Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Wi-Fi Xiaomi Mi4

Η Xiaomi είναι ο πιο δημοφιλής κατασκευαστής smartphone στην Κίνα και πρόσφατα έκανε το όνομά της στον παγκόσμιο χάρτη για τους κατασκευαστές smartphone. Έχει ακόμη σημαντικά μερίδια αγοράς στις αγορές smartphone διαφόρων χωρών και είναι ένα πολύ δημοφιλές εμπορικό σήμα στην περιοχή της Ασίας. Ένα μοναδικό πράγμα για την εταιρεία που την ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρείες smartphone είναι ότι προσφέρει smartphone με πολύ υψηλές προδιαγραφές υλικού σε πολύ φθηνές και λογικές τιμές. Ένα από τα πιο δημοφιλή από τα smartphone του είναι το

Οδηγοί για προβλήματα Wi-Fi

Το τηλέφωνο πωλείται σαν οτιδήποτε σε όλο τον κόσμο λόγω των εξαιρετικών προδιαγραφών του σε τόσο χαμηλή τιμή. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες με αυτό το τηλέφωνο και ένα από αυτά είναι το πρόβλημα Wi-Fi. Το ζήτημα Xiaomi mi4 Wi-Fi είναι πραγματικά ενοχλητικό για τους χρήστες καθώς τους απαγορεύει να συνδεθούν με τα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi και επίσης η σύνδεση Wi-Fi συνεχίζει να μειώνεται. Εκτός από αυτό, ορισμένα άτομα αντιμετωπίζουν επίσης πρόβλημα περιορισμού λήψεων. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα αντιμετωπίσουμε και τα δύο αυτά προβλήματα και θα παρέχουμε διορθώσεις για το ζήτημα Xiaomi mi4 Wi-Fi.

Έχουμε επίσης συζητήσει τις λύσεις για προβλήματα με άλλα smartphone, όπως το Galaxy S5 wifi, το LG G3 wifi ζήτημα πολύ περισσότερο στο Technobezz.

Ας αντιμετωπίσουμε πρώτα τα προβλήματα Wi-Fi Xiaomi mi4 που δεν επιτρέπουν στο τηλέφωνο να συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi. Προτείνουμε ορισμένους τρόπους που ενδεχομένως να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα.

Δείτε επίσης- Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα γρήγορης εξάντλησης της μπαταρίας Xiaomi

Βήματα για την επίλυση του προβλήματος Wi-Fi Xiaomi mi4

Επανεκκινήστε το τηλέφωνο

Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε κάθε φορά που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το τηλέφωνό σας είναι να το κάνετε επανεκκίνηση. Απλώς απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, περιμένετε λίγα λεπτά και ενεργοποιήστε το ξανά. Αυτό μπορεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα.

Πηγή εικόνας-androidheadlines.com

Ξεχάστε το δίκτυο Wi-Fi

Μια άλλη μέθοδος που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να δημιουργήσετε μια νέα σύνδεση αφού ξεχάσετε την παλιά σύνδεση Wi-Fi. Αυτό συμβαίνει επειδή το προφίλ Wi-Fi μερικές φορές καταστραφεί και αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα σύνδεσης. Απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις Wi-Fi και μετά μεταβείτε στο δίκτυο Wi-Fi και επιλέξτε "Ξεχάστε το δίκτυο". Μετά από αυτό δημιουργήστε μια νέα σύνδεση και δείτε αν αυτό έχει επιδιορθώσει το πρόβλημα.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την εκκαθάριση της μνήμης Cache του τηλεφώνου. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μια καλή λύση για ορισμένα προβλήματα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο σε λειτουργία ανάκτησης.

  • Για αυτό απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας και αύξησης της έντασης.

    Μόλις βρίσκεστε σε λειτουργία ανάκτησης, θα πρέπει απλώς να επιλέξετε σβήσιμο της προσωρινής μνήμης. Θα ξεκινήσει μια διαδικασία και μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του τηλεφώνου μόλις ολοκληρωθεί.

Διατηρήστε το τηλέφωνό σας ενημερωμένο

Η Xiaomi συνεχίζει να στέλνει τακτικές ενημερώσεις για τα τηλέφωνά της. Επομένως, πρέπει να ενημερώνετε το τηλέφωνό σας για να το διατηρείτε απαλλαγμένο από κάθε είδους σφάλματα και προβλήματα. Ίσως η ενημέρωση να περιέχει μια επιδιόρθωση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Επομένως, είναι πάντα καλό να ενημερώνετε το τηλέφωνο.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα Wi-Fi Xiaomi mi4, η τελευταία επιλογή είναι η επαναφορά του τηλεφώνου. Αυτό θα φέρει το τηλέφωνο στην εργοστασιακή κατάσταση και θα διαγράψει τα πάντα, οπότε διατηρήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας προτού προχωρήσετε στην επαναφορά της συσκευής σας. Μετά το αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να επαναφέρετε το τηλέφωνο μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις και στη συνέχεια να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να βρείτε την επιλογή επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων στο μενού λειτουργίας ανάκτησης.

Πηγή εικόνας- youtube.com

Τώρα, όταν αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πρόβλημα, ας φροντίσουμε αυτό το μικρό πρόβλημα με περιορισμούς λήψεων. Σε αυτό το ζήτημα Xiaomi mi4 Wi-Fi, δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο μεγαλύτερο από 1MB. Αυτό το πρόβλημα προκαλείται από κάποια διαχείριση λήψεων στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

  • Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στην εφαρμογή Λήψεις.
  • Μόλις μεταβείτε στην εφαρμογή Λήψεις, τότε θα μπορείτε να δείτε ένα μικρό εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά. Πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτό για να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις για αυτήν την εφαρμογή. Στις ρυθμίσεις, θα μπορείτε να δείτε το ρυθμιστικό χρήσης δεδομένων που είναι το κέντρο ελέγχου για όλες τις λήψεις σας.
  • Θα πρέπει να επαναφέρετε αυτό το όριο σε αυτό που πιστεύετε ότι είναι ένα καλό όριο για τις ανάγκες λήψης αρχείων. Εάν θέλετε να καταργήσετε εντελώς αυτό το όριο, τότε μπορείτε να το ορίσετε σε απεριόριστο και τότε δεν θα σας ενοχλεί καθόλου.
  • Τώρα τελειώσατε, απλώς βγείτε από τις ρυθμίσεις και ξεκινήστε τη λήψη ό, τι θέλετε.

Ελπίζουμε ότι η ανάρτηση αποδείχθηκε χρήσιμη για εσάς.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found