Πώς να διορθώσετε την κενή σελίδα του Facebook

Έχετε πανικοβληθεί επειδή δεν φορτώνεται η σελίδα σας στο Facebook; Λοιπόν, δεν είστε ο μόνος που αντιμετωπίζει το ζήτημα της Κενής σελίδας στο Facebook, πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί όπως προσπαθείτε να ανοίξετε τη σελίδα σας στο Facebook στον Firefox, αλλά κανένα περιεχόμενο δεν εμφανίζεται, έρχεται μόνο μια κενή σελίδα. Μπορείτε να προσπαθήσετε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα πατώντας Ctrl-F5 για να παρακάμψετε την προσωρινή μνήμη, αλλά εάν η σελίδα εξακολουθεί να μην φορτώνει, έρχεται η Κενή σελίδα Facebook και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να μεταβείτε σε άλλα προγράμματα περιήγησης όπως ο Internet Explorer, το Opera ή το Google Chrome για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα παραμένει εκεί.

Εάν η σελίδα σας στο Facebook φορτώνει τουλάχιστον σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα περιήγησης, τότε το πρόβλημα δεν αφορά τη σελίδα ή τον υπολογιστή σας στο Facebook. Το πρόβλημα θα μπορούσε να προκύψει λόγω της προσθήκης προγράμματος περιήγησης.

Δείτε επίσης- Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα στο Facebook

Πιθανές λύσεις για το ζήτημα της κενής σελίδας στο Facebook

> Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε ασφαλή λειτουργία πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Shift πριν κάνετε κλικ στο εικονίδιο για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης. Η ασφαλής λειτουργία θα φορτώσει το πρόγραμμα περιήγησης Firefox χωρίς προσαρμογές ή διαφημίσεις. Έτσι μπορείτε να ελέγξετε εάν το πρόβλημα της Κενής σελίδας Facebook σχετίζεται με τη διαφήμιση. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα περιήγησης για να ανοίξετε το Facebook έως ότου το πρόβλημα επιλυθεί από το Facebook.

> Μπορείτε επίσης να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης και, στη συνέχεια, να επανεκκινήσετε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης.

> Εκτελέστε το πρόγραμμα περιήγησης χωρίς προσθήκες και διαφημίσεις.

> Ανοίξτε άλλους ιστότοπους στο ίδιο πρόγραμμα περιήγησης και δείτε εάν φορτώνουν.

Ακολουθήστε αυτά τα παραπάνω βήματα εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την Κενή σελίδα στο Facebook και εάν το πρώτο βήμα δεν λειτουργεί για εσάς, δοκιμάστε τα επόμενα βήματα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found