Τρόπος επίλυσης προβλήματος τυχαίας επανεκκίνησης στο Nexus 7

Το Google Nexus 7 κυκλοφόρησε στην αγορά τον Ιούλιο του 2012 και από την κυκλοφορία του, η πώληση αυξάνεται καθημερινά. Οι χρήστες αγοράζουν αυτό το tablet λόγω του ταχύτερου επεξεργαστή, της κάμερας, της υψηλότερης ανάλυσης και πολλών ακόμη λειτουργιών.

Αλλά πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης στο Nexus 7. Αυτό ήταν ένα κοινό πρόβλημα στο παλιό Nexus 7. Ωστόσο, οι χρήστες αντιμετωπίζουν επίσης το ίδιο πρόβλημα σε αυτό το νέο μοντέλο. Ορισμένοι κάτοχοι του Nexus 7 ανέφεραν ότι το πρόβλημα επανεκκίνησης παρουσιάζεται κυρίως όταν χρησιμοποιούν το Google Chrome. Ωστόσο, το πρόβλημα της τυχαίας επανεκκίνησης στο Nexus 7 δεν φαίνεται να περιορίζεται σε αυτό.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα "Εφαρμογές που συντρίβουν μετά από 4.4 KitKat Update" στο Nexus 7

Λύσεις για πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης στο Nexus 7

Πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης στο Nexus 7

1. Μια ενημέρωση από την Google θα μπορούσε να λύσει αυτό το τυχαίο πρόβλημα επανεκκίνησης στο Nexus 7. Θα πρέπει να λάβετε αυτές τις ενημερώσεις αυτόματα, αλλά μπορείτε επίσης να την ελέγξετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το Tablet> και ελέγξτε την έκδοση Android σας. Πατήστε Ενημερώσεις συστήματος> Ελέγξτε τώρα και δείτε εάν υπάρχει νέα ενημέρωση.

2. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές στο tablet σας είναι ενημερωμένες. Μπορείτε να ανοίξετε το Play Store> κουμπί Μενού> επιλέξτε Οι εφαρμογές μου. Επάνω δεξιά είναι διαθέσιμη η επιλογή "Ενημέρωση όλων". Το πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει εξαιτίας μιας εφαρμογής που δεν έχει βελτιστοποιηθεί για το Android 4.3. Επομένως, εάν παρατηρήσετε ότι το πρόβλημα της τυχαίας επανεκκίνησης στο Nexus 7 σχετίζεται με οποιαδήποτε συγκεκριμένη εφαρμογή, επικοινωνήστε με τους προγραμματιστές στέλνοντας μήνυμα και στο μεταξύ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική λύση έως ότου φέρουν μια ενημέρωση. Μπορείτε να ελέγξετε εάν μια εφαρμογή είναι ο ένοχος αυτού του προβλήματος εκκινώντας το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία. Εάν δείτε ότι το πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε ασφαλή λειτουργία, τότε μια εφαρμογή πρέπει να είναι ο ένοχος.

3. Εκτελέστε μια μαλακή επαναφορά κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα έως ότου επανεκκινήσει το tablet.

4. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της τυχαίας επανεκκίνησης, δοκιμάστε μια Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά πριν από αυτό δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Μενού> Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά tablet> Εισαγάγετε το PIN ή τον κωδικό πρόσβασης, εάν απαιτείται, και στη συνέχεια πατήστε Διαγραφή όλων

5. Εάν δεν βλέπετε κανένα από τα παραπάνω να λύσει το πρόβλημα, επικοινωνήστε με την Google ή τον πωλητή όπου αγοράσατε το tablet.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found