Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S3 επανεκκινήσεις τυχαία

Μετά την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S3 πέρυσι, οι άνθρωποι αγοράζουν αυτό το smartphone γρήγορα λόγω των χρήσιμων και ελκυστικών χαρακτηριστικών του. Αλλά οι περισσότεροι χρήστες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τα τηλέφωνά τους. Το πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε περισσότερο είναι ότι το Samsung Galaxy S3 επανεκκινεί τυχαία. Πολλοί χρήστες έχουν δημοσιεύσει στο φόρουμ σχετικά με το πρόβλημα επανεκκίνησης του galaxy s3. Σύμφωνα με έναν χρήστη, το τηλέφωνό του απενεργοποιείται αυτόματα μετά την ενεργοποίηση της οθόνης όταν θέτει το τηλέφωνο σε φόρτιση. Είπε επίσης ότι το Galaxy S3 του έδειξε ένα μήνυμα σφάλματος "Η διαδικασία Google σταμάτησε να λειτουργεί" πριν τερματιστεί. Και ορισμένοι άλλοι χρήστες είπαν ότι τα τηλέφωνά τους συνέχιζαν την επανεκκίνηση αυτόματα χωρίς κανένα λόγο.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S3 δεν θα ενεργοποιήσει το πρόβλημα μετά τη φόρτιση

Λύσεις για το Samsung Galaxy S3 επανεκκίνηση τυχαία

Το Samsung Galaxy S3 επανεκκινεί τυχαία

Λύση 1

Κανονικά το Samsung Galaxy S3 επανεκκινεί τυχαία λόγω δυσλειτουργίας λογισμικού. Σύμφωνα με την έρευνά μας, αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται λόγω του Play Store ή του προγράμματος περιήγησης Chrome. Επομένως, ο τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα με την επανεκκίνηση του Samsung Galaxy S3 είναι τυχαία με την εκκαθάριση δεδομένων και κρυφής μνήμης.

Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το πλήκτρο Μενού από την Αρχική οθόνη. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> μετακινηθείτε και πατήστε Google Play Store> αγγίξτε Εκκαθάριση δεδομένων> πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης> επιστροφή στη λίστα εφαρμογών> εύρεση Chrome και, στη συνέχεια, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα.

Επιπλέον, μπορείτε να εκκινήσετε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία για να βεβαιωθείτε ότι το Samsung Galaxy S3 επανεκκινεί τυχαία λόγω κάποιου σφάλματος λογισμικού ή υπάρχει πρόβλημα υλικού. Εάν δείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σε ασφαλή λειτουργία, τότε το πρόβλημα μπορεί επίσης να προκύψει λόγω μιας εφαρμογής τρίτου μέρους. Για να εκκινήσετε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία

> Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας

> Κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας, πατήστε συνεχώς το κουμπί μενού (κουμπί αριστερά από το κουμπί αρχικής οθόνης)

> Κατά την εκκίνηση, θα δείτε την ασφαλή λειτουργία στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης.

Καταργήστε ή απενεργοποιήστε όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει αυτήν τη στιγμή. Εάν γνωρίζετε εάν υπάρχει μια εφαρμογή ένοχος που έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα, η οποία ενδέχεται να έχει προκαλέσει την τυχαία επανεκκίνηση του galaxy s3 σας, τότε αφαιρέστε την.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy δεν θα ενεργοποιηθεί αλλά δονείται και τρεμοπαίζει

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy που δεν εκκινεί

Λύση 2

Ένα "Wipe Cache Partition" μπορεί εύκολα να διορθώσει το πρόβλημα.

Αλλά εάν το τηλέφωνό σας δεν εκκινεί σε ασφαλή λειτουργία, τότε θα μπορούσε να είναι πρόβλημα υλικού. Σε αυτήν την περίπτωση παραδώστε το τηλέφωνό σας σε έναν τεχνικό ή εάν το τηλέφωνό σας είναι εντός της περιόδου εγγύησης, επικοινωνήστε με τους λιανοπωλητές.

Σχετικοί - 5 τρόποι για να διορθώσετε το iPhone 6 Plus Τερματίστε

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found