Πώς να διορθώσετε τη γρήγορη φόρτιση που δεν λειτουργεί στο Samsung Galaxy S6 Edge Plus;

Η γρήγορη φόρτιση είναι ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και όταν η μπαταρία στο Galaxy S6 ή S6 Edge σας είναι εξαιρετικά χαμηλή, την συνδέετε και βιόλα. Σε πολύ λίγο χρόνο, χρεώνει ένα σημαντικό ποσό.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου κατά τη φόρτιση του S6 ή S6 Edge που είναι επίσης υπέρ της διάρκειας ζωής της μπαταρίας Samsung Galaxy s6 Edge. Εάν δεν ακολουθηθεί, το πρόβλημα της γρήγορης φόρτισης που δεν λειτουργεί στο s6 ή της γρήγορης φόρτισης που δεν λειτουργεί στο s6 edge plus ενδέχεται να εμφανιστεί στο τηλέφωνό σας.

Συνιστάται συνήθως το τηλέφωνό σας να φορτίζεται χρησιμοποιώντας το φορτιστή αποθεμάτων (φορτιστής που παρέχεται από την εταιρεία) και το καλώδιο USB. Σε περίπτωση που ο φορτιστής αποθεμάτων έχει χαθεί ή δεν είναι διαθέσιμος, χρησιμοποιήστε φορτιστή μπαταρίας που υποστηρίζει «Προσαρμοστική γρήγορη φόρτιση». Η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης δεν θα λειτουργήσει εάν χρησιμοποιείτε άλλο τυπικό φορτιστή. Διαβάστε παρακάτω σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη γρήγορη φόρτιση που δεν λειτουργεί στο s6 edge plus και για να μάθετε πώς να παρατείνετε γενικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Samsung Galaxy s6 Edge.

Διαβάστε εδώ: Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S6 edge και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Επίσης, ξέρετε: Πώς να χρησιμοποιήσετε την επιλογή και τη λειτουργία Smart Stay, S voice και Edge στην οθόνη Galaxy S6 edge plus

Ακολουθούν ορισμένα βήματα για να διορθώσετε τη γρήγορη φόρτιση που δεν λειτουργεί στα άκρα s6 και s6 και για να διασφαλίσετε ότι η λειτουργία λειτουργεί στο τηλέφωνό σας:

Για να απολαύσετε στο έπακρο τη λειτουργία Γρήγορης φόρτισης εδώ μπορείτε να κάνετε:

  1. Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις»> Ρυθμίσεις μπαταρίας και ενεργοποιήστε τη Γρήγορη φόρτιση.
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει την οθόνη του τηλεφώνου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η λειτουργία «γρήγορης φόρτισης» δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν είναι ενεργοποιημένη η οθόνη. Η απενεργοποίηση της οθόνης αυξάνει επίσης σημαντικά την ταχύτητα φόρτισης. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η οθόνη σας είναι απενεργοποιημένη.
  3. Είναι ακόμη καλύτερο και αποδοτικότερο εάν απενεργοποιήσετε εντελώς τη συσκευή κατά τη φόρτιση. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ένδειξη φόρτισης. Ένα εικονίδιο εμφανίζεται στην οθόνη εκτός λειτουργίας για να δείξει ότι η φόρτιση πραγματοποιείται.
  4. Εάν δεν έχετε απενεργοποιήσει πλήρως το τηλέφωνο, μεταβείτε στη Λειτουργία πτήσης. Θα αποτρέψει την εγκατάσταση όλων των ασύρματων συνδέσεων και η φόρτιση θα επιταχυνθεί.

thedroidguy.com

  1. Εάν περιμένετε κλήσεις ή μηνύματα και προτιμάτε να μην μεταβείτε στη λειτουργία αεροπλάνου, απενεργοποιήστε λειτουργίες όπως Wi-Fi, Bluetooth, δεδομένα τηλεφώνου και GPS στο τηλέφωνό σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φόρτιση.
  2. Το Samsung Galaxy s6 και s6 Edge σας δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Smart Manager για να βελτιστοποιήσετε τη χρήση της μπαταρίας. Μεταβείτε στις Εφαρμογές> Έξυπνη διαχείριση> Μπαταρία για να βελτιστοποιήσετε τη χρήση της.

thedroidguy.com

Πατώντας το «Πλήκτρο λειτουργίας» αλλάζει το τηλέφωνο σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας που είναι μια καλή τεχνική εξοικονόμησης μπαταρίας όταν το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιείται.

  1. Αφήστε πάντα την μπαταρία σας να εξαντληθεί πριν επιχειρήσετε να τη φορτίσετε ξανά. Μην φορτίζετε το τηλέφωνο εάν η κατάσταση της μπαταρίας εμφανίζεται 40% ή παραπάνω μόνο και μόνο επειδή έχετε βρει βολικά έναν φορτιστή στο καφέ στο οποίο κάθεστε. Περιμένετε να εξαντληθεί η μπαταρία για να εξασφαλιστεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.
  2. Εάν η μπαταρία είναι παλιά, συνήθως απαιτείται περισσότερος χρόνος για τη φόρτιση της συσκευής σας σε σύγκριση με μια νεότερη μπαταρία. Η σύγκριση της δυνατότητας φόρτισης ενός τηλεφώνου / μπαταρίας ενός έτους, με την αγορά του τηλεφώνου είναι μια άσκοπη άσκηση.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας Samsung Galaxy S6 edge είναι συνήθως καλή και αποτελεί βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη, S5. Εάν χρησιμοποιηθεί με προσοχή, διαρκεί αρκετά 2-3 χρόνια πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε ανάγκη αντικατάστασης. Ωστόσο, η μπαταρία δεν μπορεί να αφαιρεθεί και ως εκ τούτου ένας πελάτης θα πρέπει να επισκεφθεί ένα κέντρο σέρβις της Samsung για να αλλάξει την μπαταρία, αν χρειαστεί.

Εάν το πρόβλημα παραμένει πέρα ​​από αυτό, έτσι ώστε η γρήγορη φόρτιση να μην λειτουργεί στο s6 edge plus, επισκεφθείτε το πλησιέστερο Κέντρο σέρβις της Samsung το νωρίτερο. Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο Κέντρο σέρβις της Samsung εδώ. Χρησιμοποιήστε την εγγύηση εάν εξακολουθεί να ισχύει.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found