Πώς να δείξετε το ποσοστό μπαταρίας στο iPhone 6 για να δείξετε την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Η κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα από τα κύρια ζητήματα με όλους τους χρήστες Smartphone και εάν είστε χρήστης iPhone, πιθανότατα κι εσείς έχετε αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα. Πόσο μεγάλη είναι η μπαταρία του iPhone ή του iPad σας, θα σας λείπει πάντα η ανάγκη. Υπάρχει όμως ένα τέχνασμα για τη διαχείριση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας κάνοντας την ένδειξη ποσοστού μπαταρίας ενεργοποιημένη που θα σας δείξει πόση μπαταρία απομένει, ενώ θα δείχνει επίσης το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας.

Αυτή η ένδειξη ποσοστού μπαταρίας παραμένει απενεργοποιημένη στο iOS από προεπιλογή και οι χρήστες πρέπει να το ενεργοποιήσουν μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις. Επίσης, είναι πάντα καλό να έχετε μια ιδέα για το πόση μπαταρία απομένει μαζί σας, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τη χρήση σύμφωνα με αυτήν, προκειμένου να την κάνετε ζωντανή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γιατί να αφήσετε μόνο το εικονίδιο της μπαταρίας όταν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για να το κάνετε πιο ενημερωτικό; Για να δείξετε το ποσοστό μπαταρίας του iPhone 6 για να υποδείξετε την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω εύκολα βήματα.

Εάν το Bluetooth στο iPhone 6S δεν λειτουργεί, μάθετε εδώ τις διορθώσεις.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μάθετε iPhone 6 Phone, SIM card και σειριακό αριθμό

Βήματα

  • Πρώτα κατευθυνθείτε προς τις ρυθμίσεις στο iPhone 6 και πατήστε στην επιλογή Γενικά.
  • Στη συνέχεια κάντε κλικ στη χρήση και, στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή «ποσοστό μπαταρίας» κάτω από αυτήν.
  • Ενεργοποιήστε το διακόπτη για να κάνετε την επιλογή "ON". Αυτό είναι και μπορείτε στη συνέχεια να βγείτε από τις ρυθμίσεις.

www.youtube.com

Καθώς ενεργοποιείτε την επιλογή, θα εμφανίζεται αμέσως ένα ποσοστό στην αριστερή πλευρά του εικονιδίου της μπαταρίας και αυτό θα ενημερωθεί καθώς φορτίζετε την μπαταρία και όταν η μπαταρία εξαντλείται. Η ένδειξη ποσοστού μπαταρίας είναι πραγματικά χρήσιμη που σας επιτρέπει να εντοπίσετε την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κοιτάζοντας μόνο το εικονίδιο της μπαταρίας και χωρίς αυτό οι χρήστες δεν μπορούν να κατανοήσουν αμέσως την αλλαγή στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το ποσοστό μπαταρίας του iPhone μεταβαίνει μερικές φορές σε χαμηλό επίπεδο, αλλά αν το ποσοστό μπαταρίας είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να απεικονίσετε οποιαδήποτε αλλαγή στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εύχομαι αυτή η Apple να ενεργοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα από προεπιλογή σε όλες τις συσκευές iOS. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για προσθήκη είναι ο χρόνος που απομένει, ο οποίος θα κάνει το όλο θέμα πολύ πιο εύκολο. Εάν το μήλο μπορούσε να βγει με μια τέτοια δυνατότητα που θα υποδεικνύει τον υπολειπόμενο χρόνο ζωής της μπαταρίας ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τη συσκευή, θα είναι πραγματικά μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στις συσκευές iOS. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι το κύριο ζήτημα όλων των χρηστών Smartphone και οι άνθρωποι παλεύουν πολύ για να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής τους με οποιονδήποτε τρόπο. Η ενεργοποίηση του δείκτη ποσοστού μπαταρίας είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή, αλλά μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις εφαρμογές για να αποκτήσετε μια εικόνα σχετικά με το τι όλες οι εφαρμογές εξαντλούν περισσότερο την μπαταρία, ώστε να μπορείτε να τις διαγράψετε για να απαλλαγείτε από το κακό πρόβλημα διάρκειας ζωής της μπαταρίας .

Η τελευταία έκδοση λειτουργικού συστήματος της Apple που είναι iOS 8 και iOS 9 είναι γεμάτη με μια ζωτική δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να δουν τι καταναλώνει όλη η εφαρμογή πόση μπαταρία Θα βρείτε αυτήν τη δυνατότητα στο μενού ρυθμίσεων. Ακολουθήστε τις ρυθμίσεις διαδρομής> γενικές> χρήση και, στη συνέχεια, πατήστε Χρήση μπαταρίας που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επιλογή ποσοστού μπαταρίας. Θα σας δείξει πολύ καθαρά ότι ό, τι όλες οι εφαρμογές έχουν χρησιμοποιήσει πόση μπαταρία τις τελευταίες 24 ώρες.

9to5mac.com

Μαζί με την πιο ακριβή εικόνα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του iPhone 6, αυτή η ένδειξη ποσοστού μπαταρίας σάς βοηθά επίσης να εντοπίσετε εάν υπάρχει πρόβλημα υλικού ή λογισμικού στο iPhone 6. Μια δραματική πτώση του ποσοστού μπαταρίας λόγω οποιουδήποτε προβλήματος υλικού ή λογισμικού είναι εύκολα ορατό στο εικονίδιο της μπαταρίας, ενώ βοηθά επίσης στον εντοπισμό της βασικής αιτίας του προβλήματος.

Παρόλο που η μπαταρία σας λειτουργεί πολύ καλά και δεν έχετε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα στο iPhone 6, συνιστάται να κάνετε αυτήν την επιλογή «ON» για καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found