Πώς να βρείτε φίλους στο Facebook στο Twitter

Η κοινωνική μας ζωή σήμερα καθορίζεται από τον αριθμό των φίλων που έχουμε σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter. Πολύ αντίθετο από το παραδοσιακό κοινωνικό περιβάλλον που μας απαίτησε να βγούμε έξω και να κάνουμε φίλους, αυτές οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μάς βοήθησαν να καθίσουμε στην άνεση των σπιτιών μας καθώς κάνουμε νέους φίλους, βρίσκουμε παλιούς και επικοινωνούμε με τους φίλους που είναι ήδη εκεί τα προφίλ μας.

Οι περισσότεροι από εμάς συμμετέχουν σε έναν ιστότοπο κοινωνικών μέσων και αργότερα αποφασίζουν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν και άλλους. Όταν το κάνουμε αυτό, θέλουμε να συνδεθούμε και με τους φίλους μας στην άλλη πλατφόρμα. Αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα μου όταν εγγραφώ στο Twitter. Είχα ήδη λογαριασμό στο Facebook και το μόνο που χρειαζόμουν τώρα ήταν οι φίλοι μου στο Facebook για να έρθουν μαζί μου στο Twitter. Έχουμε πολλούς αναγνώστες που ζητούν επίσης βοήθεια σε αυτό. Γι 'αυτό ακριβώς αποφασίσαμε να συντάξουμε έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να βρούμε φίλους στο Facebook στο Twitter.

Δείτε επίσης: Ο τρόπος διόρθωσης του ελέγχου ταυτότητας Facebook απέτυχε στο Android

Εάν έχετε έναν καλό αριθμό φίλων στο Facebook και θέλετε να μάθετε πώς να προσθέσετε φίλους στο Facebook στο Twitter, τότε πρέπει να το κάνουμε μέσω της αλληλογραφίας Yahoo, καθώς το Facebook καθιστά δύσκολη τη λήψη δεδομένων από αυτόν τον ιστότοπο. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία βήμα προς βήμα για να ακολουθήσετε τους φίλους σας στο Facebook στο Twitter.

Βήματα για να βρείτε φίλους στο Facebook στο Twitter

  • Αρχικά, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Yahoo Mail. Εάν έχετε ήδη ένα, πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό Yahoo Mail. Για όσους δεν έχουν ακόμη λογαριασμό στο Yahoo Mail, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό πηγαίνοντας εδώ.
  • Αφού συνδεθήκατε στον λογαριασμό, κάντε κλικ στην επιλογή "Επαφές" επάνω αριστερά και, στη συνέχεια, "εισαγωγή επαφών" που βρίσκεται στα δεξιά Θα λάβετε αυτήν την επιλογή αμέσως εάν αυτή είναι η πρώτη σας σύνδεση μετά την εγγραφή σας σε έναν λογαριασμό.
  • Θα βρείτε μια λίστα πλατφορμών όπως το Facebook, το Gmail κ.λπ. Κάντε κλικ στο Facebook και ένα πλαίσιο αδειών θα σας ζητήσει την επιβεβαίωση για τη φόρτωση της επαφής από το Facebook. Πατήστε "OK" για να συνεχίσετε.
  • Μετά την εισαγωγή όλων των επαφών θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα λέει "Συγχαρητήρια". Οι επαφές στο Facebook έχουν εισαχθεί. Πρέπει να κάνετε κλικ στο «Τέλος».
  • Συνδεθείτε τώρα στο Twitter. Για να ξεκινήσετε να βρίσκετε τους φίλους σας στο Facebook, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Εισαγωγέα Twitter. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει απευθείας στον εισαγωγέα. Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο "Discover" αφού συνδεθείτε και στη συνέχεια "Εύρεση φίλων" πάνω αριστερά.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί «Αναζήτηση επαφών» δίπλα στο yahoo mail.
  • Θα χρειαστούν λίγα δευτερόλεπτα για τη φόρτωση του Yahoo! Παράθυρα άδειας αλληλογραφίας. Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση, κάντε κλικ στο κουμπί "Συμφωνώ" για να εισαγάγετε τις επαφές σας στο Yahoo στο Twitter.

Εφόσον όλοι οι φίλοι σας στο Facebook είχαν μετακινηθεί στο Yahoo Mail, θα μπορείτε να συνδεθείτε και με τους φίλους σας στο Facebook και στο Twitter. Αυτή είναι η διαδικασία για να βρείτε τους φίλους σας στο Facebook στο Twitter.

Αλλά υπάρχουν λίγα πράγματα που είναι σημαντικά για να συμβεί αυτή η διαδικασία. Αυτά είναι:

  • Αυτή η διαδικασία εξάγει μόνο τους φίλους του προσωπικού σας προφίλ στο Facebook. Επομένως, μην περιμένετε να βρείτε τον φίλο του φίλου σας στη λίστα επαφών σας.
  • Αυτό εξαρτάται πλήρως από τις ρυθμίσεις απορρήτου του προφίλ του φίλου σας στο Facebook.
  • Θα μπορείτε να βρείτε αυτούς τους φίλους μόνο που έχουν ήδη προφίλ Twitter.

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη διαδικασία για να βρείτε εύκολα τους φίλους σας στο Facebook στο Twitter. Όλες οι επαφές σας θα εισαχθούν εύκολα και μπορείτε να απολαύσετε τη σύνδεση των φίλων σας και στις δύο πλατφόρμες. Θα σας βοηθήσει να μείνετε ενημερωμένοι με όλους τους φίλους σας και δεν θα χάσετε τίποτα που μοιράζονται από αυτούς σε οποιαδήποτε από τις δύο πλατφόρμες.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found