Πώς να διορθώσετε το Galaxy S6 Η οθόνη δεν θα ενεργοποιηθεί

Το Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge κυκλοφόρησαν λίγους μήνες πριν. Μόλις βγήκαν στην αγορά άρχισαν να πωλούν όπως οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο Galaxy προηγούμενης γενιάς. Τώρα οι χρήστες χρησιμοποιούν τα Galaxy Smartphone τους για αρκετό καιρό και με την πάροδο του χρόνου συνειδητοποίησαν ότι υπάρχουν κάποια δευτερεύοντα προβλήματα με το τηλέφωνο. Αυτά τα ζητήματα δεν είναι μερικά μεγάλα ζητήματα και μπορούν να επιδιορθωθούν με τη βοήθεια ορισμένων μικρών επιδιορθώσεων. Τώρα ένα τέτοιο πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί από τους χρήστες των τηλεφώνων Galaxy S6 είναι ότι η οθόνη δεν θα ενεργοποιήσει το πρόβλημα. Σε αυτό το πρόβλημα τα κουμπιά του Galaxy S6 ανάβουν όπως κάνουν κανονικά, αλλά η οθόνη δεν ανάβει και παραμένει μαύρη.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν αντιμετωπίζετε την οθόνη Galaxy S6 δεν θα ενεργοποιήσει το ζήτημα είναι να ελέγξετε αν η οθόνη Galaxy S6 δεν δίνει προβλήματα εξαιτίας της μπαταρίας που έχει εξαντληθεί. Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση συνιστάται ο χρήστης να συνδέσει το τηλέφωνο σε μια πηγή τροφοδοσίας. Τώρα αν ακόμη και μετά τη σύνδεση του Galaxy S6 με την πηγή τροφοδοσίας, η οθόνη εξακολουθεί να μην εμφανίζεται, τότε μπορεί να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα και γι 'αυτό προτείνουμε μερικούς τρόπους για να διορθώσετε αυτήν την οθόνη Galaxy S6 δεν θα ενεργοποιήσει το πρόβλημα.

Εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα με το Galaxy S6 σας, όπως αργό wifi, προβλήματα εξάντλησης μπαταρίας κ.λπ., επισκεφτείτε το Technobezz, παρέχονται όλες οι λύσεις εκεί.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Galaxy S6

Τα βήματα για τη διόρθωση της οθόνης Galaxy S6 δεν θα ενεργοποιηθούν

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας

Η πρώτη επιδιόρθωση που μπορείτε να δοκιμάσετε εάν αντιμετωπίζετε την οθόνη Galaxy S6 δεν θα ενεργοποιήσει το πρόβλημα είναι να συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε μια πηγή τροφοδοσίας και στη συνέχεια, αφού περιμένετε για 15-20 λεπτά, απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας. Αυτό συμβαίνει επειδή ενδέχεται να μην εμφανίζεται το Galaxy S6 σας επειδή δεν έχει επαρκή φόρτιση για την οθόνη του. Επομένως, η σύνδεσή της με μια πηγή τροφοδοσίας και στη συνέχεια η προσπάθειά της να την ενεργοποιήσετε μπορεί να είναι καλή ιδέα. Τώρα αφού συνδέσετε το τηλέφωνο με την πηγή τροφοδοσίας, απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για τουλάχιστον 20-30 δευτερόλεπτα. Αφού το κάνετε αυτό, το τηλέφωνό σας ενδέχεται να ενεργοποιηθεί σε μερικά δευτερόλεπτα. Εάν δεν συμβαίνει, τότε συνεχίστε με τους παρακάτω οδηγούς.

Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία

Πηγή εικόνας - androidcentral.com

Εάν η παραπάνω διαδικασία δεν βοήθησε τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να εκκινήσετε το τηλέφωνό σας Galaxy S6 σε ασφαλή λειτουργία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κάποια εφαρμογή τρίτων. Έτσι, όταν θα εκκινήσετε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία, τότε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους δεν θα είναι ενεργή και θα εκτελούνται μόνο οι πιο απαραίτητες εφαρμογές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα δεν προκαλείται από κάποια εφαρμογή τρίτου μέρους. Αυτό μπορεί να είναι σε θέση να διορθώσει την οθόνη Galaxy S6 δεν θα ενεργοποιήσει το πρόβλημα σε περίπτωση που το πρόβλημα προκαλείται από κάποια εφαρμογή τρίτου μέρους. Και αν το πρόβλημα έχει προκληθεί μετά την εγκατάσταση κάποιας συγκεκριμένης εφαρμογής, τότε μπορείτε απλώς να την απεγκαταστήσετε.

Τώρα για να ξεκινήσετε το Galaxy S6 σε ασφαλή λειτουργία απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας έως ότου εμφανιστεί η οθόνη λογότυπου Samsung. Όταν εμφανιστεί η οθόνη λογότυπου της Samsung, τότε μπορείτε να αφήσετε το κουμπί λειτουργίας και, στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης. Μόλις ολοκληρώσετε με επιτυχία τα προβλεπόμενα βήματα, τότε το τηλέφωνο θα εκκινήσει σε ασφαλή λειτουργία και μπορείτε να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας το ίδιο βλέποντας ένα μικρό λογότυπο με την ένδειξη Safe Mode στην κάτω αριστερή γωνία του τηλεφώνου. Μετά από αυτό, απλώς απεγκαταστήστε το πρόβλημα που προκαλεί την εφαρμογή και μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε μια σκληρή επαναφορά του τηλεφώνου σας.

Εκκίνηση σε λειτουργία ανάκτησης και Wipe Cache Partition

Πηγή εικόνας - gottabemobile.com

Εάν τα παραπάνω δύο βήματα δεν έχουν αποδειχθεί επιτυχημένα, τότε θα πρέπει να εκκινήσετε το τηλέφωνο σε λειτουργία ανάκτησης και, στη συνέχεια, σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης. Για αυτό θα πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα κουμπιά Power, Volume Up και Home ταυτόχρονα. Τώρα, όταν εμφανίζεται το λογότυπο της Samsung, μπορείτε να δείτε τη Λειτουργία ανάκτησης γραμμένη στην κορυφή με μπλε χρώμα.

Τώρα απλώς χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα αύξησης και μείωσης έντασης για να μεταβείτε στην επιλογή Wipe Cache και, στη συνέχεια, επιλέξτε το χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας. Μετά από αυτό, απλώς ολοκληρώστε τη διαδικασία επανεκκίνηση του συστήματος.

Αυτές οι διαδικασίες ενδέχεται να σας βοηθήσουν να διορθώσετε την οθόνη Galaxy S6 δεν θα ενεργοποιήσει το πρόβλημα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found