Πώς να αντικατοπτρίζει την οθόνη του iPhone σε Mac με ευκολία

Μπορείτε να παίξετε ενδιαφέροντα παιχνίδια στο iPhone, αλλά μερικές φορές το παιχνίδι στην μεγαλύτερη οθόνη είναι πιο διασκεδαστικό. Το iPhone και το iPad συνοδεύονται από την εφαρμογή Screen Mirroring. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αντικατοπτρίζετε τη συσκευή iOS σε υπολογιστή ή Apple TV, που έχουν μεγαλύτερη οθόνη. Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να αντικατοπτρίζετε την οθόνη iPhone σε Mac. Μετά από αυτό, θα μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια του iPhone, να παρακολουθήσετε βίντεο, να κάνετε μια παρουσίαση επιχειρήσεων κ.λπ.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ελεγκτή PS4 στο Mac σας με ευκολία

Πώς να αντικατοπτρίζει την οθόνη του iPhone σε Mac με ευκολία

Μέθοδος 1: Χρήση του Quick Player

Βήμα 1:

Αυτή είναι η ευκολότερη μέθοδος αντικατοπτρισμού της οθόνης iPhone σε Mac, αλλά δεν είναι ασύρματη. Χρειάζεστε ένα καλώδιο αστραπής που συνοδεύει το iPhone σας. Κατά τη σύνδεση του τηλεφώνου στον υπολογιστή, ξεκινούν αυτόματα οι Φωτογραφίες και το iTunes. Μπορείτε να κλείσετε αυτές τις εφαρμογές και να συνεχίσετε τη διαδικασία.

Βήμα 2:

Εκκινήστε το Quick Player στο Mac σας. Εάν δεν έχετε ιδέα πού βρίσκεται η εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotlight για να την βρείτε. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην επάνω αριστερή γραμμή μενού του Mac σας ή κάντε κλικ στα πλήκτρα Command και Space για να ξεκινήσετε το Spotlight. Πληκτρολογήστε "Quick Player" και κάντε διπλό κλικ στην εφαρμογή.

Βήμα 3:

Μόλις ξεκινήσει το Quick Player, κάντε κλικ στο Αρχείο στην επάνω δεξιά γραμμή μενού και επιλέξτε Νέα εγγραφή ταινίας. Θα ανοίξει την κάμερα Mac και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο στον υπολογιστή σας.

Βήμα 4:

Στο παράθυρο "Νέα εγγραφή ταινίας", θα δείτε ένα μικρό κόκκινο κουμπί και το αναπτυσσόμενο βέλος στο πλάι του. Κάντε κλικ στο βέλος και θα πρέπει να βρείτε το όνομα του iPhone σας στην αναπτυσσόμενη λίστα. Επιλέξτε το όνομα iPhone στο Κάμερα και το Μικρόφωνο. Λοιπόν, το έχετε. Τώρα, το χρησιμοποιείτε για να κάνετε μια παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο, να παίζετε παιχνίδια iPhone ή να παρακολουθείτε ταινίες στη μεγαλύτερη οθόνη.

Βήμα 5:

Το άλλο πλεονέκτημα που χρησιμοποιεί το Quick Player για να αντικατοπτρίζει την οθόνη iPhone σε Mac είναι ότι μπορείτε επίσης να το καταγράψετε. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο μικρό κόκκινο κουμπί στο παράθυρο και θα ξεκινήσει η εγγραφή.

Μέθοδος 2: Χρήση εφαρμογής τρίτου μέρους

Βήμα 1:

Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών κατοπτρισμού οθόνης τρίτου μέρους, όπως Reflector, AirServer και X-Mirage στο Mac σας. Δυστυχώς, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να αγοράσετε την υπηρεσία. Ορισμένες από τις εφαρμογές προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική έκδοση, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αποφασίσετε να την αγοράσετε.

Βήμα 2:

Για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη iPhone σε Mac, βεβαιωθείτε ότι έχετε αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Τώρα, συνδέστε και τις δύο συσκευές στο ίδιο δίκτυο WiFi.

Βήμα 3:

Εκκινήστε την εφαρμογή κατοπτρισμού οθόνης τρίτου μέρους στο Mac σας. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το Κέντρο ελέγχου στο iPhone σας και πατήστε την επιλογή "Screen Mirroring". Εναλλαγή της επιλογής Mirroring κάτω από το όνομα του Mac σας από τη λίστα. Τώρα, η οθόνη του iPhone σας θα εμφανιστεί στο Mac σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found