Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα ήχου Samsung Galaxy S5

Παρόλο που η Samsung κυκλοφόρησε αρκετά μεγάλα μοντέλα μετά το Galaxy S5, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή smartphone. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε ότι το S5 είναι τέλειο και οι άνθρωποι παραπονούνται για ορισμένα ζητήματα. Ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον ήχο όταν πραγματοποιούν κλήσεις ή λαμβάνουν κλήσεις. Σύμφωνα με τους χρήστες, είτε δεν μπορούν να ακούσουν τον καλούντα είτε ο καλούντος δεν μπορεί να τους ακούσει σωστά.

Εάν αντιμετωπίζετε επίσης πρόβλημα ήχου Samsung Galaxy S5, μην ανησυχείτε. Ακολουθούν μερικές πιθανές λύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε για να λύσετε το πρόβλημα ήχου στο Samsung Galaxy S5.

Δείτε επίσης- Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα καθυστέρησης στο Samsung Galaxy

Βήματα για την επίλυση του ήχου του Samsung Galaxy S5

news.samsung.com

Εδώ, θα μοιραστούμε πολλούς τρόπους για να διορθώσετε το πρόβλημα ήχου του Samsung Galaxy S5 και μπορείτε να τους ακολουθήσετε ένας προς έναν εάν τα προηγούμενα βήματα δεν λειτουργούν για εσάς.

Μέθοδος 1

Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας και αφαιρέστε την κάρτα SIM και την μπαταρία από αυτό. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το τηλέφωνο μετά μερικές φορές τοποθετώντας την μπαταρία και την κάρτα SIM σε αυτό και δείτε εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα ήχου του Samsung Galaxy S5. Διαβάστε αυτό το άρθρο για τον πλήρη οδηγό.

Μέθοδος 2

Αν δυσκολεύεστε να ακούσετε τον καλούντα, ελέγξτε το μικρόφωνο του τηλεφώνου σας. Το μικρόφωνο είναι μια μικρή τρύπα στο κάτω μέρος του Galaxy S5. Χρησιμοποιήστε πεπιεσμένο αέρα ή φυσήξτε το για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν πια σωματίδια σκόνης.

Μέθοδος 3

Μια κατεστραμμένη κάρτα SD / υποδοχή μπορεί επίσης να επηρεάσει τον κακό ήχο. Διαβάστε τον παρακάτω οδηγό: Πώς να διορθώσετε την κατεστραμμένη κάρτα SD του Samsung Galaxy S5.

Μέθοδος 4

Το πρόβλημα ήχου στο Galaxy S5 μπορεί να σχετίζεται με ζητήματα Bluetooth. Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε αξεσουάρ Bluetooth και βρίσκεται εντός του εύρους του τηλεφώνου σας, τότε μπορεί να προσπαθεί να συνδεθεί και να δημιουργήσει το πρόβλημα ήχου. Τραβήξτε προς τα κάτω τη γραμμή ειδοποιήσεων στο τηλέφωνό σας και απενεργοποιήστε την επιλογή Bluetooth. Ίσως χρειαστεί να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις> Bluetooth και να του πείτε να ξεχάσει τις συζευγμένες συσκευές.

Μέθοδος 5

Ορισμένοι χρήστες έχουν βρει μια λύση σκουπίζοντας το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης. Για να το κάνετε αυτό, απενεργοποιήστε το Galaxy S5 κρατώντας πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά Power, Home και Volume Up. Αφήστε τα πλήκτρα όταν το τηλέφωνο αρχίσει να δονείται και θα εμφανιστεί τώρα η οθόνη ανάκτησης Android. Τώρα χρησιμοποιήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης για να επιλέξετε Wipe cache partition και χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Power για να το επιλέξετε.

Μέθοδος 6

Εδώ είναι μια άλλη λύση για προβλήματα ήχου. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ήχος> Κλήση> Εξατομίκευση κλήσης ήχου. Εκεί, θα δείτε τις ακόλουθες επιλογές:

 • Προσαρμόστε τον ήχο
 • Απαλός ήχος
 • Καθαρός ήχος
 • Μακριά από.

Δοκιμάστε όλες τις επιλογές, ώστε να έχετε καλύτερο ήχο κλήσεων.

Μέθοδος 7

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη μείωση θορύβου. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ήχος> Κλήση, βρείτε την επιλογή μείωσης θορύβου και καταργήστε την επιλογή.

Μέθοδος 8

Εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα ήχου, βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό στη συσκευή σας είναι ενημερωμένο. Εάν όχι, λάβετε την τελευταία έκδοση. Για να ενημερώσετε το λογισμικό στο Samsung Galaxy S5:

 • Συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi
 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Σχετικά με τη συσκευή
 • Πατήστε Ενημερώσεις λογισμικού
 • Πατήστε Ενημέρωση τώρα
 • Η συσκευή σας δεν θα ελέγξει για ενημερώσεις
 • Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πατήστε Εγκατάσταση και στη συνέχεια OK
 • Θα γίνει επανεκκίνηση της συσκευής σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found