Επιδιόρθωση τυχαίου τερματισμού του ενεργού προβλήματος Samsung Galaxy S4

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε 6 τρόπους για να διορθώσετε τυχαία το Samsung Galaxy S4 Active. Δεν είναι ένα νέο ζήτημα που προέκυψε μεταξύ των χρηστών smartphone και παρόλο που υπάρχει το πλήθος των διορθώσεων, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται για την πλειονότητα των χρηστών. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί από αυτούς δεν ξέρουν πώς να διορθώσουν το πρόβλημα. Η επανεκκίνηση του smartphone σας από μόνη της όλη την ώρα μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητική. Επίσης διαταράσσει τη ροή της σκέψης και της εργασίας, με άμεση συνέπεια την απώλεια εργασίας, προόδου και δεδομένων. Όσον αφορά το Samsung Galaxy S4 Active, υπάρχουν μερικές διορθώσεις που θα λύσουν πλήρως το ζήτημα επανεκκίνησης.

Δείτε επίσης: Επαναφορά / επιδιόρθωση Galax NULL IMEI # και επιδιόρθωση που δεν είναι εγγεγραμμένη στο δίκτυο

6 τρόποι επίλυσης τυχαία Απενεργοποιήστε το Samsung Galaxy S4 Active

Εκτελέστε Soft Reset

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να εκτελέσετε μια μαλακή επαναφορά για να επιλύσετε το τυχαίο απενεργοποιημένο ζήτημα του Samsung Galaxy S4. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

  • Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα από τη συσκευή και μετά τραβήξτε την μπαταρία.
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας για 25-30 δευτερόλεπτα.
  • Τοποθετήστε ξανά την μπαταρία.
  • Τώρα ενεργοποιήστε τη συσκευή για να δείτε εάν επιλύθηκε το πρόβλημα ξαφνικού τερματισμού ή επανεκκίνησης.

Μειώστε τη συχνότητα της CPU σας

Μια υψηλή συχνότητα CPU οδηγεί άμεσα στην επανεκκίνηση της συσκευής. Έτσι, σε περίπτωση που έχει ρυθμιστεί σε υψηλή, μειώστε πρώτα τη συχνότητα. Για να το κάνετε αυτό, θα μπορούσατε είτε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής ρύθμισης συχνότητας CPU από το Google Play είτε να κάνετε root τη συσκευή σας. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να επιλέξετε πόσο θα μειώσετε τη συχνότητα της CPU σας. Λάβετε υπόψη ότι η μείωση της συχνότητας θα επηρεάσει άμεσα την απόδοση του συστήματός σας. Επιλέξτε λοιπόν ένα σταθερό μέσο.

Απενεργοποιήστε τις ενημερώσεις και τον αυτόματο συγχρονισμό

Η πλειονότητα των εφαρμογών έχει ενσωματωμένη δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού και ενημέρωσης μόλις φτάσει μια νέα έκδοση στα καταστήματα. Αυτό δεν εμποδίζει μόνο την απόδοση της συσκευής σας, αλλά δημιουργεί επίσης παρεμβολές μεταξύ εφαρμογών και προγραμμάτων που εκτελούνται αυτήν τη στιγμή. Απενεργοποιήστε λοιπόν όλες τις εφαρμογές αυτόματου συγχρονισμού και τις αυτόματες ενημερώσεις. Ενημερώστε τις εφαρμογές χειροκίνητα εάν το επιθυμείτε.

Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης TouchWiz

Δεν είναι νέα ότι το TouchWiz παρεμβαίνει πολύ στο υλικολογισμικό και ως εκ τούτου έχει ως αποτέλεσμα πολλές επανεκκινήσεις και απενεργοποιήσεις. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης για το TouchWiz μεταβαίνοντας στο διαχειριστή εφαρμογών θα λύσει το πρόβλημα επανεκκίνησης. Όντας ο κύριος λόγος πίσω από αυτό, αυτή η απλή λύση θα λύσει το πρόβλημα.

Προχωρήστε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> TouchWiz και πατήστε Διαγραφή δεδομένων ή "Force Stop".

Μια άλλη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι να σκουπίσετε το διαμέρισμα προσωρινής αποθήκευσης και αυτό γίνεται με τον ακόλουθο τρόπο.

  • Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο
  • Πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά έντασης ήχου, σπιτιού και τροφοδοσίας
  • Τώρα πατήστε Wipe Cache Partition.
  • Επανεκκίνηση συστήματος.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής σας

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επαναφέρετε τη συσκευή σας κάθε φορά σε λίγο. Παρόλο που πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή καθώς όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, διασφαλίζει επίσης την κατάργηση τυχόν υπολειπόμενων στοιχείων παλαιών εφαρμογών. Αυτό αντισταθμίζει την πλήρη εκκαθάριση του τηλεφώνου σας.

Για να επαναφέρετε εργοστασιακά τη συσκευή σας,

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και όλα θα διαγραφούν από το Galaxy S4 Active. Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας προτού προχωρήσετε σε αυτό το βήμα.

Εγκαταστήστε το Cyanogenmod

Αυτή η εφαρμογή θα λειτουργήσει για την τροποποίηση και την τροποποίηση του ROM ROM. Δεδομένου ότι υπάρχουν υποκείμενα σφάλματα ή προβλήματα κατά καιρούς με το λειτουργικό σύστημα, αυτή η εφαρμογή θα την τροποποιήσει ώστε να ταιριάζει στις ακριβείς προδιαγραφές του τηλεφώνου σας. Απλώς εγκαταστήστε το και εκτελέστε το, θα εντοπίσει αυτόματα το μοντέλο και τον τύπο του τηλεφώνου σας Εγκατάσταση Cyanogenmod. Αυτό είναι.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found