Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές ομορφιάς για Android

Θέλετε να γίνετε επαγγελματίας στο επαγγελματικό μακιγιάζ μόνοι σας; Το μακιγιάζ μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικό να γίνει αν γίνει με τον σωστό τρόπο. Ωστόσο, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να αναλύσετε τα σωστά προϊόντα και τη σωστή ποσότητα μακιγιάζ που θα ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας. Μπορείτε επίσης να γίνετε ο δικός σας καλλιτέχνης μακιγιάζ και κομμωτής με τη βοήθεια του smartphone σας. Ακούγεται διασκεδαστικό; Τα πρόσφατα smartphone διαθέτουν πολλές επιλογές για λήψη των πιο πρόσφατων και των καλύτερων εφαρμογών ομορφιάς για smartphone Android.

Ακόμα κι αν είστε επαγγελματίας ή αρχάριος στην απόκτηση εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα του μακιγιάζ και της ομορφιάς γενικά, υπάρχει πάντα περιθώριο να μάθετε κάτι νέο με αυτές τις εφαρμογές ομορφιάς Android. Ακολουθούν οι κορυφαίες εφαρμογές συμβουλών ομορφιάς για το smartphone Android.

Διαβάστε επίσης - Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Android του 2017

Καλύτερες εφαρμογές ομορφιάς για Android

Μακιγιάζ ModiFace

Το ModiFace μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές ομορφιάς για χρήστες smartphone Android. Εκτός από τους χρήστες Android, το iPhone, καθώς και οι χρήστες των Windows, μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή ομορφιάς. Το ModiFace Makeup είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να υποστούν μια εικονική αλλαγή σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Υπάρχουν πολλές σύγχρονες προσομοιώσεις μακιγιάζ, χρώματα καλλυντικών και ελκυστικά εφέ μακιγιάζ. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν πολλές καλλυντικές αποχρώσεις και χρώματα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εκτός από το makeover, οι χρήστες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν περισσότερα από 40 χτενίσματα διασημοτήτων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλά ελκυστικά αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου και πολλά άλλα.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής ομορφιάς είναι ότι έχει μια απλή διεπαφή και είναι εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη. Οι χρήστες μπορούν είτε να τραβήξουν μια φωτογραφία από την κάμερα smartphone τους είτε να επιλέξουν μια εικόνα από τη συλλογή. Στη συνέχεια, από την τεράστια βάση δεδομένων των διαφόρων επιλογών για ελκυστικά μακιγιάζ, μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας στυλ και στη συνέχεια να το εφαρμόσετε στην εικόνα σας.

Η εφαρμογή Glam

Αυτή η εφαρμογή ομορφιάς έχει αναπτυχθεί από έναν διάσημο καλλιτέχνη μακιγιάζ και κομμωτή διασημοτήτων Joey Maalouf και blogger / ηθοποιό Cara Santana. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ομορφιάς για smartphone Android που μπορείτε να προσθέσετε στην ουρά των εφαρμογών ομορφιάς. Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής ομορφιάς είναι ότι λειτουργεί με μια ποικιλία ανεξάρτητων καλλιτεχνών και στιλίστα που προσφέρουν ειδικές συμβουλές για υπηρεσίες μαλλιών, μακιγιάζ και νυχιών στο smartphone σας. Είτε χρειάζεστε ένα ολοκληρωμένο makeover, μπορείτε να γοητεύσετε την εμφάνισή σας με αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή ομορφιάς για τους χρήστες smartphone.

L'oreal Μακιγιάζ Genius

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η L’oreal –το κορυφαίο όνομα στη βιομηχανία μακιγιάζ κυκλοφόρησε τον πρώτο εικονικό δοκιμαστή μακιγιάζ «Makeup Genius». Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές μακιγιάζ και ομορφιάς, το Makeup Genius by L'oreal σάς επιτρέπει να τραβήξετε μια γρήγορη selfie και, στη συνέχεια, να ανεβάσετε την εικόνα για μια άμεση αλλαγή. Η λειτουργία του Makeup Genius από την L'oreal λειτουργεί σαν βιντεοκάμερα με τη βοήθεια της μπροστινής κάμερας του smartphone σας. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά έξυπνη καθώς σαρώνει έως και 64 σημεία του προσώπου για να δώσει την τέλεια αφή στο κραγιόν, τη σκιά ματιών, το θεμέλιο, το ρουζ και την επένδυση. Αυτή η αποκλειστική τεχνολογία makeover είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που προσφέρεται από οποιαδήποτε εφαρμογή μακιγιάζ ή ομορφιάς.

Αρκετά στο My Pocket

Όσο συναρπαστικό είναι το όνομα, αυτή η εφαρμογή ομορφιάς είναι εξίσου ενδιαφέρουσα. Είναι πραγματικά απογοητευτικό να ξοδεύουμε υπερβολικά ποσά σε ακριβά προϊόντα ομορφιάς και να το φέρνουμε στο σπίτι για να διαπιστώσουμε ότι απλά δεν άξιζε την τιμή. Είναι πολύ δύσκολο να αναλύσετε τις κριτικές όταν βρίσκεστε στο κατάστημα για να αγοράσετε τα προϊόντα ομορφιάς. Αυτό είναι όπου η εφαρμογή Pretty in My Pocket smartphone σας βοηθάει. Μπορείτε να μεταφέρετε το smartphone σας στο κατάστημα με αυτήν την εφαρμογή εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας. Με αυτήν την εφαρμογή ομορφιάς, μπορείτε να σαρώσετε οποιοδήποτε προϊόν και θα σας παρουσιάσει αρκετές κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν. Θα ήταν, επομένως, ευκολότερο για εσάς να λάβετε την ακριβή αξιολόγηση ενός συγκεκριμένου προϊόντος ομορφιάς με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής.

Μακιγιάζ YouCam

Αυτή η εφαρμογή ομορφιάς μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως μια από τις καλύτερες εφαρμογές ομορφιάς εκεί έξω στη θέση για όλους τους χρήστες smartphone Android. Μπορείτε να εκπλαγείτε από την πληθώρα επιλογών makeover ομορφιάς και κομμωτικής που έχει αυτή η εφαρμογή στους χρήστες της. Με τη βοήθεια αυτής της ψηφιακής εφαρμογής μακιγιάζ, μπορείτε να δημιουργήσετε την εξατομικευμένη εμφάνιση μακιγιάζ σας, να αλλάξετε τα χτενίσματα και το χρώμα των μαλλιών. Όλα αυτά μπορούν να συμβούν σε πραγματικό χρόνο στο smartphone σας. Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε ένα βίντεο αλλαγής μακιγιάζ με τη βοήθεια αυτής της εξαιρετικής εφαρμογής για να προσφέρετε στον εαυτό σας μια άψογη και διασημότητα εμφάνιση σε χρόνο.

Facetune

Αυτό είναι ένα άλλο ισχυρό και διασκεδαστικό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και πορτρέτου. Αυτή η εφαρμογή ομορφιάς και makeover παρέχει αρκετά εύχρηστα και ισχυρά εργαλεία για να έχετε την τέλεια και άψογη εμφάνιση. Μετά την επεξεργασία, η εικόνα σας θα μοιάζει με εικόνα απευθείας από το περιοδικό μόδας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την αγαπημένη εμφάνιση αμέσως με τη βοήθεια αυτής της καινοτόμου εφαρμογής ομορφιάς για το smartphone Android.

Μασάζ προσώπου

Μεταξύ όλων των διαθέσιμων εφαρμογών ομορφιάς και μακιγιάζ, αυτή η εφαρμογή είναι ελαφρώς διαφορετική και έρχεται με μια καινοτόμο προσέγγιση. Αυτή η εφαρμογή χρησιμεύει ως καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο που συνοδεύεται από κινούμενα σχέδια για διάφορες κινήσεις για την ευκολία των χρηστών. Η εφαρμογή έρχεται επίσης με λεπτομερή ήχο, καθώς και οδηγίες κειμένου. Θα χαρτογραφήσει πλήρως το πρόσωπό σας για ακρίβεια 100% με τη βοήθεια της μπροστινής κάμερας. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να μάθετε αποτελεσματικές κινήσεις μασάζ για την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών, την τόνωση της μεταβολικής δραστηριότητας του δέρματος και την αποκατάσταση του μυϊκού τόνου του προσώπου. Εκτός από αυτό, αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να σηκώσετε το περίγραμμα του προσώπου και να ανακτήσετε τη φυσική ομορφιά του δέρματος. Η εφαρμογή διαθέτει πληθώρα από αποτελεσματικές και φυσικές ομορφιές, καθώς και συμβουλές περιποίησης δέρματος που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το επιθυμητό, ​​λαμπερό δέρμα.

Μακιγιάζ - Μακιγιάζ στο Fotos

Αυτή είναι μια άλλη ισχυρή και διαδραστική εφαρμογή συμβουλών ομορφιάς που έχει μια σειρά από συναρπαστικά βλέμματα και εφέ μακιγιάζ για να μετατρέψει την κανονική σας εικόνα σε μια εμφάνιση διασημοτήτων. Η εφαρμογή διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα αναγνώρισης προσώπου που μπορεί να ανιχνεύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου πολύ γρήγορα και μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το επιθυμητό makeover σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με πολλά εφέ μακιγιάζ, μπορείτε να προσαρμόσετε τη συνολική εμφάνιση και να προσδώσετε στον εαυτό σας μια εμφάνιση διασημοτήτων με πολύ ευκολία. Με την τεράστια ποικιλία εφέ, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του δέρματος, το χρώμα των χειλιών, ακόμη και το σχήμα του φρυδιού σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το επιθυμητό μοντέρνο makeover σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter και άλλα πολλά.

Με τόσες πολλές καταπληκτικές εφαρμογές ομορφιάς για smartphone Android, μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την καλύτερη εφαρμογή συμβουλών ομορφιάς για τον εαυτό σας. Μπορείτε να επιτύχετε την επιθυμητή εμφάνιση μακιγιάζ ή την αγαπημένη εμφάνιση της πιο περιζήτητης διασημότητάς σας με μεγάλη ευκολία και σε καμία στιγμή με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών ομορφιάς. Είστε έτοιμοι να πάτε μόνοι σας!

Διαβάστε επίσης- Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Android για δημοσιογράφους

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found