Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης στο Samsung Galaxy S5

Η Samsung λανσάρει μια συσκευή ndroid το ένα μετά το άλλο και όλες οι συσκευές τους είναι γεμάτες με δροσερά και συναρπαστικά χαρακτηριστικά. Το Galaxy S5 είναι μια από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφόρησε η Samsung, αλλά όπως και άλλα smartphone υπάρχουν και ορισμένα ελαττώματα. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι η τυχαία r Επανεκκίνηση p Πρόβλημα στο Samsung Galaxy S5   και υπάρχουν   Πολλά   χρήστες που το έχουν βιώσει μέχρι στιγμής.

Θα μπορούσαν να υπάρχουν δύο λόγοι για την τυχαία r Επανεκκίνηση p Πρόβλημα o Στο Samsung Galaxy S5. Πρέπει να ακολουθήσετε πολλές λύσεις που αναφέρονται παρακάτω για να το διορθώσετε.

Πιθανές επιδιορθώσεις για πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης στο Samsung Galaxy S5

Πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης στο Samsung Galaxy S5

Δείτε επίσης - Τρόπος επίλυσης προβλήματος τυχαίων επανεκκινήσεων σε Android

Μέθοδος 1:

Εάν χρησιμοποιείτε εξωτερική κάρτα SD στο Samsung Galaxy S5, αποσυνδέστε την κάρτα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Χώρος αποθήκευσης και αφαιρέστε την. Τώρα επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας. Μια κατεστραμμένη κάρτα SD μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα. Ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και χρησιμοποιήστε για κάποιο χρονικό διάστημα για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα παρουσιάζεται ξανά. Εάν δείτε ότι το πρόβλημα παραμένει εκεί, ακολουθήστε τη μέθοδο 2.

Μέθοδος 2:

Ορισμένες εφαρμογές τρίτων ενδέχεται να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα. Ξεκινήστε λοιπόν το Galaxy S5 σε ασφαλή λειτουργία, η οποία θα απενεργοποιήσει όλες τις εφαρμογές τρίτων. Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας σε αυτό το στάδιο για κάποιο χρονικό διάστημα και ελέγξτε εάν παρουσιάζεται το πρόβλημα της τυχαίας επανεκκίνησης. Εάν ενεργείτε κανονικά σε ασφαλή λειτουργία, τότε οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους είναι ο ένοχος. Επομένως, πρέπει να μάθετε ποια εφαρμογή προκαλεί αυτό και να απεγκαταστήσετε το ίδιο. Ίσως χρειαστεί επίσης να καταργήσετε την εγκατάσταση των εφαρμογών μία προς μία και να ελέγξετε εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης στο Samsung Galaxy S5.

www.androidcentral.com

Μέθοδος 3:

Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε την εφαρμογή ένοχου, τότε ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων στο τηλέφωνό σας και να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε μόνο επιλεκτικές εφαρμογές.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του τηλεφώνου σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας.

 • Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι να κάνετε χρήση του λογισμικού kies της Samsung που συνήθως χρησιμοποιούμε για την ενημέρωση του λογισμικού των συσκευών Galaxy μας.
 • Ο δεύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής είναι με το λογαριασμό Google. Προχωρήστε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά και θα παρέχει δύο επιλογές που ονομάζονται αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μου και αυτόματες επαναφορές. Βεβαιωθείτε ότι έχουν ενεργοποιηθεί αυτές οι επιλογές επιλέγοντας το πλαίσιο ελέγχου δίπλα τους και θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας λεπτομερειών όπως κωδικός πρόσβασης Wi-Fi, δεδομένα εφαρμογών, ρυθμίσεις Google και σελιδοδείκτες στον διακομιστή Google, ώστε να μπορούν να ανακτηθούν ξανά σε περίπτωση που συμβεί κάτι λάθος με το συσκευή.
 • Ένας άλλος χρήσιμος τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι η χρήση λογαριασμού Samsung. Για αυτό μεταβείτε στην Εφαρμογή> Ρυθμίσεις> Χρήστης και αντίγραφο ασφαλείας> Λογαριασμός και ελέγξτε αν είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας Samsung. Εάν η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, θα συγχρονίσει τις επαφές, το ημερολόγιο και τις ρυθμίσεις διαδικτύου με τον λογαριασμό Samsung.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, στη συνέχεια προχωρήστε στη διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων, δείτε πώς μπορείτε να το εκτελέσετε στο Galaxy S5.

 • Απενεργοποιήστε πρώτα τη συσκευή σας.
 • Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί Home, Power και Volume Up για λίγα δευτερόλεπτα έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο Android στην οθόνη.
 • Αφήστε τα κουμπιά τότε. Χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για να επισημάνετε τυχόν επιλογές και το πλήκτρο λειτουργίας για επιβεβαίωση. Έτσι, επισημάνετε την επιλογή επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων και επιβεβαιώστε τη χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε "διαγραφή όλων των δεδομένων χρήστη" και επιβεβαιώστε τα.
 • Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να δείτε την επιλογή «επανεκκίνηση συστήματος τώρα» και επιλέξτε το. Το τηλέφωνο θα επανεκκινηθεί τότε και πρέπει να το ρυθμίσετε ξανά από το μηδέν.

Μέθοδος 4

Εκτελέστε διαγραφή κατάτμησης Cache. Ακολουθούν τα βήματα για να το κάνετε αυτό:

 • Απενεργοποιήστε το Samsung Galaxy S5.
 • Τώρα πατήστε ταυτόχρονα το κουμπί λειτουργίας, το κουμπί Home και το κουμπί αύξησης έντασης και συνεχίστε να τα κρατάτε.
 • Αφήστε τα κουμπιά όταν το λογότυπο της Samsung με την ένδειξη "Recovery booting" εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης.
 • Βρίσκεστε τώρα στην οθόνη αποκατάστασης συστήματος Android.
 • Επιλέξτε Wipe Cache Partition χρησιμοποιώντας το κουμπί μείωσης έντασης και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουμπί Power για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.
 • Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση γραμμένη με κίτρινο χρώμα που αναφέρει ότι η προσωρινή μνήμη συστήματος έχει αφαιρεθεί.
 • Τώρα επιλέξτε Επανεκκίνηση συστήματος τώρα χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης, εάν αυτή η επιλογή δεν επισημαίνεται και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για επιβεβαίωση.
 • Το Galaxy S5 θα επανεκκινήσει τώρα.

Συμβουλές - Χρησιμοποιήστε τους μυστικούς κωδικούς Samsung Galaxy S5 για να διορθώσετε τη συντόμευση για τις εκτελέσεις σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found