Τρόπος εμφάνισης ειδοποιήσεων Gmail σε επιτραπέζιο υπολογιστή

Το Gmail είναι η καλύτερη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι χρήστες χρησιμοποιούν το Gmail ως το κύριο email τους, παρόλο που, εκείνη τη στιγμή, έχουν τουλάχιστον πέντε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τις άλλες υπηρεσίες email. Τα περισσότερα αρέσουν στον απλό σχεδιασμό, την αξιοπιστία και την χωρητικότητα του Gmail. Επιπλέον, με την καταχώριση μιας διεύθυνσης Gmail, έχετε την ευκαιρία με το ίδιο όνομα χρήστη και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης, να χρησιμοποιήσετε τις άλλες υπηρεσίες Google: το πιο δημοφιλές βίντεο που φιλοξενεί το YouTube, το Ημερολόγιο Google, τα Έγγραφα Google και πολλά άλλα. Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι ότι το Gmail μπορεί να σας ενημερώσει για τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη μορφή αναδυόμενων μηνυμάτων στην επιφάνεια εργασίας. Εάν οι ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο των email που θα εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει τον τρόπο εμφάνισης ειδοποιήσεων Gmail σε επιτραπέζιο υπολογιστή.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να αποκλείσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ανεπιθύμητους αποστολείς στο Gmail

Τρόπος εμφάνισης ειδοποιήσεων Gmail σε επιτραπέζιο υπολογιστή

Οι ειδοποιήσεις Gmail για την επιφάνεια εργασίας εμφανίζονται ως αναδυόμενο παράθυρο όταν λαμβάνετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συνομιλίας.

Έτσι, ακόμη και αν η σελίδα του Gmail δεν ανοίγει, θα γνωρίζετε πάντα εάν κάποιος θέλει να σας μιλήσει.

Στις ρυθμίσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε το είδος των ειδοποιήσεων που θέλετε να δείτε (συνομιλία \ email).

Τα μηνύματα ειδοποιήσεων στη συνομιλία είναι απενεργοποιημένα από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις του Gmail.

Για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις συστήματος σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τα μηνύματα στη συνομιλία, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία του Gmail.

Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε "Ρυθμίσεις".

Στην καρτέλα "Γενικά", μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε την επιλογή "Ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας".

Εκεί μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για οποιοδήποτε μήνυμα φτάνει στα εισερχόμενα ή μπορείτε να ειδοποιηθείτε μόνο όταν το σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φτάσει στα εισερχόμενα του Gmail.

Αφού επιλέξετε τη σωστή ρύθμιση, κάντε κλικ στο "Αποθήκευση αλλαγών".

Σημείωση! Εάν δεν βλέπετε τις ειδοποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας σας, πρέπει να ελέγξετε τα εξής:

- Εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome, βεβαιωθείτε ότι στις ρυθμίσεις περιεχομένου επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις.

- Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία αδράνειας είναι απενεργοποιημένη.

Πηγή εικόνας: www.youtube.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να δημιουργήσετε φάκελο στο Gmail

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found