Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα της κάμερας στο HTC One M7

Το HTC One M7, το οποίο είναι ένα καταπληκτικό smartphone, είναι γεμάτο εξαιρετικές δυνατότητες. Ο σχεδιασμός, η οθόνη, η ποιότητα ήχου, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το λογισμικό - όλα είναι πραγματικά καλά. Όσον αφορά τη λειτουργία κάμερας, αυτό το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με μια αρκετά συμπαγή κάμερα που μπορεί να τραβήξει υπέροχες φωτογραφίες. Η κάμερα 4 "Ultrapixels" εκπλήσσει κάθε χρήστη λόγω των υψηλής ποιότητας φωτογραφιών της. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν για πρόβλημα κάμερας στο HTC One M7. Σύμφωνα με αυτούς, η απόδοση της κάμερας είναι αρκετά καλή στο φως, αλλά προβλήματα παρουσιάζονται όταν προσπαθούν να τραβήξουν φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό. Οι εικόνες καλύπτονται με μπλε, μοβ ή κόκκινο θόρυβο όπου το χρώμα πρέπει να είναι μαύρο.

Η HTC έχει πλέον αναγνωρίσει το πρόβλημα της κάμερας και εργάζονται για μια πιθανή επιδιόρθωση και μια ενημέρωση λογισμικού με αυτήν την ενημέρωση κώδικα θα κυκλοφορήσει σύντομα. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να λύσετε προσωρινά το πρόβλημα της κάμεράς σας στο HTC One M7.

Δείτε επίσης- Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο HTC One M7

Πιθανές λύσεις για πρόβλημα κάμερας στο HTC One M7

Πρόβλημα κάμερας στο HTC One M7

1. Απενεργοποιήστε το ISO. Αυτό θα μειώσει την ευαισθησία της κάμερας στο φως και θα σας βοηθήσει να τραβήξετε φωτογραφίες που είναι λιγότερο κοκκώδεις και θορυβώδεις.

2. Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό του τηλεφώνου σας είναι ενημερωμένο. Για έλεγχο, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας> Πληροφορίες> Ενημερώσεις λογισμικού.

3. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την περιοδική διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής κάμερας, τότε πρέπει να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη αυτής της εφαρμογής. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογή> Κάμερα> Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης / δεδομένων.

  • Επιδιόρθωση σφαλμάτων κάμερας και προβλημάτων συντριβής

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι του HTC One M7 είναι κολλημένα ή νεκρά pixel. Με νεκρά pixel, τα pixel δεν θα ανάβουν καθόλου και με κολλημένα pixel, τα pixel παραμένουν μόνιμα αναμμένα. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Dead Pixel Detect and Fix και να δείτε αν αυτό βοηθά. Διαφορετικά, επιστρέψτε το τηλέφωνο στο κατάστημα και ζητήστε αντικατάσταση.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα σύνδεσης Bluetooth στο HTC One M7

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found