Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Samsung Galaxy S8 Bluetooth

Τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus είναι τα τελευταία ναυαρχίδα της Samsung που έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής πολλοί. Το smartphone εισήλθε στην αγορά smartphone πολύ πρόσφατα και μπόρεσε να ικανοποιήσει τους χρήστες με τα εκπληκτικά νέα και δροσερά χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, τα ελαττώματα συνοδεύονται πάντα από κάθε νέο gadget και το Samsung Galaxy S8 διατηρεί επίσης την ίδια παράδοση.

Ενώ οι χρήστες της τελευταίας ναυαρχίδας άρχισαν να διαμαρτύρονται για πολλά ζητήματα στα ολοκαίνουργια Galaxy S8 και S8 Plus, τα προβλήματα Bluetooth Samsung Galaxy S8 είναι πολύ κοινά από αυτά και εδώ σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε όλες τις πιθανές διορθώσεις για να απαλλαγούμε από αυτό το ζήτημα. .

Βλέπε Aso: Πώς να αφαιρέσετε το bloatware στο Samsung Galaxy S8

Πιθανές επιδιορθώσεις για προβλήματα Bluetooth Samsung Galaxy S8

Λύση 1: Επανεκκινήστε τη συσκευή

Η επανεκκίνηση της συσκευής είναι η πρώτη συμβουλή, καθώς αυτή η μικρή και γρήγορη διαδικασία μπορεί να λειτουργήσει σαν μαγεία για την επίλυση πολλών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων Bluetooth στο Samsung Galaxy S8. Η επανεκκίνηση θα επαναφέρει τη συσκευή και σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν είναι με το Bluetooth, αλλά συμβαίνει λόγω κάποιου προβλήματος στη συσκευή, τότε η επανεκκίνηση ενδέχεται να διορθώσει το πρόβλημα μερικές φορές. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη, ενώ μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Ωστόσο, εάν αυτό το βήμα δεν έχει αποτέλεσμα, μεταβείτε στις άλλες εξηγηθείσες μεθόδους.

Λύση 2: Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης

Η επόμενη επιδιόρθωση για αυτό το ζήτημα Bluetooth στη νέα σας συσκευή Galaxy είναι η εναλλαγή του διακόπτη λειτουργίας αεροπλάνου. Όταν η συσκευή έχει ρυθμιστεί σε λειτουργία αεροπλάνου, διακόπτει προσωρινά όλες τις συνδέσεις και, στη συνέχεια, με το διακόπτη απενεργοποίησης της λειτουργίας αεροπλάνου, η συσκευή επιστρέφει όλη τη σύνδεση. Αυτό το βήμα μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Επίσης, μπορείτε ακόμη να το δοκιμάσετε με τη λειτουργία αεροπλάνου ενεργοποιημένη για να δείτε αν λειτουργεί και να λύσει το πρόβλημα Bluetooth.

Λύση 3: Ελέγξτε το διακόπτη Bluetooth

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα για την επίλυση των προβλημάτων Bluetooth Galaxy S8. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό το ζήτημα και μπορεί να επιλυθεί με διάφορους τρόπους. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να ελέγξετε αν η επιλογή Bluetooth είναι ενεργοποιημένη ή όχι. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένο, απενεργοποιήστε το μία φορά και ενεργοποιήστε το ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, μεταβείτε στις επόμενες μεθόδους.

Λύση 4: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Bluetooth

Μια άλλη λύση είναι η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Bluetooth στη συσκευή σας. Όταν η κρυφή μνήμη είναι μεγαλύτερη, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της επιβράδυνσης της απόδοσης της εφαρμογής. Επομένως, πρέπει να καθαρίζετε την προσωρινή μνήμη πολύ συχνά. Δείτε πώς μπορείτε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Bluetooth.

  • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις> διαχειριστής εφαρμογών και σύρετε προς τα δεξιά για να εμφανιστεί η καρτέλα Όλα.
  • Πατήστε σε αυτήν την καρτέλα και επιλέξτε την εφαρμογή Bluetooth.
  • Τώρα πατήστε στο απαιτούμενο κουμπί για να σταματήσετε δυνατά την εφαρμογή.
  • Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και μετά πηγαίνετε για εκκαθάριση των δεδομένων.

Αυτό είναι και μπορεί να επιλύσει εύκολα το πρόβλημα Bluetooth.

Λύση 5: Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης

Το προηγούμενο βήμα θα διαγράψει μόνο την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Bluetooth, ενώ μπορείτε επίσης να επιλέξετε να διαγράψετε το διαμέρισμα προσωρινής αποθήκευσης σε περίπτωση που το παραπάνω βήμα παραμένει ανεπιτυχές στην επίλυση του ζητήματος Bluetooth για εσάς.

Για να διαγράψετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης μεταβείτε στις ρυθμίσεις> αποθήκευση και πατήστε το κουμπί διαγραφής δεδομένων που θα αφαιρέσει την προσωρινή μνήμη όλων των εφαρμογών στη συσκευή.

Λύση 6: Καταργήστε και αποκαταστήστε όλες τις συνδέσεις Bluetooth

Αυτό είναι ένα άλλο χρήσιμο τέχνασμα που προτείνεται να δοκιμάσετε εάν όλες οι άλλες εξηγημένες μέθοδοι δεν λειτουργούν για εσάς. Αρχικά, καταργήστε όλες τις συνδέσεις Bluetooth μία προς μία και στη συνέχεια επανασυνδέστε τις ξανά. Εάν το ζήτημα συμβαίνει λόγω της αντιστοίχισης μιας συγκεκριμένης συσκευής, τότε θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το πρόβλημα και μπορείτε εύκολα να το επιλύσετε.

Λύση 7: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Έχετε δοκιμάσει τα υπόλοιπα και εξακολουθείτε να έχετε το ίδιο πρόβλημα; Στη συνέχεια, η τελική ιδέα είναι να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή και θα την αφήσει σε μια ολοκαίνουργια. Τότε πρέπει να το ρυθμίσετε ξανά από το μηδέν. Αλλά σίγουρα θα επιλύσει όλα τα είδη προβλημάτων με τη συσκευή.

Για να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κατευθυνθείτε προς τις ρυθμίσεις> δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> επαναφορά όλων.

Λοιπόν, αυτές είναι οι λύσεις για θέματα Samsung Galaxy S8 Bluetooth. Συνεχίστε να τα δοκιμάζετε ένα προς ένα και σίγουρα θα τα ξεφορτωθείτε.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε την αυτόματη περιστροφή που δεν λειτουργεί στο Samsung Galaxy S8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found