5 τρόποι για να διορθώσετε το IPhone 6 Plus Τερματίστε

Παρόλο που τα iPhone είναι πραγματικά καταπληκτικές συσκευές, κάθε μοντέλο έχει κάποια σφάλματα και σφάλματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Σε προηγούμενα μοντέλα, ειδικά στο iPhone 5, ένα από τα προβλήματα ήταν ότι η συσκευή τερματίστηκε τυχαία, ακόμα και όταν η μπαταρία είναι γεμάτη. Πολλοί χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα με το iPhone 6 Plus. Φυσικά, αυτό δεν θα συμβεί πολύ συχνά, αλλά μπορεί να είναι πραγματικά απογοητευτικό, ακόμα κι αν είναι μία φορά την εβδομάδα. Θα σας δώσουμε πολλές διαφορετικές προτάσεις και θα πρέπει να τις δοκιμάσετε. Με αυτούς τους 5 τρόπους για να διορθώσετε τυχαία το iPhone 6 Plus, ελπίζουμε ότι θα λύσετε το πρόβλημα και η συσκευή θα λειτουργήσει ξανά καλά. Εάν αυτές οι λύσεις δεν βοηθούν, φροντίστε να επισκεφθείτε ένα από τα Apple Stores.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι διόρθωσης του iPhone 6 Γρήγορα εξαντληθεί εξαιρετικά η εξάντληση και η μπαταρία

5 τρόποι για να διορθώσετε το IPhone 6 Plus Τερματίστε

Πηγή: appleigeek.com

Λύση No.1: Σκληρή επαναφορά

Μια σκληρή επαναφορά μπορεί να διορθώσει πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου αυτού όταν η συσκευή σας απενεργοποιείται από μόνη της. Για να εκτελέσετε μια επαναφορά σκληρού δίσκου, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και το κουμπί Home ταυτόχρονα και κρατήστε πατημένα τα κουμπιά μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple.

Λύση No.2: Διαγράψτε τις εφαρμογές που εγκαταστήσατε πρόσφατα

Μερικές φορές, ο λόγος για τον οποίο το τηλέφωνο τερματίζει από μόνο του είναι επειδή κάποια εφαρμογή. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί που έχουν κακή κωδικοποίηση και μπορεί να προκαλέσουν όλα τα είδη προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένου αυτού. Συνιστάται να διαγράψετε τις εφαρμογές που εγκαταστήσατε πρόσφατα, περίπου όταν εμφανίστηκε το ζήτημα. Για να διαγράψετε μια εφαρμογή, βρείτε το εικονίδιο της, πατήστε παρατεταμένα και όταν εμφανιστεί το Χ κάντε κλικ σε αυτήν. Στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή.

osxdaily.com

Λύση No.3: Αποστραγγίστε και φορτίστε το τηλέφωνο (Βαθμονόμηση)

Πρέπει να αφήσετε τη συσκευή σας να στραγγίσει εντελώς έως ότου απενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια, αφήστε το να φορτιστεί στο 100%. Αυτό έλυσε το πρόβλημα για πολλούς χρήστες iPhone, οπότε δοκιμάστε το.

Λύση No.4: Ενημέρωση iOS

Αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα του λογισμικού και μπορείτε να το επιλύσετε με την απλή ενημέρωση iOS. Για να δείτε εάν η συσκευή σας χρειάζεται την ενημέρωση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Γενικά και επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού. Εάν υπάρχει μια επιλογή Λήψη και εγκατάσταση, πατήστε σε αυτό.

www.extremetech.com

Λύση 5: Επαναφορά

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να επαναφέρετε το iPhone σας ως νέο χρησιμοποιώντας το iTunes. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του iTunes και επίσης, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων που έχετε στο iPhone σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το iTunes
  • Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο που συνοδεύει
  • Στο iTunes, επιλέξτε τη συσκευή σας
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά στον πίνακα "Σύνοψη"
  • Για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας, κάντε κλικ στο Επαναφορά
  • Το λογισμικό iTunes θα διαγράψει το iPhone σας και θα εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του iOS

support.apple.com

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χρήστες μπόρεσαν να λύσουν το πρόβλημα με αυτούς τους 5 τρόπους για να διορθώσουν τυχαία το iPhone 6 Plus.

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found