Τρόπος επίλυσης του προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας Samsung Galaxy Note 4

Μόλις λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy Note 4 στην αγορά, αλλά μέσα σε λίγες μέρες, οι άνθρωποι άρχισαν ήδη να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη συσκευή τους. Το Samsung Galaxy Note 4 Battery Drain Issue είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών ανέφερε αυτό το πρόβλημα, αλλά το τηλέφωνο διαθέτει μεγάλη μπαταρία που θα πρέπει να παρέχει καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αλλά ένα πράγμα οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους πολύ για τις πρώτες ημέρες. Το τηλέφωνο και η μπαταρία του χρειάζονται επίσης ξεκούραση.

Πρόβλημα εξάντλησης μπαταρίας Samsung Galaxy Note 4

Δείτε επίσης- Πώς να αποκλείσετε ανεπιθύμητα μηνύματα SMS ή MMS στο Galaxy Note 4

Για να μειώσετε την εξάντληση της μπαταρίας, μπορείτε να ελέγξετε την ανάρτησή μας σχετικά με συμβουλές για εξοικονόμηση ζωής μπαταρίας σε smartphone.

Βήματα για την επίλυση του προβλήματος εξάντλησης μπαταρίας Samsung Galaxy Note 4

Πρώτα απ 'όλα, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για να εξοικονομήσετε μπαταρία. Για αυτό μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και μετά στην Εξοικονόμηση ενέργειας.

Μέθοδος 1

> Βεβαιωθείτε ότι κάνετε επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας περιοδικά.

> Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία στο Galaxy Note 4 σας και ρίξτε μια ματιά στη χρήση της μπαταρίας. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε προβληματική υπηρεσία ή εφαρμογή εκεί. Εάν δείτε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή καταναλώνει περισσότερη μπαταρία, τότε η καλύτερη ιδέα είναι να απενεργοποιήσετε ή να απεγκαταστήσετε την ίδια. Μπορείτε να ελέγξετε την εφαρμογή Greenify επειδή είναι πολύ χρήσιμο να αναγνωρίζετε τις ακατέργαστες εφαρμογές.

Μέθοδος 2

Ένας άλλος πιο γρήγορος τρόπος είναι να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αλλά καθώς αυτή η διαδικασία θα διαγράψει όλα τα δεδομένα του τηλεφώνου σας, δημιουργήστε πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας. Τα βήματα της επαναφοράς από το εργοστάσιο είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά του Galaxy S5. Έτσι, μπορείτε να δείτε την ανάρτησή μας σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων του Samsung Galaxy S5. Αφού πραγματοποιήσετε την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, εγκαταστήστε ξανά τις εφαρμογές επιλεκτικά.

Μέθοδος 3

Εάν έχετε ξεριζώσει το Samsung Galaxy Note 4 και αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της εξάντλησης της μπαταρίας, εγκαταστήστε την εφαρμογή Wakelock Detector καθώς θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες από αυτήν την εφαρμογή. Αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει επίσης να αφαιρέσετε τα φουσκωτά είδη.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found