Πώς να διορθώσετε την οθόνη Samsung Galaxy S5 δεν θα ενεργοποιηθεί

Το Galaxy S5 είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές Samsung, αλλά όπως και άλλα smartphone, το Galaxy S5 δεν είναι χωρίς σφάλματα. Πολλοί από τους χρήστες του αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με το Galaxy S5. Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα είναι ότι η οθόνη Samsung Galaxy S5 δεν θα ενεργοποιηθεί. Σύμφωνα με ορισμένους από τους χρήστες του, τα smartphone τους λειτουργούν καλά και αισθάνονται τη δόνηση, αλλά οι οθόνες δεν ξυπνούν.

Εάν χρησιμοποιείτε το Galaxy S5, τότε ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Εδώ είναι μερικές λύσεις.

Δείτε επίσης-Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Samsung Galaxy S5 σε υπολογιστή

Η οθόνη Samsung Galaxy S5 δεν θα ενεργοποιήσει λύσεις

Μέθοδος 1

Όταν το αντιμετωπίζετε αυτό  πρόβλημα, προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας κρατώντας πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας και το πλήκτρο Home για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να αισθανθείτε δόνηση.

Μέθοδος 2

Εάν η οθόνη δεν επιστρέψει, αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα και αφαιρέστε την μπαταρία. Περιμένετε για λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, τοποθετήστε ξανά την μπαταρία στο τηλέφωνο για να την ενεργοποιήσετε και ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα:

 • Το τηλέφωνο έχει υποστεί φυσική ζημιά
 • Το τηλέφωνο έχει υποστεί ζημιά στο νερό
 • Η μπαταρία έχει πεθάνει
 • Η μπαταρία δεν έχει τοποθετηθεί σωστά

Μέθοδος 3

Εάν τα παραπάνω δύο βήματα απέτυχαν να επιλύσουν την οθόνη Samsung Galaxy S5 δεν θα ενεργοποιήσουν το πρόβλημα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας> Προσβασιμότητα> Όραση> Σκούρα οθόνη και βεβαιωθείτε ότι αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη.

Αλλά, πώς μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, εάν η οθόνη του τηλεφώνου σας δεν ενεργοποιηθεί; Λοιπόν, εάν η μπαταρία δεν έχει εξαντληθεί και το τηλέφωνό σας λειτουργεί πολύ καλά, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.

Συνδέστε το γαλαξία σας S5 σε μια τηλεόραση HMDI και μετά πλοηγηθείτε στην προσβασιμότητα> όραμα

Μέθοδος 4

Το πρόβλημα μπορεί να προκύψει λόγω κατεστραμμένης κάρτας micro SD. Επομένως, αφαιρέστε την κάρτα για κάποιο χρονικό διάστημα και δείτε αν έχει σημασία, ή διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για να διορθώσετε την κατεστραμμένη κάρτα SD.

Μέθοδος 5

Υπάρχει πιθανότητα μια εφαρμογή να προκαλεί αυτό το πρόβλημα στην οθόνη Galaxy S5. Επομένως, εκκινήστε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία. Εάν δεν αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα στην ασφαλή λειτουργία, τότε οποιαδήποτε εφαρμογή θα μπορούσε να προκαλέσει αυτήν την οθόνη δεν θα ενεργοποιήσει το πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, βρείτε την εφαρμογή ένοχος και διαγράψτε την. Για να εκκινήσετε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και συνεχίστε να πατάτε το πλήκτρο μενού (αριστερά από το κουμπί αρχικής οθόνης) μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της ασφαλούς λειτουργίας.

Πηγή - gadgetguideonline.com

Μέθοδος 6

Μπορείτε επίσης να πάρετε για διαγραφή Cache Partition. Ακολουθούν τα βήματα για αυτό:

 • Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας Samsung Galaxy.
 • Τώρα πατήστε ταυτόχρονα το κουμπί λειτουργίας, το κουμπί Home και το κουμπί αύξησης έντασης και συνεχίστε να κρατάτε πατημένο.
 • Αφήστε τα κουμπιά όταν το λογότυπο της Samsung με την ένδειξη "Recovery booting" εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης.
 • Βρίσκεστε τώρα στην οθόνη αποκατάστασης συστήματος Android.
 • Επιλέξτε Wipe Cache Partition χρησιμοποιώντας το κουμπί μείωσης έντασης και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουμπί Power για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.
 • Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση γραμμένη με κίτρινο χρώμα που αναφέρει ότι η προσωρινή μνήμη συστήματος έχει αφαιρεθεί.
 • Τώρα επιλέξτε Επανεκκίνηση συστήματος τώρα χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για επιβεβαίωση.
 • Η συσκευή σας Galaxy θα επανεκκινήσει τώρα.

  Πηγή - www.buzznet.com

Μέθοδος 7

Εάν όλα τα βήματα δεν επιλύσουν το πρόβλημα, εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά πριν από αυτό δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των σημαντικών δεδομένων σας Ακολουθούν τα βήματα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας:

 • Μία από τις καλύτερες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι να χρησιμοποιήσετε το ίδιο το λογισμικό Kies της Samsung που συνήθως χρησιμοποιούμε για την ενημέρωση του λογισμικού των συσκευών μας Galaxy.
 • Ο δεύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής είναι με το λογαριασμό Google. Προχωρήστε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά και θα παρέχει δύο επιλογές που ονομάζονται αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μου και αυτόματες επαναφορές. Βεβαιωθείτε ότι έχουν ενεργοποιηθεί αυτές οι επιλογές επιλέγοντας το πλαίσιο ελέγχου δίπλα τους και θα δημιουργήσει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας λεπτομερειών όπως κωδικός πρόσβασης Wi-Fi, δεδομένα εφαρμογών, ρυθμίσεις Google και σελιδοδείκτες στον διακομιστή Google, ώστε να μπορούν να ανακτηθούν ξανά σε περίπτωση που συμβεί κάτι λάθος με το συσκευή.
 • Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας είναι η χρήση λογαριασμού Samsung. Για αυτό μεταβείτε στην εφαρμογή> ρυθμίσεις> Χρήστης και αντίγραφο ασφαλείας> Λογαριασμός και ελέγξτε αν είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας Samsung. Εάν η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, θα συγχρονίσει τις επαφές, το ημερολόγιο και τις ρυθμίσεις διαδικτύου με τον λογαριασμό Samsung.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, προχωρήστε με τη διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων, δείτε πώς μπορείτε να το εκτελέσετε στο Galaxy S5.

 • Απενεργοποιήστε πρώτα τη συσκευή σας.
 • Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί Home, Power και Volume Up για λίγα δευτερόλεπτα έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο Android στην οθόνη
 • Αφήστε τα κουμπιά τότε. Χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για να επισημάνετε τυχόν επιλογές και το πλήκτρο λειτουργίας για επιβεβαίωση. Έτσι, επισημάνετε την επιλογή επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων και επιβεβαιώστε τη χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε "διαγραφή όλων των δεδομένων χρήστη" και επιβεβαιώστε τα.
 • Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να δείτε την επιλογή «επανεκκίνηση συστήματος τώρα» και επιλέξτε το. Το τηλέφωνο θα επανεκκινηθεί τότε και πρέπει να το ρυθμίσετε ξανά από το μηδέν.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found