(Εύκολα) Πώς να Root το HTC One M8

Ω, αγόρι, το HTC One M8 έχει γίνει το πιο αγαπημένο smartphone που κατασκευάστηκε ποτέ (εκτός από την Apple, φυσικά). Και παρόλο που έχετε όλες τις λειτουργίες που επιθυμείτε, επειδή είναι Android (υπάρχει και έκδοση Windows) και η δυνατότητα προσαρμογής είναι το θεμέλιο αυτής. Αλλά η απόκτηση πλήρους πρόσβασης root, σας δίνει το κλειδί για να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε από αυτό. Και αν ψάχνατε για λίγο για τον ευκολότερο τρόπο ρίζας με μικρότερο κίνδυνο, τότε αυτός ο οδηγός είναι ιδανικός για εσάς.

Πριν προχωρήσετε με τη ρίζα, παρόλο που δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος εδώ, σας συνιστούμε να λάβετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων σας, ως προφύλαξη, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να πάει στραβά. Τώρα χωρίς αυτό, ας ξεκινήσουμε:

Πώς να Root το HTC One M8

Βήμα 1: Μπορείτε να βρείτε τη διαδικασία για το πώς να ξεκλειδώσετε το bootloader στον ιστότοπο του HTC Dev. Αυτό καθιστά τη διαδικασία πολύ εύκολη για όλους. Αν και ορισμένοι ανέφεραν ότι είναι περίπλοκοι, επειδή αναφέρονται αρκετοί σύνδεσμοι, και όλοι. Αλλά αν ακολουθήσετε με ακρίβεια τα βήματα, δεν υπάρχει πιθανότητα να νιώσετε έτσι.

Μόλις ξεκλειδώσετε το bootloader, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τα πάντα από το μηδέν, επειδή η συσκευή σας θα φορτώνει στο λειτουργικό σύστημα Android. Θα πρέπει επίσης να μεταφέρετε το φερμουάρ SuperUser στον πυρήνα της κάρτας SD σας.

Βήμα 2: Το ξεκλείδωμα του bootloader, είναι σαν να κερδίζεις τη μισή μάχη rooting. Τώρα είναι το μέρος ανάκτησης. Θα προχωρήσετε στην αναβάθμιση μιας προσαρμοσμένης ανάκτησης χρησιμοποιώντας το fastboot. Εάν χρησιμοποιείτε τη διεθνή παραλλαγή του HTC One M8, εδώ είναι ο σύνδεσμος του TWRP.

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη παραλλαγή, τότε η Google είναι ο καλύτερος φίλος σας. Απλώς κάντε κάποια αναζήτηση με τα πλεονεκτήματα και θα βρείτε το κατάλληλο thang.

Βήμα 3: Αν θυμάστε από το πρώτο βήμα, είχαμε μεταφέρει ένα αρχείο zip στον πυρήνα της κάρτας SD σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα με αυτό. Απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε το αρχείο εικόνας TWRP στον ίδιο φάκελο με αυτό το αρχείο zip.

Βήμα 4: Θα γράψουμε μια γραμμή κώδικα στη γραμμή εντολών σε αυτό το βήμα. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε, γιατί έχουμε κάνει τα πάντα εκ των προτέρων. Και αν θυμάστε, είχατε ήδη χρησιμοποιήσει τη γραμμή εντολών για να ξεκλειδώσετε το bootloader στο πρώτο βήμα. Απλά πρέπει να μπείτε συσκευές adb μετά από αυτό για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα.

Και πάλι, η εντολή είναι:

συσκευές adb

Μετά από αυτό, η εντολή θα εντοπίσει το One M8 που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, πρέπει απλώς να επανεκκινήσετε τη συσκευή μέσω της γραμμής εντολών, με αυτήν την εντολή:

adb επανεκκίνηση bootloader

Αυτό θα επανεκκινήσει τη συσκευή σας και θα σας προσγειώσει στο bootloader. Μόλις φτάσετε εκεί, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα έντασης για να περιηγηθείτε στις επιλογές και, στη συνέχεια, επιλέξτε fastboot χρησιμοποιώντας το πλήκτρο λειτουργίας.

Βήμα 5: Και πάλι σε αυτό το βήμα, θα πρέπει να εισαγάγετε ορισμένες εντολές. Εδώ είναι με τον διαδοχικό τρόπο:

fastboot flash recovery twrp.img

επανεκκίνηση fastboot

Συγχαρητήρια, έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία μια προσαρμοσμένη ανάκτηση στη συσκευή σας. Αλλά περιμένετε, απομένουν ακόμη περισσότερα βήματα.

Βήμα 6: Τώρα απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε το για να μπείτε στη λειτουργία bootloader πατώντας ταυτόχρονα το κουμπί έντασης ήχου + λειτουργίας. Πρέπει να επιλέξετε την επιλογή ανάκτησης μεταβαίνοντας στο μενού. Και πάλι, μπορείτε να πλοηγηθείτε με τη βοήθεια των κουμπιών έντασης και να επιλέξετε την επιλογή χρησιμοποιώντας το πλήκτρο λειτουργίας.

Μόλις ορίσετε την επιλογή ανάκτησης, η συσκευή σας θα ξεκινήσει τώρα στην ανάκτηση TWRP. Μόλις φτάσετε εκεί, πατήστε στην εγκατάσταση και, στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο zip SuperUser που είχατε μεταφέρει στον πυρήνα της κάρτας SD σας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εγκατάσταση, θα έχετε πρόσβαση root στο τηλέφωνό σας.

Ένιωσες σαν αεράκι σωστά; Θέλετε να το μοιραστείτε;

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found