Πώς να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία στο Facebook πριν από την ανάρτηση

Εάν θέλετε να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Facebook, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητά τους, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε τον επεξεργαστή φωτογραφιών σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε μερικές απλές ενέργειες επεξεργασίας εικόνας αμέσως μετά την επιλογή της φωτογραφίας για κοινή χρήση στο Facebook. Η λειτουργία επεξεργασίας εικόνας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα-πελάτη Facebook για iOS, αλλά πρόσφατα έγινε διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες αυτού του κοινωνικού δικτύου. Με αυτό, μπορείτε να περικόψετε φωτογραφίες, να εφαρμόσετε καλλιτεχνικά φίλτρα, να προσθέσετε ετικέτες ή αυτοκόλλητα. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία στο Facebook πριν από την ανάρτηση.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα φίλων στο Facebook

Πώς να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία στο Facebook πριν από την ανάρτηση

Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε γρήγορα τη φωτογραφία, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα της φωτογραφίας, απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Συνδεθείτε στο Facebook.

Κάντε κλικ στο "Ενημέρωση κατάστασης" στο επάνω μέρος της οθόνης και προσθέστε μια φωτογραφία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της κάμερας, επιλέξτε τη φωτογραφία από τον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο "Άνοιγμα".

Πριν δημοσιεύσετε μια νέα φωτογραφία στο Facebook, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στη μικρογραφία της φωτογραφίας και θα δείτε ένα εικονίδιο με τη μορφή πινέλου.

Κάντε κλικ σε αυτό και θα ανοίξει το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Η διεπαφή του είναι οργανωμένη με καρτέλες και η εναλλαγή μεταξύ τους θα σας δώσει πρόσβαση στα διάφορα εργαλεία.

"Φίλτρα" - για να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα από ένα από τα αυτόματα φίλτρα τέχνης. Δεν υπάρχουν ωραίες χειροκίνητες ρυθμίσεις, αυτή η λειτουργία δεν υπάρχει.

"Ετικέτα" - επιλέξτε φίλους για να τους προσθέσετε ετικέτα στη φωτογραφία.

"Περικοπή" - περικοπή της εικόνας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα τετράγωνο ή το ορθογώνιο σχήμα οποιουδήποτε μεγέθους. Υπάρχει επίσης το περιστρεφόμενο κουμπί.

"Κείμενο" - προσθέστε το δικό σας κείμενο στην εικόνα. Το μέγεθος, το χρώμα και η θέση του κειμένου μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα με το κουμπί του ποντικιού. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις πέντε προσφερόμενες γραμματοσειρές.

"Αυτοκόλλητα" - ανοίγει ένα πλαίσιο με δεκάδες αυτοκόλλητα, τα οποία μπορούν να επεκτείνουν το εύρος του ενσωματωμένου καταλόγου αυτοκόλλητων. Μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε από αυτά στη φωτογραφία, απλώς προσαρμόστε το μέγεθος και την τοποθεσία.

Φυσικά, αυτή η δυνατότητα Facebook δεν είναι συγκρίσιμη με τις ικανότητες του σοβαρού προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών. Όμως, σας προσφέρει έναν απλό τρόπο γρήγορης επεξεργασίας και κοινής χρήσης της φωτογραφίας. Για τους περισσότερους χρήστες, η χωρητικότητα αυτού του προγράμματος επεξεργασίας είναι επαρκής.

Πηγή εικόνας: www.wallpapersxl.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: 3 τρόπους διαμόρφωσης ροής ειδήσεων στο Facebook

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found