβλημα υλικού. Δεδομένου ότι η οθόνη δεν ανταποκρίνεται, δεν υπάρχουν πολλές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. Προτού κοινοποιήσουμε δύο από αυτές που μπορεί να λειτουργήσουν, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Για ορισμένους χρήστες, όλα πήγαν στο φυσιολογικό. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, επανεκκινήστε τη συσκευή σας αρκετές φορές. Δεν δουλεύει? Μεταβείτε στις παρακάτω λύσεις: σκληρή επαναφορά και λειτουργία DFU.

Δείτε επίσης: Τα κουμπιά έντασης του iPhone δεν λειτουργούν - Πώς να διορθώσετε

Τρόποι διόρθωσης της κόκκινης οθόνης του iPhone

recoveryiosdata.wordpress.com

Επαναφέρετε το iPhone σας

Όταν η οθόνη δεν ανταποκρίνεται για κάποιο λόγο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η συσκευή σας είναι κατεστραμμένη ή το πρόβλημα σχετίζεται με το υλικό. Μπορούμε να πάρουμε αυτήν την κατάσταση ως παράδειγμα: το iPhone σας δεν θα ενεργοποιηθεί και πιστεύετε ότι η μπαταρία ή κάποιο άλλο στοιχείο είναι κατεστραμμένο. Τις περισσότερες φορές, είναι απλώς ένα σφάλμα λογισμικού. Το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί με σκληρή επαναφορά. Το ίδιο ισχύει και για την κόκκινη οθόνη θανάτου του iPhone. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του iPhone, επομένως το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η επαναφορά σκληρού δίσκου. Μην ανησυχείτε, αυτό δεν θα διαγράψει κανένα από τα δεδομένα σας.

 • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Home και το κουμπί αναστολής / αφύπνισης ταυτόχρονα
 • Συνεχίστε να κρατάτε τα κουμπιά μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple στην οθόνη (ορισμένοι λένε ότι πρέπει να τα κρατήσετε για 10 δευτερόλεπτα, αλλά συνήθως χρειάζεται περισσότερο χρόνο)
 • Όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Apple, αφήστε τα κουμπιά.

support.apple.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το iPhone / iPad Η οθόνη αφής δεν λειτουργεί

Μπείτε στη λειτουργία DFU και επαναφέρετε το iPhone σας

Το δεύτερο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να μπείτε σε λειτουργία DFU και, στη συνέχεια, να επαναφέρετε το iPhone σας. Αυτό διόρθωσε το πρόβλημα για τους περισσότερους χρήστες. Λάβετε υπόψη ότι με την επαναφορά του iPhone θα χάσετε τα δεδομένα σας, αλλά μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα. Εάν δεν θέλετε να επαναφέρετε το iPhone σας, παραλείψτε αυτό το βήμα και επικοινωνήστε με την Apple.

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του iTunes στον υπολογιστή σας. Για είσοδο σε λειτουργία DFU:

 • Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή σας
 • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας
 • Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και το κουμπί Home ταυτόχρονα για 10 δευτερόλεπτα
 • Αφήστε το κουμπί λειτουργίας και συνεχίστε να πατάτε το κουμπί Home για 10-15 δευτερόλεπτα
 • Η οθόνη στο iPhone σας θα είναι μαύρη και η συσκευή θα εισέλθει σε λειτουργία DFU
 • Θα δείτε το ακόλουθο μήνυμα στο iTunes στον υπολογιστή σας: «Το iTunes έχει εντοπίσει και το iPhone βρίσκεται σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το iPhone για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το iTunes. "
 • Κάντε κλικ στο OK
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά iPhone
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά και ενημέρωση
 • Αφήστε τη συσκευή σας συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας και αφήστε το iTunes να επαναφέρει το iPhone σας
 • Όταν ολοκληρωθεί αυτό, ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη για να ρυθμίσετε το iPhone σας ως νέα συσκευή.

Αυτές οι λύσεις είναι αποτελεσματικές σε iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Πολλοί χρήστες έλυσαν το πρόβλημα με μία από τις λύσεις που έχουμε αναφέρει εδώ. Εάν δοκιμάσατε όλες τις μεθόδους και δεν επιλύσατε το πρόβλημα ή δεν θέλετε να εισέλθετε στη λειτουργία DFU και να επαναφέρετε το iPhone σας (χάσετε τα δεδομένα σας), επικοινωνήστε με την Apple ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά τους.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found