Πώς να παρακολουθείτε το iPhone / iPad / iPod Touch που λείπει με το Find My iPhone

Τι μπορείτε να κάνετε αν χάσατε το iPhone / iPad / iPod Touch; Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε; Ίσως να ξέχασες πού το έβαλες την τελευταία φορά ή χειρότερα, κάποιος το έκλεψε. Αυτή είναι μια εξαιρετικά αγχωτική κατάσταση, ειδικά αν μόλις αγοράσατε ένα iPhone ή εάν χάσατε το iPad με τα σημαντικά δεδομένα. Εάν είστε αυτός που αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα, υπάρχουν 2 τρόποι. Πρώτον, επιτρέψτε μου να επισημάνω ότι αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Εύρεση του iPhone στη συσκευή σας. Σας προτείνω να το ενεργοποιήσετε εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >> iCloud >> Βρείτε το iPhone μου

Πώς να παρακολουθείτε το iPhone / iPad / iPod Touch που λείπει

Μέσω προγράμματος περιήγησης στον Mac / PC σας

1. Μεταβείτε στη διεύθυνση URL: www.icloud.com και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με το Apple ID σας. Επιλέξτε Εύρεση του iPhone μου.

2. Εάν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη, η θέση της θα εμφανίζεται στους χάρτες (3),

Κάντε κλικ στην επιλογή Όλες οι συσκευές (1) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο όνομα της συσκευής που λείπει (2) και θα δείτε τις περαιτέρω πληροφορίες.

ένα. Αναπαραγωγή ήχου: Εάν κάνετε κλικ σε αυτήν τη λειτουργία, το τηλέφωνό σας θα αρχίσει να κουδουνίζει και θα είναι εξαιρετικά δυνατό. Είναι χρήσιμο εάν το iPhone σας βρίσκεται ακόμα κοντά σας.

σι. Λειτουργία χαμένου: Εάν κάνετε κλικ σε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να κλειδώσετε το iPhone που λείπει από απόσταση με έναν τετραψήφιο κωδικό πρόσβασης. Εναλλακτικά, μπορείτε να εμφανίσετε ένα μήνυμα με την επαφή σας μέσα στην οθόνη κλειδώματος iPhone που λείπει.

ντο. Διαγραφή iPhone: Εάν κάνετε κλικ σε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να διαγράψετε απομακρυσμένα όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες σας στο iPhone που λείπει.

Μέσω συσκευών iOS

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Find My iPhone (μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη στο App Store εάν δεν την έχετε) και να συνδεθείτε με το Apple ID. Εάν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη, η θέση της θα εμφανίζεται στους χάρτες.

2. Κάντε κλικ στο όνομα της συσκευής που λείπει (1)

3. Κάντε κλικ στο Ενέργειες (2) και θα δείτε τις περαιτέρω πληροφορίες.

Τα χαρακτηριστικά (α), (β) και (γ) είναι παρόμοια με την εξήγηση που παρείχα παραπάνω.

Εάν είστε τυχεροί (αφού επιλέξετε τη λειτουργία χαμένου για τη συσκευή σας), το iPhone σας θα παίζει δυνατούς ήχους (αν είναι κοντά) και θα το βρείτε έτσι, ή κάποιος που έχει μεγάλη καρδιά, θα βρει το τηλέφωνο και θα δώσει πίσω σε εσάς.

Δείτε επίσης Τρόπος διόρθωσης απενεργοποιημένου iPhone / iPod Touch / iPad

Εάν δεν είστε τυχεροί, μείνετε ήρεμοι, γιατί κανείς δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το iPhone ΠΟΤΕ για τον λόγο ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο από το Apple ID σας, ακόμη και η ίδια η Apple δεν μπορεί να ξεκλειδώσει ή να αποσυνδέσει τη συσκευή από το Apple ID σας για άτομο που βρήκε τη συσκευή, εάν δεν μπορεί να παράσχει πραγματική απόδειξη της αγοράς / τιμολογίου.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found