Οι 10 καλύτερες εφαρμογές HTC One M8

Το HTC One M8 είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και είναι εξοπλισμένο με διάφορες δυνατότητες. Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει εξαιρετικό σχεδιασμό και οθόνη. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές HTC One M8 για να ξεκινήσετε.

Οι καλύτερες εφαρμογές HTC One M8

Τρι

play.google.com

Είναι ένα απλό παιχνίδι παζλ που είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές HTC One M8 για να παίξετε και να περάσετε τον χρόνο σας. Το παιχνίδι είναι εύκολο να παιχτεί και σίγουρα θα διασκεδάσετε παίζοντας. Χρήστες που αγαπούν τα παιχνίδια παζλ, το Threes είναι μια εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσει. Η μουσική και η οπτική της εφαρμογής παιχνιδιών είναι επίσης εξαιρετική.

Κάμερα Vsco

appcrawlr.com

Επωφεληθείτε πλήρως από την ενσωματωμένη κάμερα του HTC One M8 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών Vsco Cam. Σας επιτρέπει να περικόψετε τις εικόνες σας και να εφαρμόσετε διάφορα εφέ όπως αντίθεση, ευκρίνεια, φίλτρα κ.λπ. Στη συνέχεια, οι επεξεργασμένες εικόνες σας μπορούν να κοινοποιηθούν σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Instagram.

Wunderlist

play.google.com

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές HTC One M8 που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια λίστα υποχρεώσεων. Αυτή η εφαρμογή συγχρονίζεται σε όλες τις πλατφόρμες σας και μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις λίστες. Θα λάβετε αυτήν την χρήσιμη εφαρμογή δωρεάν.

Τσέπη

androidcydia.com

Αν σας αρέσει να διαβάζετε άρθρα ιστού αλλά δεν έχετε χρόνο να τα διαβάσετε πάντα, τότε το Pocket είναι οι καλύτερες εφαρμογές HTC One M8 για εσάς. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να κολλήσετε στα άρθρα και να διαβάσετε όταν έχετε χρόνο. Η εφαρμογή Pocket λειτουργεί επίσης στο cloud.

Εκοψε το σκοινί

games4android.info

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές HTC One M8, η οποία διατίθεται δωρεάν. Η εφαρμογή παιχνιδιών περιλαμβάνει πολλά στοιχεία εντός του παιχνιδιού και υπάρχει επίσης μια επιλογή για αγορές εντός εφαρμογής.

Acrus W eather

play.google.com

Είναι μια εφαρμογή πρόγνωσης καιρού που χρησιμοποιείται για την πρόβλεψη καιρού σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Εάν σκοπεύετε να βγείτε, μπορείτε να ελέγξετε αυτήν την εφαρμογή για να λάβετε τα ακριβή νέα σχετικά με τον καιρό και τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη ώρα.

Τώρα για το Reddit

play.google.com

Το Reddit είναι μια εξαιρετική πηγή διαδικτυακού περιεχομένου, αλλά η ανάγνωση της έκδοσης ιστού στο τηλέφωνο είναι πραγματικά προβληματική. Ορίστε λοιπόν το Reddit τώρα μια εφαρμογή που κάνει τα πράγματα οπτικά ελκυστικά.

Διαχείριση συσκευών Android

play.google.com

Η έκδοση Android του Find My iPhone είναι η Διαχείριση συσκευών που είναι η επίσημη εφαρμογή της Google και σας βοηθά να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας που δεν έχει τοποθετηθεί σωστά. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και κάθε χρήστης Android πρέπει να κάνει το ίδιο λήψη στα έξυπνα τηλέφωνά του.

Dropbox

play.google.com

Το Dropbox είναι μια δημοφιλής εφαρμογή αποθήκευσης cloud. Είναι δωρεάν για χρήση. έχετε ένα βιώσιμο ποσό ελεύθερου χώρου. Το καλύτερο πράγμα για την εφαρμογή είναι ότι συγχρονίζει αυτόματα τις εικόνες, τα αρχεία και τα σημαντικά έγγραφα της κάμεράς σας χωρίς την ταλαιπωρία της μεταφόρτωσής της. Μπορεί να οριστεί ιδιωτικό ή δημόσιο.

WhatsApp

www.youmobile.org

Ο ευκολότερος τρόπος επικοινωνίας με φίλους και μέλη της οικογένειας μέσω συνομιλιών και μηνυμάτων είναι με τη χρήση του WhatsApp. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές HTC One M8 και σίγουρα μια εφαρμογή με δυνατότητα λήψης, η οποία διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store.

Σχετικά- 7 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΩΡΕΑΝ Εφαρμογή ANDROID ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found