Τρόπος επίλυσης προβλημάτων ήχου Samsung Galaxy S8

Το Galaxy S8 είναι αναμφίβολα το καλύτερο τηλέφωνο που έχει κατασκευαστεί ποτέ από τη Samsung, αλλά συνοδεύτηκε από κάποια ελαττώματα, όπως η θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η Samsung έχει εκχωρήσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής ακριβώς δίπλα στην πίσω κάμερα και οι χρήστες έχουν παραπονεθεί στο φόρουμ για αυτήν την περίεργη θέση. Στη συνέχεια, έρχεται το πρόβλημα της κόκκινης απόχρωσης που ήταν πρόβλημα λογισμικού και η Samsung αντιμετώπισε αυτό το ζήτημα μέσω μιας ενημέρωσης του λογισμικού. Και τώρα οι χρήστες παραπονιούνται για το πρόβλημα του ήχου. Σύμφωνα με τους χρήστες, ο ήχος του Samsung Galaxy S8 διακόπτεται ενώ παρακολουθείτε βίντεο, κάνετε streaming βίντεο, παίζετε οποιοδήποτε παιχνίδι ή ακούτε μουσική. Θα εξηγήσουμε εδώ μερικές από τις χρήσιμες μεθόδους για να απαλλαγείτε από αυτό το ζήτημα, αλλά πριν από αυτόν τον έλεγχο, εάν έχετε θέσει σε σίγαση το τηλέφωνο ή εάν έχετε προσαρτήσει σωστά τα ακουστικά.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τις μεθόδους λύσης.

Δείτε επίσης: Ο τρόπος διόρθωσης του Galaxy S8 δεν θα ενεργοποιηθεί

Πιθανές επιδιορθώσεις για το Samsung Galaxy S8 Ακούγεται πρόβλημα

Λύση 1: Αναγκαστική επανεκκίνηση

Η πρώτη λύση είναι να πραγματοποιήσετε επανεκκίνηση δύναμης στη συσκευή σας Samsung Galaxy S8. Καθώς η Samsung έχει συσκευάσει μια μη αφαιρούμενη μπαταρία μέσα σε αυτήν τη συσκευή, η αναγκαστική επανεκκίνηση εκτελείται με διαφορετικό τρόπο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και μείωσης έντασης για περίπου 7-10 δευτερόλεπτα. Το τηλέφωνο θα δονείται και θα απενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη συσκευή κανονικά για να δείτε εάν τα προβλήματα ήχου S8 έχουν επιλυθεί ή όχι. Εάν συνέβαινε λόγω κάποιου μικρού προβλήματος υλικολογισμικού, τότε μια γρήγορη επανεκκίνηση μπορεί να επιλύσει αυτό το ζήτημα, ωστόσο, εάν συμβαίνει για κάποιους άλλους λόγους, τότε πρέπει να προχωρήσετε στην επόμενη μέθοδο.

Λύση 2: Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα

Το επόμενο τέχνασμα είναι λίγο περίεργο που δεν απαιτεί από εσάς να ανοίξετε την εφαρμογή ρυθμίσεων και να εκτελέσετε οτιδήποτε στο τηλέφωνο, πιέστε σταθερά περίπου 2 ίντσες πάνω από το ηχείο του Galaxy S8. Αυτό έχει αποδειχθεί ως καρποφόρος μέθοδος για πολλούς, καθώς ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν το πρόβλημα διακοπής ήχου του Galaxy S8 μετά την εκτέλεση αυτού του βήματος. Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν ασκείτε μεγάλη πίεση καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στο ηχείο.

Λύση 3: Ενεργοποιήστε την «Αποτροπή δρομολόγησης ήχου USB»

Εάν οι παραπάνω δύο αναφερόμενες μέθοδοι δεν είναι χρήσιμες για την επίλυση του ήχου στο τηλέφωνό σας, ακολουθήστε αυτήν τη μέθοδο. Εδώ ενεργοποιήστε πρώτα την επιλογή προγραμματιστή στο Galaxy S8 μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με τη συσκευή και πατήστε τον αριθμό κατασκευής επτά φορές. Όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή προγραμματιστή, μεταβείτε στην επιλογή Προγραμματιστής και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να λάβετε την επιλογή Πολυμέσα. Εκεί θα παρατηρήσετε μια επιλογή «Αποτροπή δρομολόγησης ήχου USB». Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή με εναλλαγή του διακόπτη. Αυτή η μέθοδος έχει λειτουργήσει για πολλούς. Οπότε, μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε αν είναι χρήσιμο να επιλύσετε το πρόβλημα ήχου.

Λύση 4: Ελέγξτε την υποδοχή ακουστικών

Εάν έχετε δοκιμάσει όλες τις άλλες μεθόδους που εξηγούνται εδώ, αλλά εξακολουθείτε να έχετε την ίδια κατάσταση, τότε πηγαίνετε για έλεγχο της υποδοχής ακουστικών. Η συσσωρευμένη σκόνη στο βύσμα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ήχου. Επομένως, ελέγξτε το σωστά και φυσάστε αέρα για να καθαρίσετε τη σκόνη.

Λύση 5: Ελέγξτε το ηχείο

Εάν το ίδιο το ηχείο δεν είναι σε καλή κατάσταση, τότε οι άλλες μέθοδοι δεν θα μπορούν να σας βοηθήσουν εδώ. Έτσι, όταν είστε κουρασμένοι αφού δοκιμάσετε όλες τις μεθόδους, αλλά το ζήτημα του ήχου δεν επιλυθεί, ελέγξτε αν το ηχείο της συσκευής λειτουργεί ή όχι. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί κάνοντας κλήση * # 0 * # από ​​τον αντιπρόσωπό σας και ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

Λύση 6: Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία

Εάν το ηχείο είναι εντάξει, τότε ίσως κάποια εφαρμογή τρίτου μέρους δημιουργεί αυτό το ζήτημα ήχου στη συσκευή σας. Επομένως, εκκινήστε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία για να το γνωρίζετε. Δείτε πώς μπορείτε να εκκινήσετε το Galaxy S8 σε ασφαλή λειτουργία:

  • Απενεργοποιήστε πρώτα τη συσκευή
  • Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να παρατηρήσετε το λογότυπο της Samsung στην οθόνη
  • Αφήστε τότε το πλήκτρο λειτουργίας και κρατήστε πατημένο το κουμπί μείωσης έντασης έως ότου ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση του τηλεφώνου και η ασφαλής λειτουργία εμφανίζεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Εάν το πρόβλημα ήχου δεν παρατηρηθεί σε ασφαλή λειτουργία, τότε ο τρίτος είναι ο κύριος ένοχος. Απεγκαταστήστε τις εφαρμογές τρίτων από μία έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα. Η πρότασή μας είναι να ξεκινήσετε με τις εφαρμογές που εγκαταστήσατε πρόσφατα, αμέσως πριν προκύψει το ζήτημα.

Λύση 7: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Η εργοστασιακή επαναφορά είναι η τελευταία επιλογή που μπορεί να επιλύσει κάθε είδους πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων ήχου S8. Προχωρήστε λοιπόν στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Διαγραφή όλων των δεδομένων. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς αυτό θα διαρκέσει λίγα λεπτά για να διαγράψετε τα πάντα από τη συσκευή και μετά θα πρέπει να ρυθμίσετε το Galaxy S8 από το μηδέν.

Έτσι, αυτές είναι οι μέθοδοι για την επίλυση προβλημάτων ήχου του Samsung Galaxy S8. Δοκιμάστε τα, αλλά αν δεν λειτουργεί τίποτα, πρέπει να αναζητήσετε αντικατάσταση.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων TouchWiz Samsung Galaxy S8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found