Πώς να απενεργοποιήσετε τον περιορισμό ηλικίας στο YouTube

Το YouTube είναι μια δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Στο YouTube, μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις γνώσεις, την εμπειρία σας, να δείξετε τα ταλέντα σας κ.λπ. Αυτός ο ιστότοπος σας δίνει επίσης τις ευκαιρίες να προωθήσετε την επωνυμία σας μέσω του βίντεο. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στον Λογαριασμό σας Google, το YouTube μπορεί να δημιουργήσει αόρατα τα δυνητικά ακατάλληλα βίντεο με την επιλογή "Λειτουργία ασφάλειας". Θα εμφανιστεί το μήνυμα "Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο με ενεργοποιημένη τη λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης". Στη συνέχεια, πρέπει να συνδεθείτε και να επιβεβαιώσετε την ημερομηνία γέννησής σας στο προφίλ Google + και, στη συνέχεια, να απενεργοποιήσετε τη Λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης στο YouTube. Θα σας δείξουμε πώς να απενεργοποιήσετε τον περιορισμό ηλικίας στο YouTube.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να κατεβάσετε εύκολα βίντεο YouTube

Πώς να απενεργοποιήσετε τον περιορισμό ηλικίας στο YouTube

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και βρείτε τη σελίδα Google plus.

Συνδεθείτε στο προφίλ σας Google plus εισάγοντας το email και τον κωδικό πρόσβασης.

Όταν εισάγετε τη σελίδα Google Plus, κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού (με τη μορφή τριών γραμμών) στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και κάντε κλικ στο κουμπί "Αρχική σελίδα".

Στη συνέχεια, θα δείτε την ενότητα "Προφίλ" στην αριστερή πλευρά της οθόνης και κάντε κλικ σε αυτήν.

Στη δεξιά πλευρά της σελίδας προφίλ, βρείτε την επιλογή "Σχετικά" και κάντε κλικ σε αυτήν για να δείτε τις λεπτομέρειες σχετικά με το προφίλ σας. Θα δείτε την ενότητα "Φύλο, γενέθλια και άλλα", όπου μπορείτε να εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της πένας. Στο μικρό παράθυρο που ανοίγει, πατήστε το εικονίδιο «I» και μετά στο «Μετάβαση στο λογαριασμό μου». Κάντε κλικ στο στυλό, εισαγάγετε τη νέα ημερομηνία γενεθλίων και κάντε κλικ στο "Ενημέρωση".

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ασφαλείας, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και μεταβείτε στην ιστοσελίδα του YouTube. Ανοίξτε οποιοδήποτε βίντεο YouTube και μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εκεί θα δείτε την επιλογή «Λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης» που είναι «Ενεργό».

Εάν δείτε την επιλογή "Ξεκλείδωμα περιορισμένης λειτουργίας σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης", κάντε κλικ σε αυτό και συνδεθείτε στο λογαριασμό Google στο επόμενο παράθυρο.

Αφού επιστρέψετε στο YouTube, θα δείτε τη λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης εάν είναι "Off".

Πηγή εικόνας: www.gentside.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: 3 τρόπους απενεργοποίησης σχολιασμών YouTube

Πρόσφατες δημοσιεύσεις