14 τρόποι επίλυσης προβλήματος σύνδεσης WiFi στο Samsung Galaxy Note 3

Πριν επιχειρήσετε αυτές τις λύσεις, διαβάστε το αρχικό άρθρο σχετικά με τον τρόπο διόρθωσης του Wi-Fi δεν θα συνδεθεί στη σημείωση 3 του Galaxy

Το Samsung Galaxy Note 3 έχει ενσωματώσει τη μεγάλη οθόνη ενός tablet με τη φορητότητα ενός smartphone, το οποίο κάνει τους οπαδούς smartphone να θέλουν να αγοράσουν αυτό το τηλέφωνο. Ωστόσο, όπως και με άλλα smartphone, υπάρχουν κάποια σφάλματα. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με ένα πρόβλημα σύνδεσης WiFi στο Samsung Galaxy Note 3. Η σύνδεση είναι εξαιρετικά αργή και μερικές φορές η σύνδεση συνεχίζει να διακόπτεται. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι πίσω από το πρόβλημα σύνδεσης WiFi στο Samsung Galaxy Note 3 και υπάρχουν επίσης πολλές πιθανές διορθώσεις για αυτό το πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Επίλυση ζητήματος συγχρονισμού email στο Galaxy Note 3

Πιθανές λύσεις για πρόβλημα σύνδεσης WiFi στο Samsung Galaxy Note 3

Πρόβλημα σύνδεσης Wi-Fi στο Samsung Galaxy Σημείωση 3

Λύση Νο. 1:

Ορισμένοι χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σταθερότητας WiFi βρήκαν μια λύση διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είναι απενεργοποιημένα. Τραβήξτε προς τα κάτω τη σκιά ειδοποιήσεων και απενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Λύση 2:

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας> Μενού> Για προχωρημένους> και δείτε εάν δεν είναι επιλεγμένο ο Διακόπτης αυτόματου δικτύου. Εάν όχι, αποεπιλέξτε το. Μερικοί άνθρωποι βρήκαν μια λύση κάνοντας αυτό.

Λύση No.3:

Απενεργοποιήστε το δρομολογητή και το Galaxy Note 3 σας για λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τα ξανά.

Λύση No.4:

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στη σημείωση 3 του Galaxy, μεταβείτε στο WiFi και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα τη σύνδεση. Πείτε στη συσκευή σας να ξεχάσει τη σύνδεση και ρυθμίστε ξανά τη σύνδεση από το μηδέν.

Λύση 5:

Το πλήθος καναλιών θα μπορούσε να είναι ο λόγος για ένα πρόβλημα σύνδεσης WiFi στο Samsung Galaxy Σημείωση 3. Για να ελέγξετε και να δείτε αν αυτή είναι η αιτία του προβλήματός σας, εγκαταστήστε τη δωρεάν εφαρμογή WiFi Analyzer και δείτε εάν το πρόβλημα είναι τα κανάλια με πλήθος. Εάν ναι, αλλάξτε το κανάλι του δρομολογητή.

Λύση No.6:

Βεβαιωθείτε ότι το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας είναι ενημερωμένο και, επίσης, ελέγξτε ρυθμίσεις όπως το φιλτράρισμα MAC.

Λύση No.7:

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα σταθερότητας WiFi, απενεργοποιώντας το WiFi Direct Share και WiFi, οι εφαρμογές Direct μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. Για να τα απενεργοποιήσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και μετά στη Διαχείριση εφαρμογών στην καρτέλα Όλα, πατήστε στην εφαρμογή και μετά πατήστε Απενεργοποίηση.

Λύση No.8:

Οι περισσότεροι χρήστες έχουν βρει μια λύση αλλάζοντας την ημερομηνία και την ώρα στο τηλέφωνό τους. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ημερομηνία και ώρα και αλλάξτε τη ζώνη ώρας.

Λύση No.9:

Απενεργοποιήστε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο μόντεμ και ενεργοποιήστε πρώτα το Galaxy Note 3. Τις περισσότερες φορές υπάρχουν ζητήματα ελέγχου ταυτότητας σύνδεσης με συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο, όπως διένεξη IP.

Λύση No.10:

Επιπλέον, η αλλαγή του αλγορίθμου κρυπτογράφησης των ρυθμίσεων ασφαλείας σας σε "TKIP ή AES" μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα σύνδεσης WiFi. Συνδεθείτε εισάγοντας αυτό στη διεύθυνση URL:

 • Linksys - //192.168.1.1
 • 3Com - //192.168.1.1
 • D-Link - //192.168.0.1
 • Belkin - //192.168.2.1
 • Netgear - //192.168.0.1.

Λύση No.11:

Ενημερώστε το Samsung Galaxy Note 3 με την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμο, καθώς ενδέχεται να επιλύσει το πρόβλημα αμέσως.

Λύση Νο.12:

Μερικές φορές οποιαδήποτε πρόσφατα εγκατεστημένη εφαρμογή τρίτου μέρους μπορεί να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα Wi-Fi, με αποτέλεσμα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αργή ή αδύναμη σύνδεση, διακοπή σύνδεσης πολύ συχνά και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με το Wi-Fi. Για να ελέγξετε εάν οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου είναι ο ένοχος, εκκινήστε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία.

 • Απενεργοποιήστε πρώτα τη συσκευή.
 • Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το «Galaxy Note 3». Όπως βλέπετε αυτό το λογότυπο, αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας και κρατήστε πατημένο το κουμπί μείωσης έντασης. Συνεχίστε να το κρατάτε μέχρι να γίνει επανεκκίνηση της συσκευής.
 • Τώρα η ασφαλής λειτουργία θα εμφανιστεί στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης.

Ελέγξτε τώρα εάν το πρόβλημα Wi-Fi έχει επιλυθεί τότε ή εξακολουθεί να υπάρχει. Εάν το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται σε ασφαλή λειτουργία, πρέπει να είναι οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους που δημιουργεί το ζήτημα. Μάθετε λοιπόν και απεγκαταστήστε το.

Λύση Νο.13:

Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα Wi-Fi. Εδώ είναι μια διαδικασία βήμα προς βήμα για να το κάνετε.

 • Από την αρχική οθόνη της συσκευής σας, πατήστε στην επιλογή «Τηλέφωνο».

Τώρα πληκτρολογήστε ## 72786 #, το # στο τελευταίο δεν θα εμφανιστεί στην οθόνη. Καθώς καλείτε αυτόν τον αριθμό, θα ξεκινήσει η ενέργεια hands-free.

Πηγή -technica320.rssing.com

 • Θα εμφανιστεί ξανά μια προειδοποίηση στην οθόνη, απλώς πατήστε "Ναι" για να συνεχίσετε τη διαδικασία.
 • Η ενεργοποίηση hands-free θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Πατήστε ξανά "ΟΚ".
 • Θα δείτε ότι το PRL έχει ενημερωθεί. Πατήστε "ok" για να συνεχίσετε.
 • Πατήστε ξανά ok στην επόμενη οθόνη και θα γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
 • Επαναφέρετε με επιτυχία τις ρυθμίσεις δικτύου. Τώρα ελέγξτε αν το πρόβλημα Wi-Fi έχει επιλυθεί.

Λύση No.14:

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων: Αυτή είναι πιθανώς η τελευταία επιλογή για την επίλυση κάθε είδους ζητήματος. Εάν έχετε δοκιμάσει όλη την παραπάνω διαδικασία αλλά εξακολουθείτε να έχετε κολλήσει στο ίδιο μέρος, εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το ζήτημα θα επιλυθεί σίγουρα. Η διαδικασία εξηγείται παρακάτω:

 • Απενεργοποιήστε πρώτα τη συσκευή.
 • Στη συνέχεια, πατήστε τρία κουμπιά προς τα κάτω: Πλήκτρο λειτουργίας, πλήκτρο Home και πλήκτρο αύξησης έντασης έως ότου εμφανιστεί η ένδειξη "Galaxy Note 3" στην οθόνη. Τώρα αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας.
 • Μετά από λίγα δευτερόλεπτα καθώς θα παρατηρήσετε την οθόνη αποκατάστασης συστήματος Android, αφήστε επίσης τα άλλα δύο κουμπιά.
 • Μεταβείτε στην επιλογή Διαγραφή δεδομένων ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας το κουμπί μείωσης έντασης και χρησιμοποιήστε το πλήκτρο λειτουργίας για να ορίσετε την επιλογή.
 • Μόλις γίνει αυτό, μεταβείτε στην κύρια επαναφορά και, στη συνέχεια, κάντε "επανεκκίνηση συστήματος τώρα". Θα γίνει επανεκκίνηση του συστήματός σας.

Αλλά μην ξεχάσετε να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας πριν πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, καθώς αυτή η διαδικασία θα διαγράψει όλα τα δεδομένα και τις εφαρμογές σας και θα πρέπει να τα εγκαταστήσετε ξανά.

Πρέπει να διαβάσετε- Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης στο Samsung Galaxy Note 3

Πρόσφατες δημοσιεύσεις