Πώς να χρησιμοποιήσετε το Samsung Galaxy S6 Quick Connect

Η γρήγορη σύνδεση Samsung Galaxy S6 είναι μια δυνατότητα που διευκολύνει τη γρήγορη σύνδεση με τις κοντινές συσκευές χωρίς να χρειάζεται να περάσετε τις ρυθμίσεις Bluetooth ή WiFi Direct. Το Samsung Galaxy S6 Quick Connect σάς επιτρέπει να κάνετε γρήγορη αναζήτηση και σύνδεση με τις κοντινές συσκευές μέσω Bluetooth ή WiFi απευθείας. Παρέχει επίσης την επιλογή γρήγορης οριοθέτησης μέσω miracast με την οποία μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη του Samsung Galaxy S6 με μια κοντινή τηλεόραση ή έναν προβολέα.

Στην πραγματικότητα το Samsung Galaxy S6 Quick Connect δεν είναι μια νέα δυνατότητα στα τηλέφωνα Samsung. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε από τα τηλέφωνα Samsung Galaxy S5 ή Samsung Galaxy Note 4, τότε ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει την επιλογή Γρήγορη σύνδεση εκεί. Για να χρησιμοποιήσετε την οθόνη εφαρμογών Galaxy S6 με καλύτερο τρόπο επισκεφθείτε εδώ.

Δείτε επίσης- Τρόποι αύξησης του χώρου αποθήκευσης στο Galaxy S6

Το Samsung Galaxy S6 Quick Connect είναι ένα πραγματικά ισχυρό χαρακτηριστικό στα τηλέφωνα Galaxy S6, το οποίο δυστυχώς δεν γνωρίζουν πολλοί χρήστες. Εκτός από την εύκολη σύνδεση σε κοντινές συσκευές μέσω Bluetooth ή WiFi Direct, η δυνατότητα Samsung Galaxy S6 Quick connect σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε την οθόνη του τηλεφώνου σας με μια κοντινή τηλεόραση ή κάποια άλλη συσκευή που υποστηρίζει το Miracast. Επίσης, πολλοί νέοι χρήστες Android ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη σύνδεση δύο συσκευών μέσω Bluetooth ή WiFi Direct. Το Samsung Galaxy S6 Quick Connect κάνει τη δουλειά εύκολη για αυτούς. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα wifi στο Galaxy S6, δείτε εδώ τη λύση.

Βήματα για τη χρήση του Samsung Galaxy S6 Quick Connect

Βήμα 1: Φτάνοντας στο Samsung Galaxy S6 Quick Connect

> Για πρόσβαση στο Samsung Galaxy S6 Quick Connect, πρέπει να σύρετε προς τα κάτω τον πίνακα ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, να πατήσετε στο Quick Connect.

> Εάν χρησιμοποιείτε τη Γρήγορη σύνδεση για πρώτη φορά, τότε πρέπει να ορίσετε μια επιλογή ορατότητας και πατήστε Ενεργοποίηση γρήγορης σύνδεσης.

> Θα δείτε δύο επιλογές στην ορατότητα της συσκευής, για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να επιλέξετε την ορατότητα ως ορατή «Μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη η Γρήγορη σύνδεση».

> Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση ορατότητας αργότερα μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις (ορατές επάνω δεξιά).

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το απόρρητο για το Samsung Galaxy S6, ώστε να είναι ορατό μόνο σε άτομα που βρίσκονται στη λίστα επαφών σας.

Βήμα 2: Αναζήτηση και σύνδεση σε κοντινές συσκευές

> Μόλις ενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy S6 Quick Connect, οι δυνατότητες Bluetooth και WiFi θα ενεργοποιηθούν αυτόματα και το Samsung Galaxy S6 θα ξεκινήσει την αναζήτηση για κοντινές συσκευές.

> Για άλλες συσκευές, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Γρήγορη σύνδεση με παρόμοιο τρόπο εάν είναι διαθέσιμη ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα το WiFi απευθείας ή το Bluetooth. Εάν χρησιμοποιείτε επίσης τη Γρήγορη σύνδεση και στην άλλη συσκευή, βεβαιωθείτε ότι η οθόνη της συσκευής είναι ενεργοποιημένη και δεν σβήνει.

Εάν ενεργοποιήσετε το Bluetooth χειροκίνητα, βεβαιωθείτε ότι η ορατότητα της συσκευής είναι ενεργοποιημένη.

> Η κοντινή συσκευή ή οι συσκευές που βρίσκετε στο Samsung Galaxy S6 θα σας εμφανιστούν. Τώρα μπορείτε να δείτε τη συσκευή στην οποία θέλετε να συνδεθείτε στη λίστα και να τη συνδέσετε πατώντας το όνομα της συσκευής. Αφού πατήσετε στο όνομα της συσκευής, θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις πιθανές λειτουργίες που είναι διαθέσιμες για τη συσκευή.

Βήμα 3: Κοινή χρήση περιεχομένου μέσω του Samsung Galaxy S6 Quick Connect

> Αφού πατήσετε στη συσκευή που βρέθηκε, θα δείτε τις διαθέσιμες λειτουργίες που μπορείτε να εκτελέσετε με αυτήν τη συσκευή.

Οι διαθέσιμες λειτουργίες μπορεί να είναι Κοινή χρήση περιεχομένου ή Κοινή χρήση προφίλ WiFi ανάλογα με τον τύπο της συσκευής που προσπαθείτε να συνδέσετε.

> Για να μοιραστείτε περιεχόμενο απλώς πατήστε στην επιλογή Κοινή χρήση περιεχομένου.

> Στη συνέχεια, θα δείτε τους διάφορους τύπους περιεχομένου που μπορούν να κοινοποιηθούν στη συσκευή που βρέθηκε. Απλώς πατήστε στον τύπο περιεχομένου και επιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να μοιραστείτε μέσω του Samsung Galaxy S6 Quick Connect.

> Μετά από αυτό πρέπει να επιλέξετε το περιεχόμενο που θέλετε να μοιραστείτε μέσω του Samsung Galaxy S6 Quick Connect.

Θα ζητηθεί από την άλλη συσκευή να αποδεχθεί ή να ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ το μερίδιο. Μόλις η επιλεγμένη θήκη συσκευής πατήσει ΑΠΟΔΟΧΗ, το περιεχόμενο στο Samsung Galaxy S6 θα κοινοποιηθεί στην επιλεγμένη συσκευή.

Δείτε για περισσότερη βοήθεια

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found