5 τρόποι για να επιδιορθώσετε τη σύνδεση στο iTunes με επαναφορά του iPhone

Πολλές φορές, όταν προσπαθείτε να συγχρονίσετε το iPhone σας με το iTunes, ενδέχεται να λάβετε όλα τα είδη σφαλμάτων και ένας από αυτούς λέει ότι δεν μπορείτε να συγχρονίσετε τη συσκευή σας με το iTunes, επειδή η σύνδεση επαναφέρθηκε. Ως χρήστης iPhone, πιθανότατα αντιμετωπίσατε ορισμένα από τα σφάλματα στο παρελθόν και γνωρίζετε ότι υπάρχουν πιθανές λύσεις, όπως πάντα. Στο κείμενο που θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν 5 τρόποι για να διορθώσετε τη σύνδεση του iTunes με το iPhone που έγινε επαναφορά που ετοιμάσαμε για να δοκιμάσετε. Ρίξτε μια ματιά και δείτε αν κάποιο από αυτά θα κάνει τη διαφορά, γιατί συμβαίνει συνήθως.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι διόρθωσης Το iPhone δεν μπορεί να συνδεθεί στο iTunes

Έγινε επαναφορά 5 τρόπων για τη διόρθωση της σύνδεσης iTunes στο iPhone

Πηγή: pcworld.hu

Λύση No.1: Επανεκκινήστε το iPhone και τον υπολογιστή σας.

Με την απλή επανεκκίνηση της συσκευής και του υπολογιστή σας, το σφάλμα μπορεί να εξαφανιστεί, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το απλό βήμα μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Λύση No.2: Ενημέρωση iTunes.

Για οποιονδήποτε τύπο σφάλματος σχετίζεται με το iTunes, το κλειδί μπορεί να είναι η ενημέρωση του iTunes. Εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση, κατεβάστε και εγκαταστήστε την. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το πρόγραμμα και στο μενού βρείτε Έλεγχος για ενημερώσεις. Αυτό ισχύει τόσο για χρήστες Mac όσο και για Windows. Ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό, καθώς πιθανότατα το έχετε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Λύση No.3: Αλλάξτε τη θύρα USB.

Το επόμενο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να αλλάξετε τη θύρα USB. Απλώς αποσυνδέστε το καλώδιο από την τρέχουσα θύρα και συνδέστε το σε άλλο. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, αποσυνδέστε όλες τις συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή από άλλες θύρες USB.

Λύση No.4: Αλλάξτε το καλώδιο.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ενδέχεται να λάβετε αυτό το σφάλμα είναι επειδή το καλώδιο σας είναι ελαττωματικό. Εάν δεν έχετε άλλο καλώδιο, δανείστε το για κάποιον, για να είστε σίγουροι ποιο είναι το πρόβλημα.

Λύση 5: Επαναφορά ιστορικού συγχρονισμού.

Για να το κάνετε αυτό:

  • Αποσυνδέστε τη συσκευή σας από τον υπολογιστή σας και ανοίξτε το λογισμικό iTunes
  • Κάντε κλικ στο Επεξεργασία και επιλέξτε Προτιμήσεις
  • Κάντε κλικ στις Συσκευές και επιλέξτε Επαναφορά ιστορικού συγχρονισμού
  • Απενεργοποιήστε το iTunes
  • Συνδέστε ξανά το iPhone σας

Σε περίπτωση που επαναφερθούν αυτοί οι 5 τρόποι για να διορθώσετε τη σύνδεση iTunes στο iPhone δεν άλλαξαν τίποτα, φροντίστε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Apple για να λάβετε κάποιες συμβουλές.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found