Πώς να εκτελέσετε μαλακή επαναφορά και σκληρή επαναφορά στο Nokia Lumia 920

Όταν αγοράζουμε ένα νέο τηλέφωνο, όλοι έχουμε πολύ υψηλές προσδοκίες. Μόλις επιλέξουμε το τηλέφωνο με το σχέδιο που προτιμούμε και τις προδιαγραφές που είναι ιδανικές για τις ανάγκες μας, θέλουμε το τηλέφωνο να λειτουργεί ομαλά όλη την ώρα. Τις περισσότερες φορές θα. Θα λειτουργήσει σαν γοητεία και δεν θα έχετε προβλήματα. Ωστόσο, σε κάποιο σημείο, ειδικά μετά από αρκετούς μήνες ή ακόμα και χρόνια χρήσης, ενδέχεται να εμφανιστούν ορισμένα ζητήματα. Οι εφαρμογές μπορούν να παγώσουν και να καταρρεύσουν, η οθόνη μπορεί να παγώσει, το τηλέφωνο μπορεί να γίνει επανεκκίνηση και ούτω καθεξής. Όλα αυτά τα προβλήματα ενοχλούν τους χρήστες smartphone σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διαθέτουν Nokia Lumia 920. Παρόλο που αυτή η συσκευή λειτουργεί πολύ καλά γνωρίζοντας πώς να εκτελείτε μαλακή επαναφορά και σκληρή επαναφορά στο Nokia Lumia 920 έρχεται τόσο βολικό επειδή η συσκευή σας μπορεί να μην ανταποκρίνεται ή μπορεί να επανεκκινήσει τυχαία. Θα σας δείξουμε πώς να επαναφέρετε μαλακά και να επαναφέρετε σκληρά το Lumia σας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Nokia Lumia 920

Πώς να εκτελέσετε μαλακή επαναφορά και σκληρή επαναφορά στο Nokia Lumia 920

www.windowscentral.com

Πώς να εκτελέσετε απαλή επαναφορά στο Nokia Lumia 920

Η εκτέλεση μαλακής επαναφοράς είναι ένα πολύ απλό πράγμα που μπορεί να γίνει και μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά όταν η συσκευή σας αποκρίνεται εντελώς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας και το πλήκτρο μείωσης έντασης ταυτόχρονα και να κρατήσετε τα κουμπιά για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Το Nokia Lumia σας θα δονείται και θα εμφανιστεί η οθόνη εκκίνησης.

Πώς να εκτελέσετε επαναφορά στο Nokia Lumia 920

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το τηλέφωνό σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Σχετικά> Επαναφορά του τηλεφώνου σας και θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας.

Αλλά, τι πρέπει να κάνετε εάν αυτή η επιλογή δεν είναι δυνατή επειδή η συσκευή σας δεν ανταποκρίνεται πλήρως, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή "Επαναφορά του τηλεφώνου σας" και η συσκευή δεν αντιδρά στη μαλακή επαναφορά; Η μόνη επιλογή που έχετε είναι να εκτελέσετε τη σκληρή επαναφορά χρησιμοποιώντας τα κουμπιά υλικού.

Όπως και με τη μαλακή επαναφορά, αυτό είναι επίσης πολύ απλό. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, το πλήκτρο μείωσης έντασης και το κουμπί κάμερας ταυτόχρονα και μόλις το τηλέφωνο δονείται, αφήστε το κουμπί λειτουργίας αλλά συνεχίστε να κρατάτε το κουμπί κάμερας και το πλήκτρο μείωσης έντασης. Αφήστε αυτά τα κουμπιά μετά από πέντε δευτερόλεπτα.

Εκτελέστε σκληρή επαναφορά μόνο εάν το Nokia Lumia 920 δεν ανταποκρίνεται πλήρως και η μαλακή επαναφορά δεν λειτουργεί.

Πηγή εικόνας: www.zastavki.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ενημερώσετε το λογισμικό στο Nokia Lumia 920

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found