Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για iPhone X

Το iPhone X είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό τηλέφωνο από την Apple και έχουν διασφαλίσει ότι θα το κάνουν πραγματικά μοναδικό ενσωματώνοντας εξαιρετικές δυνατότητες σε αυτό. Αλλά ένα τηλέφωνο δεν ολοκληρώνεται ποτέ χωρίς τις τέλειες εφαρμογές. Και αυτό ισχύει και για το πολύ ακριβό iPhone X. Το κατάστημα εφαρμογών είναι γεμάτο με πολλές εφαρμογές για το iPhone X, αλλά δυστυχώς, δεν είναι όλα κατάλληλα βελτιστοποιημένα για αυτό το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Έτσι, δημιουργήσαμε μια λίστα με τις κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για το iPhone X. Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται εδώ θα φαίνονται υπέροχες στο τηλέφωνό σας, οπότε προχωρήστε και λάβετε τις τώρα.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για iPhone 8 και iPhone 8 Plus

10 καλύτερες εφαρμογές για το iPhone X

Καιρός σκοτεινού ουρανού

Η εφαρμογή καιρού είναι απαραίτητη. Το Dark Sky Weather έχει σχεδιαστεί για να σας ενημερώνει για τις καιρικές συνθήκες μια ώρα πριν. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει πιθανότητα έντονης βροχής ή χιονόπτωσης, οι χρήστες θα το γνωρίζουν μια ώρα πριν. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να πάρετε μια απόφαση σε περίπτωση που έχετε ένα σχέδιο να βγείτε. Θα μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα πιο όμορφα κινούμενα σχέδια καιρού σε αυτήν την εφαρμογή. Και πάλι αυτή η εφαρμογή ενσωματώνει το GPS και σας ειδοποιεί για τις καιρικές συνθήκες της ακριβούς τοποθεσίας σας σε κάθε λεπτό. Προσφέρεται πρόγνωση καιρού για την επόμενη ώρα, την επόμενη μέρα και την επόμενη εβδομάδα και είναι όλα χωρίς προβλήματα.

Κατεβάστε το Dark Sky Weather

YouTube

Το YouTube είναι σίγουρα μια καλή προσθήκη στη λίστα εφαρμογών στο iPhone X σας. Θα σας διασκεδάσει με όλους τους δυνατούς τρόπους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, βίντεο, να ακούσετε μουσική κ.λπ. Αυτή η εφαρμογή ενημερώνεται για να λειτουργεί στο iPhone X με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, χωρίς ρωγμές και όλα, μάλλον θα μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο ομαλά. Εάν τα πράγματα φαίνονται ευρύτερα και μεγαλύτερα στην οθόνη iPhone X, απλώς μια πρέζα στην οθόνη και τα πράγματα θα γίνουν αδιάβροχα και λίγο μικρότερα.

Κατεβάστε το YouTube

Netflix

Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή είναι το Netflix. Αυτή είναι μια πολύ διασκεδαστική εφαρμογή για το iPhone X, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε streaming όλων των ειδών περιεχομένου με ευκολία. Μπορείτε να απολαύσετε βίντεο, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες παντού. Επίσης, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού σας και το ιστορικό προβολής, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε από το σημείο που σταματήσατε.

Λήψη Netflix

Χάρτες Google

Το iPhone διαθέτει τον δικό της χάρτη της Apple, αλλά αν ψάχνετε τον καλύτερο χάρτη ως σύντροφό σας, οι Χάρτες Google είναι ο καλύτερος από όλους. Οι Χάρτες Google σας βοηθούν με κάθε δυνατό τρόπο, προσφέροντας τις ακριβείς προτάσεις. Είτε πρόκειται για τοπικό εστιατόριο είτε για κοντινό πάρκο ή για κάτι σε μια απομακρυσμένη πόλη, οι Χάρτες Google μπορούν να σας μεταφέρουν παντού προσφέροντας την καλύτερη πλοήγηση. Επίσης, όταν πρόκειται για τις καλύτερες προτάσεις για τις δημόσιες συγκοινωνίες, τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο καλό όσο οι Χάρτες Google. Λάβετε λοιπόν αυτήν την εφαρμογή στο iPhone X σας μαζί με άλλες εφαρμογές.

Λήψη των Χαρτών Google

Halide

Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κάμερας που έχει επανασχεδιαστεί από το μηδέν για να ταιριάζει τέλεια στο iPhone X. Η κάμερα φαίνεται και λειτουργεί υπέροχα στο iPhone X. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία λήψης φωτογραφιών. Το Halide έχει επίσης την πλήρη δυνατότητα να μεταμορφώσει τον τρόπο λήψης φωτογραφιών με το iPhone X. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν, όπως οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται εδώ. Πρέπει να πληρώσετε 4,99 $ για να το αποκτήσετε στο iPhone σας. Έτσι, εάν είστε λάτρης της φωτογραφίας και είστε έτοιμοι να ξοδέψετε αυτό το μικρό ποσό, πάρτε αυτήν την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και απολαύστε την εμπειρία.

Λήψη Halide

Μέντα

Το νομισματοκοπείο είναι μια πραγματικά χρήσιμη εφαρμογή χρηματοδότησης που σας βοηθά να μείνετε εντός προϋπολογισμού. Απλώς εισαγάγετε όλα τα στοιχεία της τράπεζάς σας, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και αυτή η εφαρμογή θα παρακολουθεί τις επενδυτικές σας συνήθειες, τις συνήθειες δαπανών κ.λπ. Και πάλι μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπενθύμιση για την πληρωμή λογαριασμού σε αυτήν την εφαρμογή Νομισματοκοπείο Με όλα αυτά, εάν δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τα κέρδη σας, διατίθενται συμβουλές και συμβουλές σε αυτήν την εφαρμογή για να σας βοηθήσουν. Με αυτήν την εφαρμογή στο iPhone X σας, θα γίνετε καλός διαχειριστής λογαριασμού.

Λήψη νομισματοκοπείου

Σκάφη

Το Housecraft είναι μια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας που σας επιτρέπει να διασκεδάσετε επανασχεδιάζοντας το σπίτι με εικονικά έπιπλα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φέρετε το iPhone σας σε ένα δωμάτιο με επαρκή χώρο. Η εφαρμογή θα σαρώσει αμέσως το πάτωμα και, στη συνέχεια, θα σας επιτρέψει να διακοσμήσετε το δωμάτιο τοποθετώντας εικονικά έπιπλα. Τα έπιπλα μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος και να επαναχρωματιστούν όπως θέλετε. Ένα ευρύ φάσμα επίπλων είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή Housecraft, οπότε απλώς διαλέξτε το, χρωματίστε το και τοποθετήστε το στο πάτωμα για να πάρετε μερικές καλές ιδέες για το εσωτερικό σχεδιασμό.

Λήψη Housecraft

Σπάνε

Πρόκειται για ένα λαμπρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι βασικό και απλό, αλλά έχει μεγάλη δύναμη σε αυτό. Βασικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φορτώσετε φωτογραφίες και να επιλέξετε φίλτρα. Αλλά η πραγματική ισχύς αυτής της εφαρμογής βρίσκεται στο μενού εργαλείων της. Μπορείτε να περικόψετε, να επεξεργαστείτε, να προσαρμόσετε την προοπτική και τις καμπύλες και να προσθέσετε όλα τα είδη εφέ και φίλτρων για να κάνετε τις εικόνες καταπληκτικές. Με μια λέξη, αν ψάχνετε για ευελιξία, αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για λήψη στο iPhone X. Το κύριο συστατικό αυτής της εφαρμογής είναι το Stack που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε εύκολα. Στη συνέχεια, κάθε ένα από αυτά μπορεί να φορτωθεί. Επίσης, αποθηκεύστε την επεξεργασία που κάνετε και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη στοίβα για την αποδόμηση των προ-φορτωμένων εικόνων.

Λήψη Snapseed

1Κωδικός πρόσβασης

Έχουμε πολλούς λογαριασμούς και όλοι τους προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Έτσι, είναι πραγματικά δύσκολο να θυμάστε όλους αυτούς τους κωδικούς πρόσβασης για κάθε λογαριασμό. Και τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα εάν οι κωδικοί πρόσβασης είναι ο συνδυασμός αριθμών, αλφαβήτου και άλλων χαρακτήρων. 1 Ο κωδικός πρόσβασης είναι η καλύτερη λύση σε αυτό. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για το iPhone X που αποθηκεύει όλους τους κωδικούς πρόσβασης για εσάς. Επίσης, όχι μόνο ο κωδικός πρόσβασης, αλλά και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και άλλα σημαντικά δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν με ασφάλεια σε αυτήν την εφαρμογή. Ο μόνος κωδικός πρόσβασης που πρέπει να θυμάστε είναι ο κωδικός πρόσβασης αυτής της εφαρμογής. Και αυτό είναι.

Λήψη 1Password

Google Earth

Μια άλλη ενδιαφέρουσα εφαρμογή για να αναφέρει το iPhone X στη λίστα μας. Αυτή η εφαρμογή είναι ένας υπέροχος εικονικός ξεναγός που φέρνει ολόκληρο τον κόσμο στην παλάμη σας. Μπορείτε να εξερευνήσετε ολόκληρο τον κόσμο με ευκολία. Αναζητήστε οποιαδήποτε συγκεκριμένη τοποθεσία, μεγεθύνετε, περιστρέψτε την και αποκτήστε την καλύτερη εμπειρία ποτέ. Η οπτική λαμπρότητα του Google Earth είναι εκπληκτική και η οθόνη από άκρη σε άκρη του iPhone X θα κάνει την εμπειρία ακόμα καλύτερη.

Λήψη του Google Earth

Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για το iPhone X. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται εδώ είναι εντελώς δωρεάν στο App Store. Αποκτήστε τα και απολαύστε!

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης παιδιών

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found