10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android

Τις περισσότερες φορές, τα Android λειτουργούν τέλεια, χωρίς δυσλειτουργίες, χωρίς σφάλματα. Όμως, μερικές φορές, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Μιλήσαμε για πολλά από αυτά, όπως προβλήματα Wi-Fi, προβλήματα Bluetooth, εξάντληση μπαταρίας και άλλα. Συνήθως, κάνετε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας ή ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα και τα πράγματα επανέρχονται στο φυσιολογικό. Εκτός από όλα αυτά, υπάρχουν μερικές εκπληκτικές εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διορθώσουν τη συσκευή σας. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τη λίστα με τις 10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android.

Όταν ξεκινάτε το Google Play Store, θα μπορείτε να βρείτε έναν τόνο καθαριστικών, εφαρμογών προστασίας από ιούς, εκείνων που έχουν σχεδιαστεί για τη διόρθωση Wi-Fi και GPS. Για να σας διευκολύνουμε, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα σε ένα μέρος. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να χάσετε το χρόνο σας αναζητώντας τον τύπο της εφαρμογής που χρειάζεστε.

Δείτε επίσης: Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ταπετσαρίας για Android

10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android: Επιδιόρθωση Battery Life Pro

Θα ξεκινήσουμε με το Repair Battery Life Pro. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας είναι το πιο συνηθισμένο, όχι μόνο για το Android αλλά και για τα smartphone γενικά. Εάν πρέπει να φορτίζετε το Android σας πολύ συχνά, ίσως πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο εγκατάστασης αυτής της εφαρμογής. Είναι δωρεάν και διαθέτει μια σειρά από υπέροχα χαρακτηριστικά. Θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε μία φορά την εβδομάδα μόνο για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη συσκευή σας. Έρχεται επίσης με δείκτη θερμοκρασίας, τάσης και τεχνολογίας. Πολλά ακόμη πράγματα περιλαμβάνονται επίσης. Υπάρχει επίσης 24/7 υποστήριξη. Έτσι, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και δοκιμάστε τον.

Κατεβάστε το Repair Battery Life Pro

10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android: Doze

Πολλά πράγματα έχουν αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αλλά, ποιος είναι ένας από τους μεγαλύτερους αποστραγγιστές; Είναι δεδομένα. Καθώς πολλοί από εμάς διατηρούμε τα δεδομένα στις 24/7, πρέπει να φορτίζουμε το τηλέφωνο κάθε λίγες ώρες. Ψάχνετε για αλλαγή παιχνιδιού; Σκεφτείτε τον Ντόζε. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή που εμποδίζει τις εφαρμογές να στέλνουν ή να λαμβάνουν δεδομένα όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη χωρίς να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi ή το 2G / 3G / 4G. Αυτή η εύχρηστη εφαρμογή θα κάνει τη μπαταρία να διαρκεί πολύ περισσότερο και δεν θα πρέπει να αναρωτιέστε πώς να την διορθώσετε. Δοκίμασέ το!

Κατεβάστε το Doze

10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android: 1 Πατήστε WiFi Repair Lite

Πολλοί χρήστες συχνά παραπονιούνται για τα προβλήματα σύνδεσης Wi-Fi. Εάν το σήμα σας είναι αδύναμο και ασταθές, πρέπει να δοκιμάσετε το 1Tap WiFi Repair Lite. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη στο Google Play Store. Ωστόσο, δεν είναι ενισχυτής Wi-Fi, είναι ένα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για την επισκευή μιας σύνδεσης Wi-Fi. Το επιτυγχάνει με την ανανέωσή του. Έχει μερικά υπέροχα χαρακτηριστικά και είναι απλό στη χρήση. Το πιο σημαντικό, μπορεί να διορθώσει τα προβλήματα Wi-Fi που σας ενοχλούν. Έχει βαθμολογία με 4 αστέρια και έχει πολλές θετικές κριτικές. Έτσι, φροντίστε να το δοκιμάσετε.

Λήψη 1Tap WiFi Repair Lite

10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android: WiFi Analyzer

Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε προβλήματα Wi-Fi στη συσκευή σας Android είναι το WiFi Analyzer. Όπως και άλλες εφαρμογές που έχουμε αναφέρει εδώ, είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό που κάνει αυτή η εφαρμογή δείχνει τα κανάλια Wi-Fi γύρω σας και σας βοηθά να βρείτε το λιγότερο γεμάτο για το δρομολογητή σας. Μπορεί να κάνει θαύματα, και μόλις αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε, σίγουρα θα παρατηρήσετε τη μεγάλη αλλαγή όσον αφορά τη σύνδεση Wi-Fi. Αποκτήστε το από το Play Store!

Λήψη WiFi Analyzer

10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android: Κατάσταση GPS και εργαλειοθήκη

Εάν έχετε παρατηρήσει ότι το GPS είναι πολύ αργό και χρειάζεται πολύς χρόνος για να βρείτε την τοποθεσία, τότε το GPS Status & Toolbox μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αυτή η εύχρηστη εφαρμογή εμφανίζει τη θέση και την ισχύ του σήματος των δορυφόρων. Αλλά όχι μόνο αυτό. Δείχνει επίσης την ταχύτητα, την επιτάχυνση, την κατάσταση της μπαταρίας και πολλά άλλα. Περιλαμβάνει πολλά χρήσιμα εργαλεία. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να επιταχύνετε εύκολα την εύρεση τοποθεσίας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν.

Λήψη κατάστασης GPS και εργαλειοθήκης

10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android: Επισκευή συστήματος για Android 2017

Ψάχνετε για μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Android σας; Εάν η απάντηση είναι ναι, η Επισκευή συστήματος για το Android 2017 είναι η τέλεια επιλογή. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει το σύστημα του τηλεφώνου σας και στη συνέχεια να αποφασίσει τι πρέπει να γίνει για την καλύτερη απόδοση της συσκευής σας. Ψάχνει για λάθη και στη συνέχεια τα εξαλείφει. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αξιόπιστη και πολύ απλή στη χρήση.

Λήψη επισκευής συστήματος για Android 2017

10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android: Virus Cleaner (Hi Security)

Τα smartphone δεν είναι επιρρεπή σε ιούς και κακόβουλα προγράμματα. Αυτά μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα, να επιβραδύνουν το τηλέφωνό σας και να κάνουν τη χρήση εντελώς δυσάρεστη. Επομένως, η εγκατάσταση μιας εφαρμογής που θα καθαρίσει τους ιούς είναι απαραίτητη. Μπορείτε να δοκιμάσετε το Virus Cleaner. Ψάχνει για απειλές και τις αφαιρεί. Σαρώνει επίσης τα αρχεία σε εσωτερική και κάρτα SD. Εκτός από αυτό, αφαιρεί ανεπιθύμητα αρχεία, παρέχει δυνατότητα ασφαλούς περιήγησης, παρέχει ασφάλεια Wi-Fi, έχει αποκλεισμό κλήσεων και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Η εφαρμογή είναι δωρεάν.

Λήψη του Virus Cleaner (Hi Security)

10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android: All-in-one Toolbox

Πολλά από τα προβλήματα στα smartphone ξεκινούν επειδή διατηρείτε πάρα πολλά ανεπιθύμητα αρχεία. Οι παλιές και αχρησιμοποίητες εφαρμογές μπορούν επίσης να προκαλέσουν προβλήματα. Τα μικρά πράγματα που συχνά ξεχνάμε έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη μνήμη του τηλεφώνου σας. Επιβραδύνεται, η μπαταρία της εξαντλείται γρηγορότερα, και σε κάποιο σημείο, η χρήση δεν είναι πλέον τόσο διασκεδαστική. Το All-in-one Toolbox παρέχει ένα εξαιρετικό σύνολο εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλέφωνό σας. Με αυτήν την εφαρμογή, θα μπορείτε να διορθώσετε την κακή απόδοση, να απαλλαγείτε από σκουπίδια και πολλά άλλα πράγματα. Είναι δωρεάν!

Λήψη All-in-one Toolbox

10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android: Clean Master

Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή με πολλές επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε ορισμένα προβλήματα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ξανά τη χρήση της συσκευής σας. Το Clean Master είναι μια εφαρμογή προστασίας από ιούς, αφαίρεση σκουπιδιών, ενισχυτής απόδοσης, εξοικονόμηση μπαταρίας και ψύκτης CPU. Ολα σε ένα! Σας βοηθά να απαλλαγείτε από τα σκουπίδια και τους ιούς που μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα, ενισχύει την απόδοση του Android σας. Επιπλέον, διαθέτει επίσης CPU ψύξης που θα κρυώσει το τηλέφωνό σας σε δευτερόλεπτα. Απαλλαγείτε από πολλά προβλήματα με τη βοήθεια μιας μόνο εφαρμογής. Είναι δωρεάν, βαθμολογείται με 4,7 αστέρια και εγκαθίσταται από εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Κατεβάστε το Clean Master

10 εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων Android: CCleaner

Η λίστα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς το CCleaner. Θέλετε να δείτε το τηλέφωνό σας χωρίς ακαταστασία και να απαλλαγείτε από αχρησιμοποίητες εφαρμογές με ένα μόνο πάτημα; Θέλετε το τηλέφωνό σας καθαρό και βελτιστοποιημένο; Εάν η απάντηση είναι ναι, το CCleaner είναι η εφαρμογή για εσάς. Προβλήματα όπως ο χαμηλός χώρος αποθήκευσης, η ακαταστασία και η αργή απόδοση θα είναι το παρελθόν. Η εφαρμογή παρακολουθεί τη χρήση της CPU, τη μνήμη RAM και τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Παρακολουθεί επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη θερμοκρασία. Όλες οι δυνατότητες που διαθέτει η εφαρμογή θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε πολλά προβλήματα. Είναι απλό στη χρήση και είναι δωρεάν.

Λήψη CCleaner

Έχουμε μοιραστεί μια λίστα με 10 εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε διάφορα προβλήματα Android. Ορισμένα θα βελτιώσουν την μπαταρία, άλλα θα διορθώσουν προβλήματα GPS και Wi-Fi. Υπάρχουν επίσης αυτά που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τους ιούς, να καθαρίσετε τη συσκευή σας, να ελευθερώσετε τον αποθηκευτικό χώρο και να ενισχύσετε την απόδοση. Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι πολύ καλές και όλες είναι δωρεάν και εύχρηστες.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found