Τρόπος διόρθωσης του προβλήματος αργής φόρτισης και εξάντλησης μπαταριών Nexus 7

Εάν το Nexus 7 σας φορτίζει αργά ή εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας, τότε, αυτό είναι το σωστό άρθρο για εσάς που εστιάζει στον τρόπο επίλυσης του προβλήματος αργής φόρτισης του nexus 7.

Διαβάστε πρώτα - εξάντληση μπαταρίας Android

Το Nexus 7 διαθέτει μπαταρία 3.950 mAh που διαρκεί έως και εννέα ώρες με ενεργή χρήση, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα αργής φόρτισης και γρήγορα προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας, εάν δεν χρησιμοποιείται σωστά.

Μία από τις πιο κοινές αιτίες του προβλήματος αργής φόρτισης του Nexus 7 είναι η ενημέρωση Kitkat 4.4.2 που εξαντλεί την μπαταρία. Σε αυτό το άρθρο, οι λύσεις που παρέχονται για την επίλυση της εξάντλησης της μπαταρίας και της αργής φόρτισης με το Nexus 7 μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για επιδιορθώστε προβλήματα όπως καθυστέρηση, αργές απαντήσεις και σφάλματα εφαρμογών.

Τρόπος διόρθωσης του προβλήματος αργής φόρτισης και εξάντλησης μπαταριών Nexus 7

Μέθοδος 1: Διαγραφή διαμερισμάτων προσωρινής μνήμης

Υπάρχει ένας όρος που πρέπει να γνωρίζετε με το οποίο είναι το διαμέρισμα προσωρινής αποθήκευσης πριν ξεκινήσετε τις επιδιορθώσεις.

Cache Partition Wip e - Αποθηκεύει τα πιο συχνά και προσωρινά δεδομένα συστήματος. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές και προγράμματα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, αποθηκεύοντας δεδομένα προσωρινής μνήμης. Ωστόσο, η ανίχνευση πάρα πολλών cache μπορεί να είναι πολύ αναποτελεσματική, ειδικά εάν δεν έχετε καθαρίσει το διαμέρισμα Cache από τότε που αγοράσατε το τηλέφωνό σας. Τα πράγματα μπορεί να είναι γεμάτα και ξεπερασμένα, οπότε η τακτική εκκαθάριση μπορεί να κάνει το N exus 7 να λειτουργεί ομαλά και να επιλύει προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας και αργής φόρτισης.

Για να εκκαθαρίσετε το διαμέρισμα Cache , θα χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία ανάκτησης στο N nexus 7. Ενώ αυτοί οι συνδυασμοί κουμπιών ποικίλλουν, θα πρέπει να δοκιμάσετε τα εξής:

  • Απενεργοποιήστε το Nexus 7
  • Για πρόσβαση στη λειτουργία ανάκτησης στο N exus 7, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, Όταν εμφανιστεί το λογότυπο G oogle, αρχίστε γρήγορα να πατάτε και να κρατάτε πατημένο την ένταση, ενώ κρατάτε πατημένο το κουμπί λειτουργίας
  • Μεταβείτε στη λειτουργία ανάκτησης, επιλέξτε τα κουμπιά έντασης για να μετακινηθείτε και το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε. (Πιέστε την ένταση δύο φορές και στη συνέχεια το κουμπί λειτουργίας)
  • Θα σας υποδεχτεί με: Χωρίς γραμμή εντολών. Είναι εντάξει. Αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτό θα εμφανιστεί στην οθόνη μόνο για περίπου 20 δευτερόλεπτα
  • Ενώ πατάτε και κρατάτε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, πιέστε το πλήκτρο αύξησης έντασης και, στη συνέχεια, αφήστε και τα δύο
  • Το μενού ανάκτησης θα εμφανιστεί τώρα

forums.androidcentral.com

  • Μπορείτε να προχωρήσετε στη συνέχεια για να σκουπίσετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης για να επιδιορθώσετε το Nexus 7 Slow Charging and Battery Drain Issue.
  • Πατήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης τρεις φορές, μετά πατήστε το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε.
  • Στο κάτω μέρος, θα δείτε ένα διαμέρισμα Wiping cache…
  • Όταν τελειώσει, πατήστε το κουμπί λειτουργίας για επανεκκίνηση του N exus 7.

Μέθοδος 2: Επανεκκινήστε τη συσκευή

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι μόνο μια απλή επανεκκίνηση τους δούλεψε. Αυτό απαιτεί να απενεργοποιήσετε τη συσκευή για λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, να την ενεργοποιήσετε ξανά. Παρέχει λίγη ανάπαυση στην μπαταρία και η μπαταρία μπορεί να επανέλθει με επιτυχία στην κατάσταση λειτουργίας.

www.youtube.com

Μέθοδος 3: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω μεθόδους, αλλά εξακολουθεί να μην υπάρχει αλλαγή στην απόδοση της μπαταρίας σας, είναι καλύτερο να εκτελέσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που είναι πιο προηγμένη από τη διαγραφή του διαμερίσματος προσωρινής μνήμης που διαγράφει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων όλων των εφαρμογών. Εδώ είναι πώς να το κάνετε:

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και επαναφορά συσκευής. Αυτό είναι. Αλλά μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής πρώτα, καθώς αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τα πάντα από το ακουστικό σας.

Αυτό θα επιλύσει το ζήτημα με βεβαιότητα, αλλά σε περίπτωση που η κατάσταση παραμένει ίδια, προτείνεται η αντικατάσταση της μπαταρίας για την επίλυση του προβλήματος.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found