Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Viber με κλήσεις σε Wi-Fi

Το Viber δεν χρειάζεται ειδική εισαγωγή. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που μας επιτρέπει να στέλνουμε μηνύματα κειμένου και να καλούμε άλλους χρήστες του Viber. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σύνδεση στο Διαδίκτυο και μπορούμε να συνομιλήσουμε με τις επαφές μας. Η εφαρμογή λειτουργεί ομαλά τις περισσότερες φορές, αλλά μερικοί άνθρωποι παρατήρησαν το πρόβλημα με τις κλήσεις που συμβαίνουν μόνο όταν συνδέονται σε δίκτυο Wi-Fi. Όλα φαίνεται να λειτουργούν καλά, τότε συνδέονται με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Έχετε το ίδιο πρόβλημα; Εάν έχετε προβλήματα με τη σύνδεση Viber σε σύνδεση Wi-Fi, όπως δεν λαμβάνετε κλήσεις ή μηνύματα, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Θα απαριθμήσουμε πολλές πολύ απλές αλλά αποτελεσματικές λύσεις και το Viber θα λειτουργήσει τέλεια και στο Wi-Fi.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το πάγωμα εφαρμογών και τη συντριβή στο Android

Διορθώστε το Viber που δεν λαμβάνει κλήσεις σε Wi-Fi

play.google.com

Λύση No.1: Ρυθμίσεις Wi-Fi Viber

Όπως γνωρίζετε, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις Wi-Fi στη συσκευή σας Android σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Υπάρχει μια επιλογή "Διατήρηση του Wi-Fi κατά τη διάρκεια του ύπνου" και ακόμη και αν έχετε ήδη επιλέξει αυτήν την επιλογή, ενδέχεται να μην λαμβάνετε κλήσεις στο Viber. Θα δείτε μόνο μια ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης. Γι 'αυτό είναι σκόπιμο να κάνετε ό, τι πρόκειται να σας δείξουμε. Το Viber έχει τις δικές του ρυθμίσεις Wi-Fi και κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από το πρόβλημα. Αυτή η μέθοδος είναι η πιο αποτελεσματική, που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να δοκιμάσετε άλλες λύσεις. Ας δούμε τι πρέπει να κάνετε εδώ:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Viber στη συσκευή σας
 • Πατήστε σε τρεις οριζόντιες γραμμές
 • Θα δείτε το μενού
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ρυθμίσεις
 • Στη συνέχεια, πατήστε Γενικά
 • Πατήστε "Πολιτική αναστολής Wi-Fi"
 • Επιλέξτε "Πάντα συνδεδεμένος".

Λύση No.2: Σύνδεση Wi-Fi

Αρκετοί χρήστες έλυσαν το πρόβλημα με τις προηγούμενες λύσεις. Εάν αλλάξετε τις ρυθμίσεις και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η σύνδεσή σας Wi-Fi είναι κακή ή συνεχίζει να διακόπτεται. Εάν παρατηρήσετε το πρόβλημα στο οικιακό σας δίκτυο και το πρόβλημα εξαφανιστεί μόλις συνδεθείτε σε άλλο δίκτυο Wi-Fi, τότε η σύνδεση στο σπίτι σας είναι αργή. Υπάρχουν πολλά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε:

 • Εναλλαγή Wi-Fi στη συσκευή σας. Απενεργοποιήστε το και ενεργοποιήστε το ξανά.
 • Επίσης, δοκιμάστε να αλλάξετε τη λειτουργία αεροπλάνου.
 • Επανεκκινήστε το τηλέφωνο ή το tablet σας.
 • Επανεκκινήστε το μόντεμ και το δρομολογητή σας.

Εάν αυτά τα απλά κόλπα δεν επιλύσουν το πρόβλημα, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο: Πώς να διορθώσετε το Android δεν θα συνδεθεί σε Wi-Fi σε όλες τις παραλλαγές. Το άρθρο συνοδεύεται από ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων λύσεων που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας Wi-Fi.

Λύση No.3: Ενημέρωση Viber

Μερικές φορές, ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα με τις αγαπημένες μας εφαρμογές και συχνά ξεχνάμε ότι δεν έχουμε ενημερώσει την εφαρμογή για λίγο. Τις περισσότερες φορές, η κακή σύνδεση προκαλεί το πρόβλημα και γι 'αυτό το Viber δεν λαμβάνει κλήσεις μέσω Wi-Fi, αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε τις ενημερώσεις. Μεταβείτε στο Google Play, πατήστε σε τρεις οριζόντιες γραμμές και ανοίξτε το μενού. Πατήστε Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου. Βρείτε το Viber στη λίστα των εφαρμογών και αν δείτε "Ενημέρωση", πατήστε σε αυτό.

Αυτές είναι οι πιο αποτελεσματικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το Viber που δεν λαμβάνει κλήσεις μέσω Wi-Fi.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found