Οι καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να λάβετε για το Samsung Galaxy S9

Τα τελευταία χρόνια, η Samsung έγινε ηγέτης στην αγορά τηλεφώνων Android. Έχοντας ένα εκπληκτικό σχεδιασμό, τις καλύτερες προδιαγραφές και το συναρπαστικό σύστημα κάμερας, το Samsung Galaxy S9 έχει τη δυνατότητα να είναι το καλύτερο τηλέφωνο του 2018. Και για αυτό το καταπληκτικό smartphone, που αναφέρονται παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για το Samsung Galaxy S9 που θα βελτιώστε την εμπειρία σας και κάντε τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές για το iPhone X

Καλύτερες εφαρμογές για Samsung Galaxy S9

PicsArt

Το PicsArt είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για το Samsung Galaxy S9. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή είναι φιλική προς το χρήστη και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για επεξεργασία φωτογραφιών. Αποτελείται από πολλές δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες σας. Το PicsArt αναπτύχθηκε με σκοπό να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καταπληκτικές εικόνες. Διασκεδάστε παράγοντας μια νέα έκδοση των φωτογραφιών σας σε αξιοσημείωτα κολάζ με τα αποτελεσματικά εργαλεία της, όπως κολάζ, εργαλεία σκίτσων, κάμερα, πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, κάμερα κ.λπ.

Λήψη PicsArt

Nova Launcher

Το Nova Launcher είναι μια πολύ εξατομικευμένη, αρχική οθόνη προσανατολισμένη στα αποτελέσματα για το Galaxy S9 σας. Αυτή η εφαρμογή είναι η καλύτερη εκκίνηση για τη συσκευή σας Android. Ανταλλάσσει την ξεπερασμένη αρχική οθόνη με αυτήν που σας αρέσει, μπορεί να ελέγξει και να τροποποιήσει με βάση τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε εύκολα να μεταμορφώσετε εικονίδια, περιγράμματα, γραφικά, κινούμενα σχέδια κ.λπ. Πολλοί από εσάς ενδέχεται να μην είστε ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα εκκίνησης του Samsung Galaxy, καθώς δεν διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά και απόδοση. Εκεί ο εκτοξευτής Nova μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του τηλεφώνου σας με τις προηγμένες δυνατότητές του.

Κατεβάστε το Nova Launcher

 

Ενοποιημένο τηλεχειριστήριο

Αναπτύχθηκε από την Unified Intents, το Unified Remote λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή σας. Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε και να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας μέσω της συσκευής σας Galaxy S9 Android. Χρησιμοποιώντας το Bluetooth, συνδέστε τη συσκευή smartphone στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιήστε τη συσκευή σας ως ένα ποντίκι με ένα πάτημα και με πολλαπλό πάτημα για να χειριστείτε τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να δείτε την οθόνη του υπολογιστή σας στο τηλέφωνό σας S9 και να διαχειριστείτε εύκολα τα αρχεία σας. Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας με το τηλέφωνό σας.

Λήψη Unified Remote

 

Google Duo

Το Google Duo είναι μια υψηλής ποιότητας συνομιλία μέσω βίντεο, εφαρμογή για κινητά Android και iOS, η οποία έχει αναπτυχθεί από την Google. Αυτή η εφαρμογή είναι ενισχυμένη με μια απλή, φιλική προς το χρήστη διεπαφή που επιτρέπει ταχύτερες και πιο συνεπείς βιντεοκλήσεις, είτε χρησιμοποιείτε Wi-Fi είτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήση, μπορείτε επίσης να κάνετε μόνο κλήση ήχου.

Λήψη του Google Duo

 

Facebook Messenger - Συνομιλία κειμένου και βίντεο δωρεάν

Ποιος δεν γνωρίζει το Facebook ή δεν το χρησιμοποιεί για να συνδεθεί με τους φίλους και την οικογένειά του; Η εφαρμογή Facebook messenger είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που μπορούν να σας συνδέσουν άμεσα με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν, γρηγορότερες και ασφαλείς υπηρεσίες. Για να επικοινωνήσετε με τους φίλους ή την οικογένειά σας οπουδήποτε στον κόσμο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω των ονομάτων ή των αριθμών επικοινωνίας τους και να συνδεθείτε μαζί τους. Μπορείτε να στείλετε οποιαδήποτε μορφή μηνύματος μέσω αυτής της εφαρμογής, όπως ένα μήνυμα κειμένου, μια φωτογραφία ή μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μια βιντεοκλήση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να παίξετε παιχνίδια με τους φίλους σας σε αυτήν την εφαρμογή και να ταιριάξετε τις βαθμολογίες σας με αυτούς για να δείτε ποιος τα πάει καλύτερα.

Λήψη του Facebook Messenger

MX player

Το MX player έχει αναπτυχθεί από την J2 Interactive. Είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Android και πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, μαζί με προηγμένη επιτάχυνση υλικού και βολική υποστήριξη υποτίτλων για τον χρήστη. Επιπλέον, μπορείτε χωρίς δυσκολία να τσιμπήσετε ή να σύρετε την οθόνη για μεγέθυνση και σμίκρυνση των βίντεο για καλύτερη προβολή. Για σκοπιμότητα υπότιτλων, μπορείτε να μετακινήσετε τους υπότιτλους προς τα πίσω και προς τα εμπρός για να δείτε την επόμενη ή προηγούμενη μεταγραφή. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει επίσης το Kids Lock έτσι ώστε τα παιδιά σας να μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή χωρίς να κάνουν καμία κλήση κατά λάθος ή να διαταράξουν οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Λήψη MX player

 

Πληκτρολόγιο γραμματικής - Πληκτρολογήστε με εμπιστοσύνη

Το πληκτρολόγιο Grammarly σάς βοηθά στη σύνταξη κειμένου χωρίς σφάλματα χωρίς καμία δυσκολία σε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε στο Galaxy S9 σας. Παρέχει διάφορες δυνατότητες, όπως ορθογραφικό έλεγχο, γραμματικό έλεγχο και άλλα. Λειτουργεί ομαλά με άλλες εφαρμογές και βοηθά στην αποστολή χωρίς λάθη, άψογα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα LinkedIn, δημοσιεύσεις στο Facebook κ.λπ.

Κατεβάστε το πληκτρολόγιο γραμματικής

 

Xender - Μεταφορά και κοινή χρήση αρχείων

Το Xender είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης για το Samsung Galaxy S9 και ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις κοινής χρήσης αρχείων. Βοηθά στην εύκολη μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή σας και του smartphone σας. Είναι ίσως μια από τις πιο βολικές εφαρμογές για χρήστες Samsung Galaxy S9. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να μεταφέρετε οποιονδήποτε τύπο και μέγεθος αρχείων χωρίς δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η εφαρμογή είναι 200 ​​φορές πιο αποτελεσματική και ταχύτερη από την κανονική ταχύτητα ενός Bluetooth.

Λήψη Xender - Μεταφορά και κοινή χρήση αρχείων

 

Εκδρομή

Το Field Trip είναι μια πολύ δροσερή εφαρμογή που σας καθοδηγεί στα αόρατα και εξαιρετικά πράγματα στον κόσμο όπου ζείτε. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί συνήθως στο παρασκήνιο της συσκευής σας Android και όταν πλησιάζετε σε οποιαδήποτε συναρπαστική ή συναρπαστική τοποθεσία, αυτή η εφαρμογή εμφανίζει μια κάρτα με πληροφορίες σχετικά με αυτήν την τοποθεσία. Δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ στην οθόνη του τηλεφώνου σας για να εργαστείτε σε αυτήν την εφαρμογή, απλώς συνδέστε το ακουστικό ή το Bluetooth και θα μπορείτε να ακούσετε την εφαρμογή να διαβάζει τις πληροφορίες για εσάς. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μαθαίνετε για πολλά πράγματα, όπως το ιστορικό των καλύτερων χώρων για ψώνια, ποτό ή για παρέα με τους φίλους σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τις τοπικές επιλογές που προτιμάτε και οι πληροφορίες θα εμφανιστούν στην οθόνη του τηλεφώνου σας όταν θα περπατήσετε από αυτά τα μέρη.

Λήψη Field Trip

 

Feedly - Εξυπνότερη

Το Feedly είναι ο κύριος τόπος διαμονής σας για να οργανώσετε, να διαβάσετε και να μοιραστείτε τις πληροφορίες για κάθε θέμα που χρειάζεστε για να ενημερώνεστε σχετικά με τις επερχόμενες τάσεις στον κλάδο σας. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε διαφορετικές διαδικτυακές πηγές πληροφοριών με πιο γρήγορο τρόπο. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Feedly στο τηλέφωνό τους Android για να διαβάσουν και να ακολουθήσουν τις προτιμώμενες διαδικτυακές πηγές πληροφοριών τους, όπως περιοδικά, ιστολόγια, κανάλια YouTube, ιστότοπους ειδήσεων κ.λπ .. Μπορείτε να οργανώσετε όλες αυτές τις πηγές σε ένα μέρος αποτελεσματικά και αποδοτικά. Οι χρήστες χρησιμοποιούν επίσης την εφαρμογή Feedly για να διαβάσουν τα αγαπημένα τους ιστολόγια, να μελετήσουν νέες τάσεις και θέματα και να βρουν νέες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τις επωνυμίες και τις εταιρείες τους.

Λήψη Feedly

 

Μετάφραση Google

Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δημοφιλή εφαρμογή από την Google, μπορείτε εύκολα να μεταφράσετε το κείμενο από τη μία γλώσσα στην άλλη. Η Μετάφραση Google μπορεί να αναγνωρίσει και να μεταφράσει περισσότερες από 100 γλώσσες. Μπορείτε να μεταφράσετε 59 γλώσσες όταν η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα της συσκευής σας για να τραβήξετε την εικόνα οποιουδήποτε κειμένου και να τη μεταφράσετε αμέσως σε άλλη γλώσσα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε απλά να σχεδιάσετε έναν χαρακτήρα στην οθόνη του τηλεφώνου σας και αυτή η εφαρμογή θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει τις λέξεις και να τις μεταφράσει.

Λήψη της Μετάφρασης Google

 

Σαζάμ

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για το Samsung Galaxy S9. Είναι φιλικό προς το χρήστη και χρησιμοποιείται για την αναγνώριση τυχόν τραγουδιών που παίζουν στην περιοχή σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πάρτε το smartphone σας κοντά στο σημείο όπου παίζει το τραγούδι και αυτή η εφαρμογή θα τραβήξει αυτόματα αυτό το τραγούδι και θα το αναγνωρίσει.

Κατεβάστε το Shazam

Quiver - εφαρμογή χρωματισμού 3D

Αναπτύχθηκε από την QuiverVision Limited, αυτή η εφαρμογή είναι μια εφαρμογή χρωματισμού 3D. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να εκσυγχρονίσετε τα παλιά χρώματα μιας εικόνας σε επαυξημένη πραγματικότητα για να έχετε μια μαγική εμπειρία για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σύστημα χρωματισμού 3D αυτής της εφαρμογής θα κάνει τις φωτογραφίες σας να φαίνονται πολύ πιο πραγματικές από τον παραδοσιακό χρωματισμό. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε και να εκτυπώσετε τις σελίδες από αυτήν την εφαρμογή ή από τον υπολογιστή σας και να αρχίσετε να διασκεδάζετε. Μπορείτε να δείτε μόνο τις αγαπημένες σας εικόνες να ζωντανεύουν με τρισδιάστατο χρωματισμό, αλλά και να παίξετε παιχνίδια με τους ζωηρούς χαρακτήρες αγγίζοντας την οθόνη.

Λήψη Quiver

 

Google Goggles

Το Google Goggles είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή για χρήστες Android. Χρησιμοποιεί τη δυνατότητα αναζήτησης με τη λήψη μιας φωτογραφίας. Απλώς κοιτάξτε την κάμερα του κινητού σας προς ένα πορτρέτο, ένα φημισμένο κτίριο ή οποιοδήποτε άλλο ορόσημο, έναν γραμμικό κώδικα, οποιοδήποτε προϊόν ή οποιαδήποτε γνωστή εικόνα, εάν το Google Goggles εντοπίσει τις πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο-στόχο σας στη βάση δεδομένων Google, θα σας παρέχει πληροφορίες για αυτό. Επιπλέον, αυτή η φιλική προς το χρήστη εφαρμογή μπορεί να διαβάσει το κείμενο σε διαφορετικές γλώσσες, όπως Αγγλικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά, Τουρκικά και Ισπανικά και να μεταφράσει αυτές τις γλώσσες σε άλλες.

Κατεβάστε το Google Goggles

 

Evernote - Λάβετε σημειώσεις, σχεδιάστε, οργανώστε

Σχεδιασμένο από την Evernote Corporation, το Evernote μπορεί να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Το Evernote είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και αποτελεσματικός σχεδιαστής και συντονιστής που μπορεί να σας βοηθήσει να εκτελέσετε διάφορες εργασίες με επιτυχία, όπως τη λήψη σημειώσεων, τη δημιουργία μιας λίστας σημαντικών εργασιών, την προσθήκη φωτογραφιών, τη σάρωση σημαντικών χαρτιών χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου σας, τη δημιουργία χειρόγραφων λεπτών, τη λήψη φωτογραφιών κ.λπ. μπορούν εύκολα να αναθεωρήσουν, να μοιραστούν και να εργαστούν μαζί στις σημειώσεις σας σε διαφορετικές συσκευές όπως το smartphone, ο υπολογιστής και το tablet σας. Είναι ένα βασικό εργαλείο για το Galaxy S9, καθώς μπορείτε εύκολα να σημειώσετε σημαντικές σημειώσεις και να ολοκληρώσετε την εργασία σας εγκαίρως.

Λήψη του Evernote

PPSSPP - εξομοιωτής PSP

Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί από τον Henrik Rydgard. Μπορείτε να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια PSP (φορητό Sony Playstation) στη συσκευή σας Android και επίσης με HD και άλλες δυνατότητες που βελτιώνουν την εμπειρία παιχνιδιού σας. Το PPSSPP είναι ένας καινοτόμος και ένας από τους μεγαλύτερους εξομοιωτές PSP για χρήστες Android. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να εκτελέσει πολλά παιχνίδια, αλλά αυτή η εφαρμογή δεν περιέχει παιχνίδια σε αυτήν. Μπορείτε να μετατρέψετε τα δικά σας παιχνίδια PSP σε αρχεία .ISO ή .CSO ή μπορείτε να παίξετε δωρεάν online παιχνίδια. Μεταφέρετε τα παιχνίδια PSP σε κάρτα SD ή χώρο αποθήκευσης USB του τηλεφώνου σας και παίξτε παιχνίδια για να διασκεδάσετε. Καθώς το Galaxy S9 διαθέτει άφθονο χώρο και επεξεργαστές με χωρητικότητα υψηλής απόδοσης, μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια σας απρόσκοπτα.

Λήψη PPSSPP - PSP Emulator

 

Gboard - Το πληκτρολόγιο Google

Το Samsung Galaxy S9 προσφέρει ένα πολύ αποτελεσματικό πληκτρολόγιο εργασίας, αλλά ακόμα δεν μπορεί να νικήσει το Gboard από την Google. Αυτή η εφαρμογή παρέχει ό, τι θέλετε στο πληκτρολόγιό σας. Είναι ταχύτερο και συνεπές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πληκτρολόγηση διαφανειών, φωνητική πληκτρολόγηση και άλλες επιλογές πληκτρολόγησης σε αυτήν. Αυτή η εφαρμογή πληκτρολογίου παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που δεν είναι διαθέσιμες στο πληκτρολόγιο του Galaxy S9. Το Gboard περιλαμβάνει λειτουργίες όπως πληκτρολόγηση σε διαφορετικές γλώσσες, αφομοίωση GIF και Emoji, θέματα και πολλά άλλα.

Λήψη του Gboard

 

Authy 2 - Έλεγχος ταυτότητας παράγοντα

Το Authy 2 προσφέρει μια ισχυρή και αποτελεσματική διαδικασία ελέγχου ταυτότητας σύμφωνα με την ευκολία της συσκευής σας Galaxy S9 Android. Αυτή η εφαρμογή δημιουργεί ασφαλή και προστατευμένα διακριτικά επαλήθευσης σε δύο βήματα στο smartphone σας. Σας βοηθά στη διαφύλαξη του λογαριασμού σας από εξωτερικούς εισβολείς, όπως χάκερ, παρέχοντας ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας. Σε περίπτωση που χάσατε το τηλέφωνό σας ή δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς σας, η Authy προσφέρει προστατευμένα αντίγραφα ασφαλείας κρυπτογραφημένα σε σύννεφο, ώστε να μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στα διακριτικά σας. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί τον ίδιο αλγόριθμο που χρησιμοποιείται από τις τράπεζες και την NSA για την προστασία των εμπιστευτικών πληροφοριών τους.

Λήψη Authy 2

 

Samsung Max - Εξοικονόμηση δεδομένων & Προστασία απορρήτου

Το Samsung Max σάς βοηθά να αποθηκεύσετε τα δεδομένα του κινητού σας, να προστατεύετε το απόρρητό σας, να λαμβάνετε ενημερώσεις, ειδοποιήσεις, πληροφορίες και να παρέχετε συμβουλές σχετικά με οποιαδήποτε λειτουργία εκτελούν οι εφαρμογές σας.

Αυτή η εφαρμογή είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και αποδοτικούς τρόπους για την επέκταση της χρήσης του προγράμματος δεδομένων σας και μειώνει τα χρήματα που ξοδεύετε για τη λήψη νέων προγραμμάτων δεδομένων.

Λήψη Samsung Max

 

Timbre - Cut, Join, Convert Mp3 Audio & Mp4 Video

Το Timbre είναι μια πολύ θαυμάσια εφαρμογή, η οποία χρησιμοποιείται για την επεξεργασία οπτικοακουστικών αρχείων. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να χωρίσετε, να κόψετε, να αναπτύξετε ή να μετατρέψετε τα αρχεία ήχου ή βίντεο. Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να πετύχετε πολλά είδη ελιγμών στα αρχεία ήχου-βίντεο.

Κατεβάστε το Timbre

Αυτές οι εφαρμογές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για το Samsung Galaxy S9 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη συνολική απόδοση του Samsung Galaxy S9.

Δείτε επίσης: Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για εξοικονόμηση χρημάτων

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found