Πώς να διορθώσετε ένα Android που δεν θα συνδεθεί σε Wi-Fi (σε όλες τις παραλλαγές)

Τα τηλέφωνα Android είναι εντυπωσιακά. Τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός τους έχουν εκπλήξει πολλούς χρήστες. αλλά έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα συνδεσιμότητας Wi-Fi στο τηλέφωνο ή το tablet σας Android; Εάν το κάνατε, δεν είστε ο μόνος, επειδή τα προβλήματα Wi-Fi στο Android είναι αρκετά κοινά. Για αυτόν τον λόγο, δημιουργήσαμε μια λίστα λύσεων που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε προβλήματα Wi-Fi στις συσκευές σας Android.

Θα μιλήσουμε για συμβουλές, λύσεις και λύσεις για "smartphone Android": Samsung Galaxy, HTC, Nexus και LG και όλες τις παραλλαγές. Θα ξεκινήσουμε με τις απλές λύσεις και θα προχωρήσουμε σε πολύπλοκες λύσεις καθώς προσπαθούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.

Δείτε επίσης: Πώς να εκκινήσετε το Samsung Galaxy S7 Edge σε ασφαλή λειτουργία και το Android δεν θα ενεργοποιηθεί

Σχετικά: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Samsung Galaxy S9 Wi-Fi

Οι λύσεις για Android δεν θα συνδεθούν σε Wi-Fi

Γιατί το τηλέφωνο / tablet Android μου δεν θα συνδεθεί στο Διαδίκτυο;

Αν και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο αντιμετωπίζετε προβλήματα Wi-Fi με το τηλέφωνό σας Android, μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε 4 περιστάσεις.

4 Πιθανοί λόγοι:

 • Διαμορφώσεις δικτύου όπως διεύθυνση IP και DHCP
 • Σφάλμα λογισμικού και υλικολογισμικού
 • Κωδικοί πρόσβασης και παραπληροφόρηση
 • Διανομή ραδιοκυμάτων: (Το WiFi είναι ραδιοκύματα που ταξιδεύουν σε ευθεία γραμμή, μπορεί να ερμηνευτεί εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη τοποθεσία από το μόντεμ ή πίσω από διακριτούς τοίχους)

Λύση 1: Εναλλαγή του Wi-Fi

Είτε δεν μπορείτε να συνδεθείτε καθόλου είτε η σύνδεση Wi-Fi συνεχίζει να πέφτει, η εναλλαγή της σύνδεσης Wi-Fi είναι γνωστό ότι είναι αποτελεσματική σε πολλές περιπτώσεις. Τραβήξτε προς τα κάτω την περιοχή ειδοποιήσεων του τηλεφώνου σας και αναζητήστε το εικονίδιο Wi-Fi, αγγίξτε το για να το απενεργοποιήσετε, περιμένετε πέντε δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το ξανά. Αφήστε το τηλέφωνο να αναζητήσει τις διαθέσιμες συνδέσεις Wi-Fi και ελέγξτε εάν το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί. Αυτό το απλό τέχνασμα είναι αποτελεσματικό ανεξάρτητα από το μοντέλο που έχετε. Διορθώνει προβλήματα Samsung Galaxy S2 Wi-Fi, αλλά έλυσε επίσης προβλήματα Wi-Fi Samsung Galaxy S7 Edge για αρκετούς χρήστες.

Λύση 2: Εναλλαγή της λειτουργίας πτήσης

Αυτή είναι μια επιδιόρθωση που λειτούργησε για πολλούς χρήστες, οπότε δοκιμάστε να αλλάξετε το αεροπλάνο. Μπορείτε να αναζητήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου στην περιοχή ειδοποιήσεων του τηλεφώνου Samsung Galaxy, για όσους δεν το βρίσκουν, μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο που σας επιτρέπει να ελέγξετε όλα τα εικονίδια της περιοχής ειδοποιήσεων και να αναζητήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου. Απενεργοποιήστε το, περιμένετε πέντε δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το ξανά.

Λύση 3: Είναι ενεργοποιημένο το Bluetooth του τηλεφώνου σας;

Το Bluetooth μπορεί να δημιουργήσει διένεξη για το Wi-Fi επειδή ορισμένοι χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι σε ορισμένα τηλέφωνα όταν το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο, το Wi-Fi δεν λειτουργεί. Εάν το Android Smartphone Bluetooth είναι ενεργοποιημένο, απενεργοποιήστε το από την περιοχή ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξανά το Wi-Fi για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Λύση 4: Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας έχει ως στόχο να βοηθήσει την μπαταρία σας να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Δεδομένου ότι το Wi-Fi είναι γνωστό ότι εξαντλεί γρήγορα τη μπαταρία, όταν ενεργοποιείτε τη Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, συνήθως αποσυνδέεται το Wi-Fi. Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είναι απενεργοποιημένη. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας από το μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου Samsung Galaxy.

Πολλοί χρήστες του Samsung Galaxy S3 ανέφεραν ένα πρόβλημα ότι το Samsung Galaxy δεν θα συνδεθεί με Wi-Fi απενεργοποιημένο λέγοντας ότι οφείλεται σε κακή σύνδεση. Διαπιστώθηκε ότι όταν το τηλέφωνο επέστρεψε από τη λειτουργία αναστολής λειτουργίας, η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας παρεμπόδισε το Wi-Fi και διέκοψε κάπως τη σύνδεση. Το πρόβλημα ήταν στο λογισμικό, οπότε οι χρήστες έπρεπε να διασφαλίσουν ότι η Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ήταν απενεργοποιημένη εάν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν μια σταθερή σύνδεση Wi-Fi.

Ελέγξτε εάν η Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας δημιουργεί διένεξη στο τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα Wi-Fi στη συσκευή Samsung Galaxy ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android.

Λύση 5: Ξεχάστε όλα τα δίκτυα Wi-Fi και ξεκινήστε ξανά

Μια χρήσιμη μέθοδος για την επίλυση προβλημάτων Wi-Fi, ειδικά όταν δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο είναι να διαγράψετε όλα τα δίκτυα, έτσι ώστε το Wi-Fi του τηλεφώνου σας να ξεκινήσει ξανά. Αλλά προτού αποφασίσετε να συνεχίσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να επανασυνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi. Αυτό θα περιλαμβάνει το όνομα του δικτύου και τον κωδικό πρόσβασης που απαιτείται για τη σύνδεση στο δίκτυο.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας
 • Πατήστε Σύνδεση
 • Αναζητήστε Wi-Fi και πατήστε σε αυτό
 • Όλα τα δίκτυα Wi-Fi που έχετε προσθέσει στο τηλέφωνό σας θα εμφανίζονται εδώ. Πατήστε σε καθένα από τα ονόματα του δικτύου και πατήστε Ξεχάστε.

Τώρα που τα δίκτυα διαγράφονται, πρέπει να προσθέσετε το δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και πατώντας στο Wi-Fi και στη συνέχεια στο δίκτυο Wi-Fi. Εδώ θα βρείτε το δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε, πατήστε σε αυτό, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε.

Τα προβλήματα συνδεσιμότητας Wi-Fi έχουν ενοχλήσει πολλούς κατόχους τηλεφώνων Android και έχουμε πολλές ερωτήσεις από αυτούς, όπως πώς να διορθώσετε προβλήματα Samsung Galaxy 2 Wi-Fi και προβλήματα Samsung Galaxy S4 με Wi-Fi. Ορισμένοι ιδιοκτήτες S7 και S7 Edge παραπονέθηκαν επίσης για προβλήματα συνδεσιμότητας στα τηλέφωνά τους και αυτή η λύση έλυσε το πρόβλημα για αρκετούς χρήστες Samsung Galaxy.

Λύση 6: Όλα σχετικά με τους κωδικούς πρόσβασης

Οι κωδικοί πρόσβασης είναι αναπόφευκτα σημαντικοί, επειδή προορίζονται να προστατεύσουν το δίκτυο από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και εάν καταλήξετε να εισαγάγετε λάθος κωδικό πρόσβασης, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε σύνδεση. Αν και γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης, υπάρχει πιθανότητα να τον εισαγάγετε εσφαλμένα. Ελέγξτε εάν εισάγετε σωστά τα γράμματα και εάν έχετε κεφαλαία κλειδώματα στο τηλέφωνό σας Ενεργοποιημένο ή όχι. Παρουσιάστηκε σφάλμα ελέγχου ταυτότητας Wi-Fi Samsung Galaxy S3 όταν οι πελάτες προσπάθησαν να συνδεθούν σε ένα δίκτυο που χρησιμοποίησε το WPA2, αλλά το πρόβλημα επιλύθηκε με τη βοήθεια ενημερώσεων.

Λύση 7: Συνδέεστε στο σωστό δίκτυο;

Τις περισσότερες φορές, μπορεί να παρατηρήσετε πολλά δίκτυα με παρόμοια ονόματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στο σωστό δίκτυο, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη σύνδεση.

Λύση 8: Διακόπτης έξυπνου δικτύου

Ορισμένα τηλέφωνα Samsung Galaxy διαθέτουν τη δυνατότητα Smart Network Switch, πράγμα που σημαίνει ότι εάν η σύνδεση Wi-Fi είναι ασταθής, το τηλέφωνό σας θα μεταβεί αυτόματα σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και θα χρησιμοποιήσει τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Παρόλο που μας διευκολύνει να ξεχάσουμε προβλήματα που σχετίζονται με το Wi-Fi, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, απενεργοποιήστε τη. Πολλοί χρήστες που διαμαρτύρονταν για το Samsung Galaxy S5 συνεχίζουν να πέφτουν σήμα Wi-Fi, το βρήκαν ως χρήσιμη λύση.

 • Τραβήξτε προς τα κάτω τη σκιά ειδοποιήσεων
 • Πατήστε στο εικονίδιο Wi-Fi για να εμφανιστεί το μενού Ρυθμίσεις Wi-Fi
 • Τώρα πατήστε Περισσότερα στην επάνω δεξιά γωνία του τηλεφώνου
 • Ένα νέο κουτί θα εμφανιστεί στην οθόνη με λεπτομέρειες σχετικά με το Smart Network Switch
 • Πατήστε Off για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το Smart Network Switch.

www.guidingtech.com

Λύση 9: Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε ορισμένα από τα προβλήματα Wi-Fi του τηλεφώνου σας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να δείτε το μενού λειτουργίας και μετά πατήστε Επανεκκίνηση. Σε λίγα δευτερόλεπτα, το τηλέφωνό σας θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ξανά. Αφήστε το Wi-Fi να συνδεθεί και να ελέγξει αν λειτουργεί όπως αναμένεται.

Λύση 10: Ενημέρωση λειτουργικού συστήματος

Τα λειτουργικά συστήματα πρέπει να ενημερώνονται τακτικά. Το τηλέφωνο Android σας θα λειτουργεί καλύτερα όταν ενημερώνεται εγκαίρως το λογισμικό του τηλεφώνου σας. Το Wi-Fi του τηλεφώνου σας ενδέχεται να μην λειτουργεί λόγω σφάλματος στο λογισμικό. Όταν μια εταιρεία γνωρίζει ένα σφάλμα, απελευθερώνουν διορθώσεις στις ενημερώσεις. Όταν το Samsung Galaxy S3 ήταν δημοφιλές, ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες του ήταν ότι το Samsung Galaxy S3 μπορεί να συνδεθεί σε Wi-Fi αλλά χωρίς Διαδίκτυο. Αυτή ήταν μια λύση που βοήθησε πολλούς χρήστες να επιλύσουν το πρόβλημα. Όχι μόνο λειτουργεί στο S3, αλλά πολλοί χρήστες Samsung Galaxy έχουν επίσης αναφέρει ότι αυτή η λύση λειτούργησε και για τα τηλέφωνά τους.

 • Για να ελέγξετε εάν το τηλέφωνό σας χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο λογισμικό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Σχετικά με τη συσκευή
 • Πατήστε Έλεγχος για ενημερώσεις ή Μη αυτόματη λήψη ενημερώσεων. Ανάλογα με το τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να βρείτε διαφορετικές επιλογές, αλλά πρέπει να αναζητήσετε την επιλογή που σας επιτρέπει να ελέγχετε για ενημερώσεις στο τηλέφωνό σας για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο λογισμικό.

Λύση 11: Διατηρήστε το Wi-Fi ενεργό κατά τη διάρκεια του ύπνου

Εάν η συσκευή σας συνεχίζει να διακόπτει τη σύνδεση Wi-Fi, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τις ρυθμίσεις Wi-Fi. Ένας από τους αναγνώστες μας παραπονέθηκε λέγοντας, "Το Samsung Galaxy S5 μου χάνει τη σύνδεση" και αυτό έλυσε το πρόβλημα:

 • Τραβήξτε προς τα κάτω τη σκιά ειδοποιήσεων και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας
 • Τώρα αναζητήστε Wi-Fi και πατήστε σε αυτό.
 • Ανάλογα με το τηλέφωνο Samsung Galaxy ή την έκδοση που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να δείτε διαφορετικές επιλογές, πατήστε στις τρεις κουκκίδες πάνω δεξιά ή στη λέξη "Περισσότερα"
 • Τώρα αναζητήστε το Advanced από το αναπτυσσόμενο μενού και πατήστε το
 • Κάτω από τις Ρυθμίσεις για προχωρημένους, θα παρατηρήσετε "Διατήρηση του Wi-Fi κατά τη διάρκεια του ύπνου"
 • Μπορείτε να επιλέξετε Πάντα, Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο και ποτέ.
 • Πατήστε Πάντα για να βεβαιωθείτε ότι το Wi-Fi σας παραμένει συνδεδεμένο ανά πάσα στιγμή.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα της διακοπής της σύνδεσης όταν το Wi-Fi κατέληξε να αποσυνδέεται επειδή το τηλέφωνό σας τέθηκε σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Είναι χρήσιμο για πολλούς χρήστες Android που δεν συνειδητοποίησαν ότι οι ρυθμίσεις λειτουργίας αδράνειας παρεμβαίνουν στη σύνδεση Wi-Fi.

Λύση 12: Επανεκκινήστε το μόντεμ σας

Εάν όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο μόντεμ δεν λειτουργούν, συνιστάται η επανεκκίνηση του μόντεμ σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε το εγχειρίδιο που συνοδεύει το μόντεμ. Ανάλογα με το μοντέλο και τον τύπο του μόντεμ που χρησιμοποιείτε, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε διαφορετικά βήματα. Η επανεκκίνηση του μόντεμ βοηθά στην επίλυση προβλημάτων σύνδεσης Wi-Fi που προκύπτουν από προβλήματα στο μόντεμ.

Εάν παρατηρήσετε ότι η επανεκκίνηση του μόντεμ - (Διαβάστε πώς να κάνετε επανεκκίνηση του μόντεμ στο WikiHow.com) δεν επιλύσει το πρόβλημα, ελέγξτε αν μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο και να χρησιμοποιήσετε Wi-Fi από άλλη συσκευή χρησιμοποιώντας το ίδιο μόντεμ. Εάν όλες οι άλλες συσκευές μπορούν να συνδεθούν και να χρησιμοποιήσουν τη σύνδεση χωρίς προβλήματα, μπορείτε να συνεχίσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων του τηλεφώνου σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν καμία από τις συσκευές δεν μπορεί να συνδεθεί, θα σας ζητηθεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το μόντεμ σας. Για αυτό, μπορείτε είτε να καλέσετε τους κατασκευαστές του μόντεμ είτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρονται στο εγχειρίδιο που συνοδεύει το μόντεμ.

www.youtube.com

Λύση 13: Εφαρμογή τρίτων

Ορισμένες εφαρμογές τρίτων ενδέχεται να προκαλούν διένεξη που δεν επιτρέπει στο Wi-Fi να λειτουργεί όπως αναμένεται. Ελέγξτε αν έχετε κατεβάσει πρόσφατα μια εφαρμογή από τότε που αρχίσατε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα. Εάν το κάνατε, τότε πρέπει να ελέγξετε εάν η εφαρμογή έχει ενημερωθεί. Εάν ενημερωθεί και είναι πιθανό το πρόβλημα να προκύψει από την εφαρμογή, απεγκαταστήστε ή απενεργοποιήστε την εφαρμογή και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξανά τη σύνδεση Wi-Fi.

Όταν ένας από τους αναγνώστες μας παραπονέθηκε ότι το Samsung Galaxy S4 Wi-Fi δεν θα ενεργοποιηθεί, ακολούθησε ορισμένα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων προτού συνειδητοποιήσει ότι ήταν μια εφαρμογή τρίτου μέρους που προκάλεσε το πρόβλημα. Εάν θέλετε να ελέγξετε εάν μια εφαρμογή τρίτου μέρους προκαλεί το πρόβλημα ή όχι, ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία.

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας
 • Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το Power Off
 • Θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία
 • Τάο εντάξει
 • Η συσκευή σας θα ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία
 • Η αρχική οθόνη σας θα πρέπει να γράφει τις λέξεις Safe Mode στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία και ελέγξτε αν η σύνδεση Wi-Fi λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Εάν συμβαίνει αυτό, ένα τρίτο μέρος μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας με τον συνηθισμένο τρόπο για να μπείτε στην κανονική λειτουργία και, στη συνέχεια, να ελέγξετε για ενημερώσεις για τις εφαρμογές σας. Εάν όλες οι εφαρμογές ενημερώνονται, αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται, ίσως θελήσετε να απεγκαταστήσετε εφαρμογές που πιστεύετε ότι προκαλούν το πρόβλημα έως ότου το Wi-Fi λειτουργεί σωστά.

Λύση 14: Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του ασύρματου δρομολογητή σας

Όταν το τηλέφωνό μου Android δεν θα συνδεθεί σε Wi-Fi, συνήθως σκέφτομαι να ελέγξω τις ρυθμίσεις του ασύρματου δρομολογητή - (Διαβάστε τον επίσημο οδηγό από το linkys.com), το χρησιμοποιώ επίσης, επειδή ίσως έχω πειραχτεί με τις ρυθμίσεις και τελείωσα μπλοκάρει το τηλέφωνό μου από τη σύνδεση στο Wi-Fi. Βεβαιωθείτε ότι στο τηλέφωνό σας επιτρέπεται η πρόσβαση στο Wi-Fi και ότι η διεύθυνση Mac του δεν είναι αποκλεισμένη, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στον ασύρματο δρομολογητή.

διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση //www.linksys.com/my/support-article?articleNum=142912

Λύση 15: Ημερομηνία και ώρα

Όσοι ταξιδεύουν συχνά, ειδικά μεταξύ των ζωνών ώρας, ενδέχεται να παρατηρήσουν προβλήματα με το Wi-Fi τους, επειδή η ημερομηνία και η ώρα του smartphone Android παίζει σημαντικό ρόλο. Πρέπει να ταιριάζει με την ημερομηνία και την ώρα στο δρομολογητή με τον οποίο προσπαθείτε να συνδεθείτε, διαφορετικά ενδέχεται να μην μπορείτε να πραγματοποιήσετε σύνδεση.

Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία και η ώρα του τηλεφώνου σας αντικατοπτρίζουν την ημερομηνία και την ώρα της τοποθεσίας στην οποία βρίσκεστε. Μπορείτε να αλλάξετε τις λεπτομέρειες μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, πατώντας Ημερομηνία και ώρα. Στη συνέχεια, πρέπει να αλλάξετε την ημερομηνία και την ώρα στην τρέχουσα τοποθεσία σας και, στη συνέχεια, να προσπαθήσετε να συνδεθείτε στο Wi-Fi.

Λύση 16: Ενημερώστε το υλικολογισμικό του μόντεμ σας

Ορισμένα προβλήματα Wi-Fi τηλεφώνου Android δεν προκύπτουν πραγματικά από το τηλέφωνο, αλλά προκύπτουν από το δρομολογητή που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο. Ο δρομολογητής μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα και ενδέχεται να απαιτεί ενημέρωση υλικολογισμικού, ώστε το πρόβλημά σας να διορθωθεί. Ελέγξτε εάν υπάρχουν εκκρεμείς ενημερώσεις υλικολογισμικού για το δρομολογητή σας και ενημερώστε τον. Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε τα βήματα για την ενημέρωση του δρομολογητή σας χρησιμοποιώντας ένα εγχειρίδιο ή μπορείτε να λάβετε βοήθεια στο διαδίκτυο για το δρομολογητή σας.

Αφού ενημερώσετε το δρομολογητή σας, δοκιμάστε να συνδέσετε ξανά το τηλέφωνό σας στο δίκτυο Wi-Fi και ελέγξτε αν το πρόβλημα επιλύθηκε.

Πώς να ενημερώσετε το υλικολογισμικό στο μόντεμ μου - Διαβάστε αυτόν τον οδηγό PDF από το d-link (πηγή)

Λύση 17: Καταργήστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Wi-Fi Direct

Εάν το Samsung Galaxy σας δεν είναι σε θέση να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi, τότε ένα από τα βήματα για την επίλυση του προβλήματος είναι η διαγραφή της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων του Wi-Fi Direct. Αυτή η λύση λειτουργεί για όλα τα τηλέφωνα Samsung Galaxy μέχρι τα πιο πρόσφατα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge. Η διαγραφή αυτών των δεδομένων δεν θα προκαλέσει προβλήματα, επειδή το τηλέφωνο δημιούργησε αυτόματα νέα αρχεία προσωρινής μνήμης, εάν τα παλιά έχουν διαγραφεί. Ωστόσο, ενδέχεται να χάσετε τυχόν κωδικούς πρόσβασης που ενδέχεται να έχουν αποθηκευτεί σε αυτόν. Γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το όνομα του δικτύου και τον κωδικό πρόσβασης για το δίκτυο στο οποίο συνήθως συνδέεστε.

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας
 • Μεταβείτε στις εφαρμογές
 • Πατήστε στη Διαχείριση εφαρμογών και αναζητήστε Wi-Fi Direct στην ενότητα Όλα
 • Πατήστε στο Wi-Fi Direct
 • Πατήστε Εκκαθάριση δεδομένων και επιβεβαιώστε τα
 • Πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και επιβεβαιώστε την

Επανεκκινήστε τώρα το τηλέφωνό σας και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi. Ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Λύση 18: Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης του τηλεφώνου σας Android

Όταν οι χρήστες του Samsung Galaxy S5 ενημερώθηκαν στο Android Lollipop, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι το Samsung Galaxy S5 Wi-Fi γίνεται πιο αργό μετά την ενημέρωση στο Lollipop. Αυτό το ζήτημα επιλύθηκε σκουπίζοντας το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης του τηλεφώνου, έτσι ώστε να μπορούν να δημιουργηθούν νέα αρχεία προσωρινής μνήμης για το τηλέφωνο. Εάν αντιμετωπίσατε παρόμοιο πρόβλημα κατά την ενημέρωση του τηλεφώνου σας, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη αυτή η λύση. Μόλις διαγραφεί το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης, δημιουργούνται αυτόματα νέα δεδομένα στο τηλέφωνο.

Wipe Cache Partition On LG G5 / Wipe Cache Partition σε HTC ONE M9 / Wipe Cache Partition στο Nexus

 • Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Volume Down και το Home Key και ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Power.
 • Όταν δείτε το εικονίδιο Android στην οθόνη σας, απελευθερώστε το πλήκτρο λειτουργίας αλλά συνεχίστε να πατάτε παρατεταμένα τα άλλα δύο πλήκτρα έως ότου εμφανιστεί ένα μενού στην οθόνη σας.
 • Μόλις μεταβείτε στο μενού, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης για να επισημάνετε την επιλογή που λέει "Wipe Cache Partition"
 • Τώρα πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάργησης των αρχείων προσωρινής μνήμης, θα επιστρέψετε στο ίδιο μενού. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά έντασης για να επισημάνετε την επιλογή, Επανεκκίνηση συστήματος τώρα και το τηλέφωνό σας θα επανεκκινήσει και θα επιστρέψει στην κανονική λειτουργία. Συνδεθείτε στο Wi-Fi και ελέγξτε αν λειτουργεί. Αυτή η λύση ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη εάν το Wi-Fi δεν λειτουργεί μετά από μια πρόσφατη ενημέρωση ή εάν δεν λειτουργεί επειδή τα αρχεία προσωρινής μνήμης του συστήματος ήταν κατεστραμμένα.

www.talkandroid.com

Διαβάστε περισσότερα –Απορροή μπαταρίας Android

Λύση 19: Επαναφέρετε τη συσκευή σας Android στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Αυτή είναι η τελευταία αλλά πιο αποτελεσματική λύση για το Android δεν θα συνδεθεί με το πρόβλημα Wi-Fi. Όταν επαναφέρετε μια συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, την επαναφέρετε στην αρχική κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών που έχετε κατεβάσει, θα χαθούν. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για τα δεδομένα προτού προχωρήσετε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όλα τα τηλέφωνα Samsung Galaxy θα σας δώσουν την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων πριν από την επαναφορά στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων με μη αυτόματο τρόπο σε υπολογιστή ή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή.

Μόλις δημιουργηθεί το αντίγραφο ασφαλείας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας Android.
 • Πατήστε στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά, Ανάλογα με την έκδοση του Android που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να δείτε μια παρόμοια επιλογή
 • Τώρα πατήστε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων
 • Πατήστε Επαναφορά τηλεφώνου

Το τηλέφωνό σας θα χρειαστεί λίγη ώρα για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα γίνει επανεκκίνηση. Μόλις γίνει αυτό, προσπαθήστε να ελέγξετε αν το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Συχνές ερωτήσεις

Τι να κάνετε όταν το τηλέφωνό σας Samsung Galaxy δεν μπορεί να σαρώσει ένα δίκτυο Wi-Fi;

Αυτό παρατηρείται συνήθως σε πολλά τηλέφωνα Android. Όταν προσπαθείτε να σαρώσετε ένα δίκτυο που είναι κρυμμένο, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτό. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε είτε να αποκρύψετε το δίκτυο εάν έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις δικτύου ή μπορείτε να προσθέσετε το δίκτυο χειροκίνητα για να συνδεθείτε σε αυτό. Για να προσθέσετε το δίκτυο με μη αυτόματο τρόπο, πρέπει να γνωρίζετε το όνομα δικτύου (SSID) και τον κωδικό πρόσβασης καθώς και τον τύπο κρυπτογράφησης.

 • Ενεργοποιήστε το Wi-Fi σας μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και πατώντας Wi-Fi.
 • Τώρα πατήστε στο κουμπί δίπλα στο εικονίδιο για να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi έτσι ώστε να αρχίσει τη σάρωση των δικτύων.
 • Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα παρατηρήσετε την επιλογή Προσθήκη δικτύου Wi-Fi. Πατήστε σε αυτό.
 • Εισαγάγετε το σωστό όνομα και κωδικό πρόσβασης δικτύου και πατήστε "Σύνδεση"

www.androidcentral.com

Τι πρέπει να κάνετε όταν η σύνδεση Wi-Fi συνεχίζει να πέφτει;

Η σύνδεση Wi-Fi αποσυνδέεται κάθε φορά που το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας; Το πρόβλημα της διακοπής της σύνδεσης προκαλείται συνήθως λόγω των ρυθμίσεων του Wi-Fi που ενδέχεται να προκαλέσουν την αποσύνδεση του Wi-Fi κάθε φορά που το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.Οι ρυθμίσεις μπορούν να αλλάξουν έτσι ώστε το Wi-Fi να είναι συνεχώς ενεργό και να μην χάνετε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματα όταν το τηλέφωνό σας είναι ανενεργό. Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις Wi-Fi για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, ώστε το Wi-Fi να είναι πάντα ενεργό. Ελέγξτε τη Λύση 10 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι γίνεται αν το Wi-Fi μου δεν θα ενεργοποιηθεί;

Η ανάγνωση του άρθρου σχετικά με το Wi-Fi δεν θα ενεργοποιηθεί

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Βεβαιωθείτε ότι η υπόθεσή σας είναι κλειστή.

Τι γίνεται αν είμαι συνδεδεμένος σε WiFi αλλά δεν έχω πρόσβαση στο Διαδίκτυο;

Απλά, η επανεκκίνηση της συσκευής σας 1-3 φορές μπορεί να λύσει αυτό το ζήτημα. Εάν όχι, διαβάστε το WIFI αλλά όχι Διαδίκτυο ή προσπαθήστε να κάνετε μια πλήρη φάση επανεκκίνησης.

Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας Android έως

 • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης
 • Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 7 δευτερόλεπτα - Για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο
 • Αφαιρέστε την μπαταρία (3-5 λεπτά)
 • Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 1-2 λεπτά
 • Αντικαταστήστε την μπαταρία και ενεργοποιήστε τη συσκευή
 • Μετά από 2 λεπτά, προσπαθήστε να συνδεθείτε στο Wi-Fi. Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία αεροπλάνου είναι απενεργοποιημένη.

Τι πρέπει να κάνετε εάν η σύνδεση Wi-Fi στο τηλέφωνό μου Galaxy είναι πολύ αργή;

Οι αργές συνδέσεις μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές. Κανείς από εμάς δεν απολαμβάνει σύνδεση Wi-Fi που μας κάνει να περιμένουμε πολύ καιρό όταν πρόκειται για το άνοιγμα των ιστότοπων ή την παρακολούθηση ενός βίντεο. Πολλοί πάροχοι το κατηγορούν τις ώρες αιχμής, όταν πολλά άτομα συνδέονται ταυτόχρονα με Wi-Fi. Αυτό προκαλείται από κανάλια Wi-Fi όπου οι περισσότεροι χρήστες βρίσκονται στο ίδιο κανάλι Wi-Fi ταυτόχρονα.

Ένας εύκολος τρόπος για να επιλύσετε ένα πρόβλημα όπως αυτό είναι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Wi-Fi Analyzer. Είναι διαθέσιμο στο Google Play Store και η λήψη και η εγκατάσταση της εφαρμογής είναι σχετικά εύκολη. Θα αναλύσει το δίκτυο και θα σας βοηθήσει να ελέγξετε ποιο κανάλι θα είναι καλύτερο για εσάς.

Τα αργά προβλήματα WiFi είναι πολύ εμφανή με τη σειρά Galaxy, ειδικά το Samsung galaxy s5.

 1. Δείτε τη λύση18, 17, 16 και 13
 2. Οι περισσότεροι άνθρωποι έλυσαν το πρόβλημα ενημερώνοντας τη συσκευή τους ή το υλικολογισμικό του μόντεμ
 3. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρειάζεστε απλή επανεκκίνηση του δρομολογητή. Μπορείτε να επιχειρήσετε να κάνετε επανεκκίνηση του μόντεμ. Τα περισσότερα μόντεμ λειτουργούν ως εξής:
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί επαναφοράς για 10 δευτερόλεπτα. Για ορισμένα μόντεμ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια βελόνα και να εισαγάγετε μέσα σε μια μικρή λαβή.
 • Αποσυνδέστε το μόντεμ από την πρίζα και περιμένετε τουλάχιστον 5 λεπτά.
 • Επανατοποθετήστε

Εάν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο μόντεμ από απομακρυσμένη τοποθεσία ή πίσω από διακριτούς τοίχους, δεν θα λειτουργήσει. Σημειώστε ότι όλα αφορούν τα ραδιοκύματα που ταξιδεύουν σε ομοιόμορφη / ευθεία διαδρομή. Εάν δύο ή περισσότεροι τοίχοι σας εμποδίζουν, τότε αυτό μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές στα κύματά σας.

Μια άλλη αργή λύση Wi-Fi

1. Κατεβάστε την εφαρμογή "DNS SET"

2. Μεταβείτε στο wifi και ξεχάστε το τρέχον WIFI σας

3. Επιλέξτε το τρέχον WIFI και επανασυνδεθείτε

4. Ανοίξτε την εφαρμογή "DNS SET" και επιλέξτε AUTO-RUN

Γιατί το Android μου είπε ότι προέκυψε πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας Wi-Fi;

Τι σημαίνει το πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας;

Όταν λάβατε το μήνυμα "Παρουσιάστηκε σφάλμα ελέγχου ταυτότητας wifi" που σημαίνει απλώς ότι η διαμόρφωση δικτύου της συσκευής σας Android δεν συμπίπτει ή ταιριάζει με το δίκτυο του δρομολογητή. Αυτό μπορεί να είναι

 • Έχετε εισαγάγει λάθος κωδικό πρόσβασης
 • Εσφαλμένο SSID (αναγνωριστικό συνόλου υπηρεσιών - Όνομα δικτύου Wi-Fi)
 • Έλεγχος ταυτότητας ή φιλτράρισμα διεύθυνσης MAC
 • Λανθασμένη ασύρματη ασφάλεια (WPA / WPA2 / AES, TKIP)
 • Λανθασμένη λειτουργία ραδιοφώνου (802.11a / b / g / n)
 • Λανθασμένα κανάλια
 • Δυναμικό πρωτόκολλο διαμόρφωσης κεντρικού υπολογιστή (DHCP)
 • Μετάφραση διεύθυνσης δικτύου (NAT)

Πώς να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα ελέγχου ταυτότητας wifi

 1. Ελέγξτε ξανά τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi. Βεβαιωθείτε ότι το wifi είναι ορατό κατά την είσοδο για να περιορίσετε τυχόν λάθη.
 2. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο δρομολογητής σας θα έχει ένα προεπιλεγμένο όνομα SSID, όπως Linksys, Netgear. Εάν έχετε περισσότερα από δύο δίκτυα με το ίδιο SSID, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Internet προτείνουν να μην αλλάξει το SSID, μπορεί να προκαλέσει σφάλμα ελέγχου ταυτότητας και άλλα προβλήματα Wi-Fi. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να επαναφέρετε το όνομα SSID στην προεπιλογή και να μην μοιράζεστε παρόμοιο όνομα.
 3. Στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να το μετατρέψετε σε "Απενεργοποίηση ή απενεργοποίηση" Το φιλτράρισμα διευθύνσεων Mac μπορεί να περιορίσει τις διευθύνσεις Mac για σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi. Εάν αυτή η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη, ελέγξτε ξανά αν είναι ενεργοποιημένη η διεύθυνσή σας.
 4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις ασύρματης ασφάλειας, (WPA / WPA2) κ.λπ. Αυτοί είναι ειδικοί τύποι ελέγχου ταυτότητας και κρυπτογράφησης που τοποθετούνται από τον ISP σας. Αυτά παρέχουν ορισμένα επίπεδα ασφάλειας και απορρήτου. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε μεταξύ αυτών και δείτε ποια είναι η καλύτερη για εσάς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως Fix Wifi και Wifi App
 5. Εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας ραδιοφώνου. 5 GHz Ή 2,4 GHz. Το 802.11a / b / g / n είναι μια τυπική ρύθμιση για το πιο ασύρματο δίκτυο επικοινωνίας.
 6. Η αλλαγή του καναλιού μπορεί όχι μόνο να κάνει το Wi-Fi πιο γρήγορο, αλλά θα περιορίσει επίσης τις παρεμβολές, τα σφάλματα ελέγχου ταυτότητας και τα προβλήματα διένεξης IP. Με τη λήψη της εφαρμογής Wi-Fi μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το κανάλι σας, ή μπορεί να γίνει μέσα στο backend του δρομολογητή σας.

Μια απλή λύση για το σφάλμα ελέγχου ταυτότητας Wi-Fi:

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις Wi-Fi και ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης
 • Μεταβείτε ξανά στις ρυθμίσεις Wi-Fi, κάντε κλικ στο προτιμώμενο δίκτυο και κάντε κλικ στο κουμπί "Ξεχάστε αυτό το δίκτυο"
 • Απενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου
 • Συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο Wi-Fi, (Ελέγξτε ξανά τον κωδικό πρόσβασης)

Τι γίνεται αν το WiFi σας δεν εξακολουθεί να συνδέεται ή δεν μπορεί να αποκτήσει διεύθυνση IP;

 • Αλλαγή των ρυθμίσεων IP του δρομολογητή. Για αυτό ακολουθήστε τα βήματα: Ρυθμίσεις> Wi-fi> Επεξεργασία> Εμφάνιση σύνθετων επιλογών και, στη συνέχεια, αλλάξτε τις Ρυθμίσεις IP σε Στατική.
 • Βρείτε τη διεύθυνση S5 MAC από το Wi-fi> Ρυθμίσεις> Για προχωρημένους και βεβαιωθείτε ότι αυτή η διεύθυνση υπάρχει στο δρομολογητή σας. Είναι καλύτερα να απενεργοποιήσετε το φιλτράρισμα MAC.
 • Εάν το κανάλι είναι πολύ γεμάτο, τότε ο αντίκτυπος θα είναι στην ταχύτητα του Wi-Fi. Γι 'αυτό προσπαθήστε να μεταβείτε σε ένα λιγότερο απασχολημένο κανάλι.

play.google.com

Τι πρέπει να κάνετε εάν το Android Wi-Fi δεν θα ενεργοποιηθεί;

Εάν το τηλέφωνό σας Android δεν ενεργοποιηθεί, απενεργοποιήστε το Wi-Fi και δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας απενεργοποιώντας το, αφαιρώντας την μπαταρία του τηλεφώνου (εάν μπορεί να αφαιρεθεί η μπαταρία του τηλεφώνου) και, στη συνέχεια, περιμένετε για τριάντα δευτερόλεπτα πριν το ενεργοποιείτε. Μόλις ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο, ενεργοποιήστε το Wi-Fi και αφήστε το να συνδεθεί στο δίκτυο. Εάν η σύνδεση δημιουργηθεί με επιτυχία, τότε το πρόβλημα επιλύεται. Μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό μας σχετικά με αυτό: το Android δεν θα ενεργοποιηθεί ή το Android Wi-Fi δεν θα ενεργοποιηθεί

Από την άλλη πλευρά, εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, υπάρχει πιθανότητα ότι κάτι δεν πάει καλά με το πραγματικό υλικό του τηλεφώνου. Εάν η εσωτερική καλωδίωση του τηλεφώνου σας είναι σπασμένη, δεν θα επιτρέψει την πραγματοποίηση της σύνδεσης Wi-Fi. Για να το διορθώσετε, συνιστάται να πάρετε το τηλέφωνό σας σε έναν επαγγελματία που μπορεί να το λύσει. Εάν το τηλέφωνό σας είναι υπό εγγύηση, τότε είναι πιθανό να λάβετε αντικατάσταση μπαταρίας εάν το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί.

Συνήθεις και απλές συνθήκες που οι άνθρωποι παραβλέπουν

 • Πάρα πολλές συνδεδεμένες συσκευές. Η διένεξη IP μπορεί να προκύψει όταν υπάρχουν περισσότερες από μία συσκευές που μοιράζονται την ίδια διεύθυνση IP στο ίδιο δίκτυο. (Βρείτε τη διεύθυνση IP του δρομολογητή σας), ο Makeuseof γράφει έναν πολύ καλό οδηγό για αυτό
 • "Η ανακάλυψη Wi-Fi μου είναι απενεργοποιημένη". Ναι, οι άνθρωποι τείνουν να εξετάζουν αυτήν την απλή λύση. Στον αριθμό των αναφορών που έχουμε αναλύσει, 3 στους 10 χρήστες έχουν απενεργοποιήσει το Wi-Fi.
 • Σύνδεση σε λάθος δίκτυο. Επίσης, οι απλές ξεχασμένες πληροφορίες δικτύου μπορούν να λύσουν το πρόβλημα.
 • Εσφαλμένες πληροφορίες. Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι ξεχνούν τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi, με απλά καπάκια ή διαστήματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει τον κωδικό πρόσβασης κατά την είσοδο.
 • Τα καλώδια του μόντεμ δεν είναι σωστά συνδεδεμένα. Αυτός είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για την επίλυση αυτού του ζητήματος. 1 στα 10 άτομα έχει παρατηρήσει αυτό το λάθος.
 • Τα ραδιοκύματα Wi-Fi έχουν αποκλειστεί (ηλεκτρομαγνητικό φάσμα ραδιοκυμάτων). Πράγματα που εμποδίζουν το Wi-Fi: Κανάλια - Πάρα πολλά δίκτυα Wi-Fi κοντά σας, όπως το δίκτυο και η εργασία του γείτονά σας. Αυτό μπορεί να διορθωθεί αλλάζοντας το κανάλι σας ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή wifi. Τα οικιακά ηλεκτρονικά είδη όπως οι φούρνοι ραδιοφώνου και μικροκυμάτων μπορούν να περιορίσουν ή να προκαλέσουν παρεμβολές. Μπορεί επίσης να διορθώσει το σφάλμα "λήψη διεύθυνσης IP"
 • Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου. Επικοινωνήστε με τον ISP σας, μπορεί να είναι παγκόσμιο ζήτημα, διακοπή λειτουργίας ή διακοπή λειτουργίας στην περιοχή.

Η καρτέλα Samsung Galaxy δεν συνδέεται σε Wi-Fi

Η σειρά Samsung Galaxy tablet έχει την τάση για αστάθεια Wi-Fi. Ωστόσο, εδώ υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα wifi στην καρτέλα 3 και αυτοί εξηγούνται εδώ λεπτομερώς.

Εάν το tablet Samsung Galaxy δεν θα συνδεθεί στο Διαδίκτυο, τότε αυτές οι απλές λύσεις μπορεί να λειτουργήσουν. "Εξετάστε το ενδεχόμενο να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο, ενώ συνδέεται γρήγορα, απενεργοποιήστε το Wi-Fi και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά". Αυτή η λύση δόθηκε από έναν χρήστη.

Αλλάξτε την ημερομηνία και την ώρα - για να το κάνετε αυτό, πατήστε στην Εφαρμογή από την Αρχική οθόνη και μεταβείτε στις ρυθμίσεις> Ημερομηνία & ώρα> Αυτόματη ημερομηνία και ώρα και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου που θα ανάψει την επιλογή της ώρας και της ημερομηνίας. Πατήστε αυτές τις επιλογές μία προς μία για να ορίσετε τη σωστή ώρα και ημερομηνία.

Μερικές φορές οι χρήστες καλούνται επίσης να προσαρμόσουν την πολιτική αναμονής Wi-Fi που μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα. Εδώ είναι πώς να το κάνετε αυτό:

 • Από την αρχική οθόνη του Galaxy Tab 3, μεταβείτε στο Μενού> Εφαρμογή> Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις Wi-Fi.
 • Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί μενού και, στη συνέχεια, «Για προχωρημένους».
 • Εδώ πατήστε στην επιλογή πολιτικής ύπνου Wi-Fi.
 • Θα εμφανίσει τις επιλογές σας, όπως «Όταν σβήσει η οθόνη», η οποία απενεργοποιεί αυτόματα το Wi-Fi σε κατάσταση αναμονής και μια άλλη επιλογή είναι «Ποτέ όταν συνδέεται»
 • Επιλέξτε λοιπόν την πιο κατάλληλη για εσάς, ενώ μπορείτε επίσης να την αφήσετε στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις που είναι "Ποτέ".

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι λύσεις θα λειτουργούν στα: Samsung galaxy tab 3, tab pro, tab 1o, Tab S2, Tab E, tab 7 και tab 4.

Σε ποια άλλα δισκία μπορεί να λειτουργήσει αυτό;

Δισκία όπως:

Google Pixel C,

Tablet Sony Xperia Z4,

Google Nexus,

Sony Xperia Z3 Tablet Compact,

Amazon Fire HD και

Lenovo Yoga Tab

Αλλάξτε τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης URL

 • Linksys - //192.168.1.1
 • 3Com - //192.168.1.1
 • D-Link - //192.168.0.1
 • Belkin - //192.168.2.1
 • Netgear - //192.168.0.1.

Τι γίνεται με άλλα τηλέφωνα Android όπως το Galaxy note, LG G, HTC, SONY XPERIA, Xiaomi, Nexus και MOTO X;

Οι περισσότερες από τις λύσεις που αναφέρονται παραπάνω θα λειτουργήσουν για αυτές τις συσκευές Android.

Παράπονα για LG smartphone, όπως το LG G3 και το πιο πρόσφατο LG G5.

Πιο πρόσφατα παράπονα LG G5 Wi-Fi: Via hajarath

Αντιμετωπίζω επίσης το ίδιο πρόβλημα, το wifi δεν λειτουργεί και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση πολλές φορές στο lg g3 mobile Η εταιρεία Lg πρέπει να επιλύσει αυτό το ζήτημα και επίσης να έχει πρόβλημα δικτύου, μερικές φορές η πτώση κλήσεων και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι σε αναπόφευκτη λειτουργία, είχα δοκιμάσει πολλοί τρόποι επίλυσης αλλά δεν λειτουργεί

Μέσω του blackdogdisc

AT&T D850. Έκανα όλα αυτά και εξακολουθούν να συμβαίνουν. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ενημέρωση OTA για το Marshmallow. Ακόμα συμβαίνει. Είναι εντελώς άχυρο. Θα "δει" δίκτυα στην περιοχή ... ίσως 8 ... τότε θα δει μόνο ένα ... τότε τίποτα ... έπειτα 6 ... τότε 2. Εάν βρείτε ένα και πατήσετε "Σύνδεση", είτε θα το ρίξει εντελώς και όχι ακόμη και "δείτε" "Το πια ... ή απλώς επιστρέψτε στο" αποθηκευμένο ". μερικές φορές θα το κάνω να συνδεθεί σε ένα επιθυμητό δίκτυο… μετά δέκα δευτερόλεπτα αργότερα… έφυγε. Ή θα είναι μια χαρά για πέντε λεπτά… και μόλις πάω να κάνω κάτι… να μεταφέρω δεδομένα για μια εφαρμογή ή email… νεκρό. Έχω περάσει πιθανώς πάνω από 20 ώρες σε αυτό το σημείο προσπαθώντας να το καταλάβω και αυτό που συνειδητοποιώ είναι ότι αυτό το τηλέφωνο πηγαίνει στον χώρο υγειονομικής ταφής… για αυτό το «μικρό» ζήτημα υλικού… ολόκληρο το τηλέφωνο είναι πλέον μεγάλο άχρηστος. Όλα ήταν καλά για δύο χρόνια… ξαφνικά μια μέρα-το Wi-Fi είναι χόρτο. Τόσο απογοητευτικό. Ποτέ άλλο LG .. Ποτέ.

Λύση Wi-Fi Sony Xperia Z

Εισαγάγετε τη λειτουργία σέρβις και επιδιορθώστε το πρόβλημα WIFI στο Sony Xperia Z σας

 • Μεταβείτε σε:
 • Πρόγραμμα κλήσης
 • Εισαγάγετε: * # * # 7378423 # * # *
 • Θα εμφανιστεί η λειτουργία σέρβις
 • Κάντε κλικ στο Δοκιμή
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε WLAN
 • Θα σαρώσει αυτόματα και θα συνδεθεί σε ένα διαθέσιμο δίκτυο

Επίσης, απενεργοποιήστε τη λειτουργία αντοχής. Μπορείτε να ελέγξετε αν είναι απενεργοποιημένο μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση ενέργειας> Λειτουργία αντοχής.

Πρόβλημα συνδεσιμότητας Wi-Fi στο Nexus

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Ενεργό Wi-Fi κατά τη διάρκεια του ύπνου: Πάντα
 • Η σάρωση είναι πάντα διαθέσιμη: Ενεργό
 • Αποφύγετε κακές συνδέσεις: Απενεργοποίηση - Ασύρματο και Δίκτυο> Wi-Fi> κάντε κλικ στο κουμπί μενού> Σύνθετο Wi-Fi, στη συνέχεια καταργήστε την επιλογή "Αποφυγή κακών συνδέσεων.
 • Η ζώνη συχνοτήτων Wi-Fi ορίζεται μόνο στα 2,4 GHz
 • Βελτιστοποίηση Wi-Fi: πάντα ενεργό

Έχετε πάντα την επιλογή να ρυθμίσετε τη διαμόρφωση IP. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα, απλώς επιλέξτε ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Wi-Fi, κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το δίκτυο στο οποίο προσπαθείτε να συνδεθείτε και διαλέξτε την επιλογή «τροποποίηση δικτύου». Επιλέξτε το πλαίσιο Εμφάνιση σύνθετων επιλογών και κάτω από τις ρυθμίσεις IP επιλέξτε Στατικό.

Αυτά τα προβλήματα και οι λύσεις τους έχουν βρεθεί και είναι αποτελεσματικά σε Samsung Galaxy S3 / S2, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, S6 Edge και τα πιο πρόσφατα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge. Είναι επίσης αποτελεσματικές για τις συσκευές της Samsung Galaxy Note Series, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Galaxy Note 4 και Samsung Galaxy Note 5, Tablet. Θα βρείτε αυτές τις λύσεις χρήσιμες και απλές να ακολουθηθούν. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε το τηλέφωνό σας να λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται να το πάρετε σε επαγγελματία. Ωστόσο, εάν αυτές οι λύσεις δεν λειτουργούν για εσάς, τότε πρέπει να μεταφέρετε το τηλέφωνό σας σε κατάστημα επισκευής ή κατάστημα Samsung.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Samsung Galaxy S7

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found