Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Samsung Galaxy S4

Η υπερθέρμανση είναι ένα από τα κοινά σφάλματα που αντιμετωπίζουν πολύ συχνά οι χρήστες του Samsung Galaxy S4. Οι περισσότεροι από τους χρήστες πιστεύουν ότι η ελαττωματική μπαταρία είναι ο κύριος λόγος υπερθέρμανσης. Ωστόσο, υπάρχουν συνήθως αρκετοί λόγοι που συμβάλλουν σε αυτό το πρόβλημα, όπως σφάλματα λογισμικού, κάρτα SD και σφάλματα στις εφαρμογές. Η υπερθέρμανση μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και καταστρέφει το τηλέφωνό σας. Εδώ είναι μερικές λύσεις.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε την κάρτα SIM που δεν έχει εισαχθεί σφάλμα στο Galaxy S4

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Samsung Galaxy S4

Τρόποι επίλυσης του προβλήματος υπερθέρμανσης του Samsung Galaxy S4

  • Αρχικά, πρέπει να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές μεταβαίνοντας στο Google play store, καθώς οι κατεστραμμένες εφαρμογές και οι εφαρμογές που δεν ενημερώνονται μπορούν να δημιουργήσουν αυτό το σφάλμα. Ενημερώστε λοιπόν όλες τις εφαρμογές, οι οποίες εμφανίζουν ένα μήνυμα έτοιμο για ενημέρωση. Ελέγξτε ξανά τις εφαρμογές μετά την ενημέρωση και αν βρείτε εφαρμογές που εμφανίζονται ως μη ενημερωμένες, παρόλο που τις έχετε ενημερώσει, διαγράψτε τις.
  • Η ελαττωματική κάρτα SD μπορεί να είναι ένας ισχυρός λόγος πίσω από αυτό το πρόβλημα, οπότε μορφοποιήστε την κάρτα SD και, στη συνέχεια, τοποθετήστε την στο τηλέφωνό σας για να μάθετε εάν το πρόβλημα έχει μειωθεί σε κάποιο βαθμό. Πάρτε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων πριν από τη μορφοποίηση.
  • Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα υπερθέρμανσης λόγω προβλήματος που σχετίζεται με το λογισμικό, οι ενημερώσεις OTA μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα υπερθέρμανσης του Samsung Galaxy S4.
  • Ελέγξτε τις διαδικασίες bloatware και παρασκηνίου στο Galaxy S4 σας, καθώς μερικές φορές είναι το λογισμικό που φταίει για τέτοιο πρόβλημα υπερθέρμανσης και όχι για την μπαταρία. Σε περίπτωση που ο μεγάλος αριθμός διαδικασιών παρασκηνίου συνεχίζει να εκτελείται συνεχώς στο παρασκήνιο, συνήθως οδηγεί σε υπερθέρμανση της μπαταρίας και γρήγορη αποστράγγιση της μπαταρίας. Βρείτε εφαρμογές bloatware και απενεργοποιήστε τις και σταματήστε τις διαδικασίες παρασκηνίου. Επίσης, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Μπαταρία για να ελέγξετε ποιες είναι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν ασυνήθιστη ποσότητα μπαταρίας και διαγράψτε τις από τη συσκευή.

www.fixedbyvonnie.com

  • Κλείστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε, καθώς πολλές εφαρμογές που εκτελούνται ταυτόχρονα μπορούν να υπερθερμάνουν το τηλέφωνό σας. Αλλά εάν δεν παρατηρήσετε καμία αλλαγή μετά το κλείσιμο των εφαρμογών, τότε μπορεί να είναι πρόβλημα υλικού και πρέπει να επικοινωνήσετε με το κέντρο σέρβις.
  • Η ζημιά στο νερό μπορεί επίσης να δημιουργήσει αυτό το ζήτημα υπερθέρμανσης. Εάν συμβαίνει αυτό, το κέντρο εξυπηρέτησης είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό το ζήτημα.
  • Απενεργοποιήστε το Bluetooth, το GPS και μειώστε επίσης την οθόνη.
  • Εάν το τηλέφωνο θερμαίνεται ενώ χρησιμοποιείτε το αυτί, τότε πρέπει να θέσετε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας CPU. Για αυτό μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Η συσκευή μου> ενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Τώρα πρέπει να κάνετε κλικ στην καρτέλα λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας και θα ανοίξει μια νέα σελίδα. Εκεί θα δείτε τρεις επιλογές, μεταξύ των οποίων η καρτέλα εξοικονόμησης ενέργειας CPU πρέπει να είναι ενεργοποιημένη.
  • Η τοποθέτηση του Galaxy S4 στη λειτουργία A irplane θα μπορούσε να είναι χρήσιμη εάν το τηλέφωνο υπερθερμαίνεται κατά τη φόρτιση. Ο λόγος είναι ότι όταν το τηλέφωνο φορτίζει, η μπαταρία χρησιμοποιείται συνεχώς, αναζητώντας σήματα W-Fi ή δίκτυο και σε μια τέτοια περίπτωση παρουσιάζεται πρόβλημα υπερθέρμανσης σε ορισμένα τηλέφωνα.

Επομένως, ελέγξτε όλα αυτά τα βήματα και εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας ή τον πάροχο υπηρεσιών και ζητήστε αντικατάσταση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found