Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Samsung Galaxy Note 4 που δεν φορτίζει

Η μη φόρτιση ή η αργή φόρτιση είναι ένα πολύ κοινό ζήτημα των περισσότερων συσκευών Android και ισχύει και για το Samsung Galaxy Note 4. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα Samsung Galaxy Note 4 Not Charging. Εάν είστε ένας από αυτούς τους χρήστες, ακολουθούν ορισμένες διορθώσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Το Samsung Galaxy Note 4 δεν φορτίζει

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης του προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας Galaxy Note 4

Πιθανές επιδιορθώσεις για το Samsung Galaxy Note 4 που δεν φορτίζει το ζήτημα

Θα μπορούσαν να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για το Samsung Galaxy Note 4 Not Charging και οι λύσεις παρατίθενται παρακάτω: Μπορείτε επίσης να διαβάσετε συμβουλές εξοικονόμησης μπαταρίας για συσκευές Android για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας.

Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε το σωστό φορτιστή

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το φορτιστή και το καλώδιο Samsung που έχετε με τη συσκευή Galaxy Note 4 όταν το αγοράσατε. Ο λόγος είναι ότι οι διαφορετικοί φορτιστές έχουν διαφορετικές βαθμολογίες τάσης και ένας άλλος φορτιστής ενδέχεται να μην λειτουργεί για το Galaxy Note 4.

Επίσης, εάν το τηλέφωνο φορτίζει από φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή, δοκιμάστε να το φορτίσετε από μια πρίζα.

Βήμα 2: Αφήστε τη συσκευή να φορτιστεί για λίγο πριν τη χρησιμοποιήσετε

Μερικές φορές αυτό που συμβαίνει είναι ότι η μπαταρία του Galaxy Note 4 εξαντλείται εντελώς και χρειάζεται λίγα λεπτά για να εφαρμοστεί η φόρτιση. Προτείνεται λοιπόν να αφήσετε το τηλέφωνο τουλάχιστον για 30 λεπτά φόρτισης πριν επιχειρήσετε να το χρησιμοποιήσετε.

Βήμα 3: Διορθώστε τη θύρα USB

Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε τη θύρα USB καθώς το πρόβλημα μπορεί να προκύψει εάν ο φορτιστής MicroUSB και η θύρα USB δεν κάνουν καλή επαφή. Θα μπορούσε να είναι ένα κατασκευαστικό πρόβλημα ή μπορεί να συμβεί λόγω της συνεχούς σύνδεσης και αποσύνδεσης.

Λάβετε λοιπόν την μπαταρία από το τηλέφωνο αφού την απενεργοποιήσετε. Πάρτε ένα μικρό πράγμα όπως μια οδοντογλυφίδα και ανεβάστε την καρτέλα μέσα στη θύρα USB του τηλεφώνου σας. Τώρα βάλτε την μπαταρία πίσω και ελέγξτε.

Βήμα 4: Αλλάξτε το καλώδιο

Εάν τα προηγούμενα βήματα δεν λειτούργησαν για την επίλυση του Samsung Galaxy Note 4 Not Charging, τότε το καλώδιο φόρτισης ενδέχεται να είναι ελαττωματικό. Δοκιμάστε λοιπόν με άλλο φορτιστή και δείτε. Εάν το καλώδιο φόρτισης φαίνεται ωραίο, ελέγξτε τον προσαρμογέα τοίχου.

thedroidguy.com

Βήμα 5: Καθαρίστε τη θύρα

Μερικές φορές, βρωμιά αποθηκεύεται στη θύρα φόρτισης και εμποδίζει τη σύνδεση. Ως αποτέλεσμα, παρουσιάζεται πρόβλημα Samsung Galaxy Note 4 Not Charging. Ρίξτε μια ματιά και αν δείτε τυχόν συντρίμμια, καθαρίστε το χρησιμοποιώντας μια μικρή καρφίτσα, αλλά κάντε το προσεκτικά.

Βήμα 6: Ενημέρωση ή επαναφορά του λειτουργικού συστήματος

Η έκδοση Android παίζει μεγάλο ρόλο. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε την παλαιότερη έκδοση του Android, πραγματοποιήστε αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Αλλά αν η υπόθεση είναι αντίστροφη και την έχετε ήδη ενημερώσει και έκτοτε αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, θα πρέπει να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Βήμα 7: Ελέγξτε την μπαταρία

Εάν δεν λειτουργούν όλα τα παραπάνω βήματα, ενδέχεται να έχετε ελαττωματική μπαταρία. Αφαιρέστε την μπαταρία και δοκιμάστε με μια άλλη μπαταρία εάν την έχετε και δείτε. Εάν λειτουργεί κανονικά, αντικαταστήστε την μπαταρία και όλα θα λειτουργούν τέλεια.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found