Πώς να χρησιμοποιήσετε το Baby Crying Detector στο Samsung Galaxy S5

Το Samsung Galaxy S5 είναι γεμάτο με μερικές εξαιρετικά εκπληκτικές δυνατότητες. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να τα καταλάβετε και να αποφασίσετε ποια θα πρέπει να ενεργοποιήσετε. Πρέπει να επισημάνουμε ότι ο κορεάτης κατασκευαστής έδωσε το καλύτερο δυνατό για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την εμφάνιση της συσκευής σας αλλάζοντας την ταπετσαρία ή το θέμα και χάρη στις δυνατότητες που διαθέτει αυτή η συσκευή, μπορείτε να πάρετε ακόμη περισσότερα από ό, τι περιμένατε ποτέ από αυτό το smartphone. Ένα από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα για γονείς με προβλήματα ακοής είναι ένας ανιχνευτής κλαίματος μωρού. Σε αυτό το κείμενο, θα μιλήσουμε για αυτή τη λειτουργία και θα εξηγήσουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε τον ανιχνευτή κλάματος μωρών στο Samsung Galaxy S5.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ενημερώσετε το λογισμικό στο Samsung Galaxy S5

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ανιχνευτή κλάματος μωρών στο Samsung Galaxy S5

www.mailinmobile.com

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε χρήστη να κατανοήσει ότι αυτή η λειτουργία δεν αντικαθιστά την οθόνη μωρού. Βοηθά τους γονείς με προβλήματα ακοής γιατί κάθε φορά που η συσκευή εντοπίζει το μικρό παιδί κλαίει, θα ειδοποιεί τον χρήστη μέσω φωτός και δόνησης. Επιπλέον, εάν έχετε ένα ζεύγος smartwatch Gear, το σήμα θα σταλεί και στο smartwatch.

Για να χρησιμοποιήσετε τον ανιχνευτή κλαίματος του μωρού, πρέπει πρώτα να τον ενεργοποιήσετε, επειδή πολλές λειτουργίες σε smartphone Samsung είναι απενεργοποιημένες από προεπιλογή. Εδώ είναι πώς να το κάνετε αυτό:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Πατήστε Προσβασιμότητα
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ακρόαση και μετά αγγίξτε το Baby Cry detector
  • Για να το ενεργοποιήσετε, απλώς μετακινήστε το διακόπτη
  • Το προειδοποιητικό μήνυμα θα εμφανιστεί στην οθόνη και φροντίστε να το διαβάσετε προσεκτικά (επισημαίνει μερικά σημαντικά πράγματα σχετικά με αυτήν τη λειτουργία)
  • Μόλις διαβάσετε το μήνυμα, κάντε κλικ στο Επιβεβαίωση

Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τον ανιχνευτή κλάματος μωρών στο Samsung Galaxy S5.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, ακολουθήστε τα ίδια βήματα και μετακινήστε το διακόπτη δίπλα στον ανιχνευτή κλάματος μωρών.

Πηγή εικόνας: YouTube / Omarr Ghafoor

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Air Wake Up στο Samsung Galaxy S5

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found