Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S5 που είναι πολύ αργό

Μόλις λίγους μήνες το Samsung Galaxy S5 κυκλοφόρησε στην αγορά, αλλά ήδη πολλοί ιδιοκτήτες Galaxy S5 διαμαρτύρονταν για την απόδοση αυτού του έξυπνου τηλεφώνου. Θα μπορούσαν να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό το πρόβλημα. Εδώ θα συζητήσουμε τους λόγους αυτού του ζητήματος και τα βήματα προς Διορθώστε το Samsung Galaxy S5 που είναι πολύ αργό.

Το Galaxy S5 είναι αργό λόγω σφαλμάτων

Διορθώστε το Samsung Galaxy S5

ο αργή απόδοση του Galaxy S5 θα μπορούσε να προκληθεί από οποιοδήποτε μήνυμα σφάλματος. Και εάν το μήνυμα σφάλματος προκαλείται από μια εφαρμογή τρίτου μέρους, ενημερώστε την εφαρμογή. Επίσης γ αφαιρέστε την προσωρινή μνήμη και διαγράψτε τα δεδομένα μπορεί να σε βοηθήσει. Εάν αυτές οι διαδικασίες δεν επιλύσουν το πρόβλημα, απεγκαταστήστε την εφαρμογή και επανεγκαταστήστε ξανά. Εάν, το πρόβλημα παραμένει, απεγκαταστήστε το και μην επανεγκαταστήσετε ποτέ.

Δείτε επίσης- Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Samsung Galaxy S5 μετά την ενημέρωση του Kitkat

Το Galaxy S5 έγινε αργό μετά από μια ενημέρωση

Εάν δείτε ότι σας Το Samsung Galaxy S5 έγινε αργό μετά από μια ενημέρωση , τότε ορισμένα δεδομένα κατέστρεψαν μετά την ενημέρωση κατά τη διάρκεια του επεξεργαστή που χρησιμοποιεί το Android τις προηγούμενες κρυφές μνήμες της εφαρμογής

Σε αυτήν την περίπτωση, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας τουλάχιστον τρεις φορές μετά την ενημέρωση, για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές έχουν βελτιστοποιηθεί για να λειτουργούν με το νέο υλικολογισμικό. Εάν το πρόβλημα παραμένει, δοκιμάστε να σκουπίσετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης. Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων σας, τότε πραγματοποιήστε Εργοστασιακή επανεκκίνηση .

Το Galaxy S5 επιβραδύνεται μετά από ώρες παιχνιδιού

Εάν παίζετε παιχνίδια στο Galaxy S5 ώρες μετά από ώρες, είναι φυσιολογικό το τηλέφωνο θα ζεσταθεί. Φανταστείτε, η μπαταρία, η οθόνη, η μνήμη RAM και ο επεξεργαστής του τηλεφώνου είναι τοποθετημένα το ένα κοντά στο άλλο και όλα αυτά παράγουν θερμότητα με την πάροδο του χρόνου. Εάν παίζετε παιχνίδια για ώρες, η ζέστη θα διπλασιαστεί. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να κρυώσετε το τηλέφωνό σας. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία ψύξης, απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και αφαιρέστε την μπαταρία.

Για να επιδιορθώσετε, αυτό το πρόβλημα διαβάστε αυτό το άρθρο - Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Samsung Galaxy Lagging

Ακολουθώντας αυτές τις παραπάνω διαδικασίες μπορείτε να διορθώσετε το Samsung Galaxy S5 που είναι πολύ αργό.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found