Πώς να μεταφέρετε Whatsapp από Android σε iPhone χωρίς ανησυχίες

Το Whatsapp δεν επιτρέπει στους χρήστες του να χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό που επαληθεύεται από τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου σε πολλές συσκευές. Εάν για κάποιο λόγο, θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό στο νέο τηλέφωνο, θα πρέπει να διαγράψετε έναν από την παλιά συσκευή. Ας υποθέσουμε ότι μόλις αγοράσατε ένα νέο iPhone και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό Whatsapp που διατηρείτε σε τηλέφωνο Android. Τότε, πρέπει να διαγράψετε αυτόν τον λογαριασμό από τη συσκευή Android. Πώς να αλλάξετε λογαριασμό μεταξύ συσκευών χωρίς να χάσετε τα δεδομένα του; Υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε το Whatsapp από το Android στο iPhone. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Πώς να μεταφέρετε Whatsapp από Android σε iPhone

Μέθοδος 1: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά

Το Whatsapp παρέχει εργαλεία για τη μεταφορά συνομιλιών μεταξύ συσκευών. Επομένως, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε την εφαρμογή τρίτου μέρους για να μεταφέρετε το Whatsapp από το Android στο iPhone.

 1. Βεβαιωθείτε ότι τα τηλέφωνά σας είναι συνδεδεμένα στην αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 2. Εκκινήστε την εφαρμογή Whatsapp στο τηλέφωνό σας Android και ανοίξτε τις Ρυθμίσεις
 3. Βρείτε και πατήστε την επιλογή "Συζητήσεις" από τη λίστα και, στη συνέχεια, πατήστε "Εφεδρική συνομιλία"
 4. Στο επόμενο παράθυρο, θα δείτε το κουμπί "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας". Πατήστε πάνω του και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
 5. Απεγκαταστήστε το Whatsapp στη συσκευή σας Android.
 6. Ανοίξτε το Whatsapp στο iPhone σας και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον επιθυμητό λογαριασμό.
 7. Πατήστε "Επαναφορά" και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί.

Μέθοδος 2: Χρήση dr fone

Το Whatsapp σας μπορεί να περιέχει σημαντικές συζητήσεις και αρχεία. Γι 'αυτό για μερικούς ανθρώπους, η μεταφορά δεδομένων είναι κάτι που ανησυχεί, παρόλο που έχουν κάνει το αντίγραφο ασφαλείας στο παρελθόν. Κυρίως, όταν αλλάζετε δεδομένα μεταξύ συσκευών που έχουν διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Εάν δεν είστε πραγματικά άνετοι με την πρώτη μέθοδο, αυτή αξίζει να δοκιμάσετε. Η χρήση λογισμικού τρίτων όπως το Dr. fone μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε το Whatsapp από το Android στο iPhone.

 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το κιτ εργαλείων μεταφοράς Whatsapp από το dr. ήχος στον υπολογιστή σας. Είναι διαθέσιμο για υπολογιστή Mac και Windows. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή στον υπολογιστή σας, θα μπορείτε να μεταφέρετε το Whatsapp σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 2. Αφού η εφαρμογή εγκατασταθεί επιτυχώς στον υπολογιστή σας, ξεκινήστε την και κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά κοινωνικής εφαρμογής.
 3. Στην αριστερή πλευρική γραμμή, θα δείτε τη λίστα κοινωνικών μέσων όπως Whatsapp, Line, Viber κ.λπ. Επιλέξτε Whatsapp.
 4. Επιλέξτε "Μεταφορά μηνυμάτων Whatsapp". Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε Whatsapp από Android σε iPhone ή το αντίστροφο.
 5. Τώρα, συνδέστε και τα δύο τηλέφωνα στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας καλώδια USB. Ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB στο τηλέφωνό σας Android πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό, μην ανησυχείτε. Μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε τον οδηγό που εμφανίζεται σε ένα αναδυόμενο παράθυρο μόλις συνδέσετε το τηλέφωνο στον υπολογιστή.
 6. Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο Android εμφανίζεται στα αριστερά και το iPhone στα δεξιά καθώς θέλετε να μεταφέρετε το Whatsapp από το Android στο iPhone. Διαφορετικά, κάντε κλικ στο κουμπί "αναστροφή" για να αναδιατάξετε τη θέση του.
 7. Όταν όλα έχουν ρυθμιστεί, κάντε κλικ στο "Μεταφορά" και επιλέξτε "Ναι" για επιβεβαίωση και η διαδικασία μεταφοράς θα ξεκινήσει. Αφήστε το να λειτουργήσει μέχρι να ολοκληρωθεί.
 8. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Whatsapp σας στο iPhone χρησιμοποιώντας τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Στη συνέχεια, απεγκαταστήστε αυτό που έχετε στην παλιά σας συσκευή.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found