Πώς να κάνετε το Galaxy S8 πιο γρήγορο

Το Galaxy S8 είναι σίγουρα ένα από τα ταχύτερα smartphone που ήρθε εξοπλισμένο με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Snapdragon 835 από την Qualcomm. Έκανε το Smartphone να αποδίδει θεαματικά. Ωστόσο, με το χρόνο και τη χρήση, ενδέχεται να παρατηρήσετε κάποια καθυστέρηση στην απόδοση που μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Έτσι, εδώ θα συζητήσουμε μερικές συμβουλές για να κάνουμε το Galaxy S8 πιο γρήγορο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε πάντα την απόδοση χωρίς καθυστέρηση

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε έναν ασφαλή φάκελο στο Samsung Galaxy S8

Συμβουλές για να κάνετε το Galaxy S8 πιο γρήγορο

Ενεργοποιήστε την επιλογή προγραμματιστή για να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις κινούμενης εικόνας:

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο τέχνασμα που συνιστάται σε όλους τους χρήστες τηλεφώνων Android που σας επιτρέπει να μειώσετε την έκταση της κίνησης για να έχετε καλύτερη απόδοση. Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή προγραμματιστή, κατευθυνθείτε προς τις ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο και μετά πατήστε τον αριθμό έκδοσης 7 φορές, ο οποίος θα ενεργοποιήσει την επιλογή προγραμματιστή. Μόλις ενεργοποιηθεί η επιλογή προγραμματιστή, αναζητήστε τις επιλογές όπως κλίμακα κινούμενων σχεδίων των Windows, κλίμακα διάρκειας animator και κλίμακα κινούμενης μετάβασης. Ρυθμίστε όλα αυτά σε 0,5x για ταχύτερη απόδοση και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση της συσκευής.

Προσαρμόστε τη λειτουργία απόδοσης:

Ένα άλλο χρήσιμο τέχνασμα για να επιταχύνετε το Galaxy S8 σας είναι να κάνετε κάποιες αλλαγές στη λειτουργία απόδοσης. Η Samsung έχει προσθέσει στην ενότητα συντήρησης της συσκευής κάτω από ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να επιλέξετε την απαιτούμενη λειτουργία. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις> Ενότητα συντήρησης συσκευής όπου θα σας παρουσιάζονται επιλογές όπως Βελτιστοποιημένη, ψυχαγωγία, παιχνίδι και υψηλή απόδοση. Αυτό είναι σημαντικό να αναφέρουμε εδώ ότι η υψηλή απόδοση δεν θα βελτιώσει πραγματικά την απόδοση, αλλά θα βελτιώσει την ανάλυση της οθόνης και τη φωτεινότητα της οθόνης. Η επιλογή που θα λειτουργήσει καλύτερα για την ενίσχυση της απόδοσης του τηλεφώνου σας είναι η λειτουργία παιχνιδιού. Θα προσφέρει ομαλή γραφική εμπειρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Πάντα σε λειτουργία:

Το Always on είναι μια λειτουργία της συσκευής Android που διατηρεί πάντα ένα μικρό μέρος της οθόνης έτσι ώστε τα πάντα να μπορούν να φανούν εύκολα χωρίς να αγγίζουν τη συσκευή. Αλλά αυτή η λειτουργία καταναλώνει κάποια ποσότητα μπαταρίας, όπως το 5% της μπαταρίας σε περίπου 8 ώρες και καταναλώνει επίσης τους πόρους ισχύος. Έτσι, η απόδοση επηρεάζεται και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η απενεργοποίηση της λειτουργίας Πάντα σε λειτουργία θα αποδειχθεί χρήσιμη.

Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε καθαρό το τηλέφωνο:

Η Samsung έχει προσθέσει ένα άλλο τσίμπημα στις ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να καθαρίσετε το τηλέφωνο κάνοντας κλικ σε ένα μικρό κουμπί. Μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις> Συντήρηση συσκευής και εκεί θα βρείτε τις ρυθμίσεις βελτιστοποίησης που προσφέρουν μια γρήγορη προβολή σχετικά με τον τρόπο πλήρωσης της συσκευής. Επίσης, περιέχει ένα κουμπί «βελτιστοποίηση τώρα» πατώντας στο οποίο μπορείτε να διαγράψετε όλες τις περιττές εφαρμογές φόντου και την προσωρινή μνήμη, ώστε η συσκευή να μπορεί να εκτελέσει με πλήρη ταχύτητα.

Απεγκαταστήστε την αχρησιμοποίητη εφαρμογή:

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Smartphone που συνοδεύονται από τη συσκευή, αλλά δεν έχουν καμία χρησιμότητα και παραμένουν αχρησιμοποίητες όλη την ώρα. Αλλά καταλαμβάνουν σίγουρα χώρο στο χώρο αποθήκευσης της συσκευής, ενώ μερικά από αυτά συνεχίζουν επίσης να λειτουργούν στο παρασκήνιο για να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έτσι, η απόδοση επηρεάζεται και επομένως είναι πάντα καλό να τις απαλλαγούμε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από το bloatware είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις> διαχειριστής εφαρμογών> σε όλες τις καρτέλες και, στη συνέχεια, να επιλέξετε μία προς μία τις αχρησιμοποίητες εφαρμογές για να τις απενεργοποιήσετε ή να τις απεγκαταστήσετε. Θα ελευθερώσει αρκετό χώρο στη συσκευή που θα ενισχύσει αυτόματα την απόδοση.

Μειώστε την ανάλυση της οθόνης:

Μια άλλη χρήσιμη συμβουλή για να κάνετε το Galaxy S8 πιο γρήγορο είναι να μειώσετε την ανάλυση της οθόνης στο χαμηλότερο. Η υψηλότερη ανάλυση θα δημιουργήσει περισσότερη πίεση στην CPU και την GPU, οι οποίες με τη σειρά τους θα επηρεάσουν τη συνολική απόδοση. Παρόλο που η υψηλότερη ανάλυση θα κάνει ευχάριστα πράγματα όπως βίντεο, αλλά αν θέλετε να απολαύσετε καλύτερη απόδοση, προτείνεται η ανάλυση της οθόνης στο χαμηλότερο. Αναζητήστε την επιλογή εμφάνισης κάτω από τις ρυθμίσεις και από εκεί μπορείτε να μειώσετε την ανάλυση της οθόνης.

Ορίστε το όριο διαδικασίας φόντου:

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ιδέες που μπορούν να προσφέρουν μεγάλη ώθηση σε ολόκληρη την απόδοση της συσκευής γρήγορα. Ο αριθμός διαδικασίας φόντου πρέπει να οριστεί ελάχιστος, ο οποίος μπορεί να γίνει ενεργοποιώντας την επιλογή προγραμματιστή. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις> σχετικά με το τηλέφωνο και πατήστε στον αριθμό έκδοσης 7 φορές που θα φέρει την επιλογή προγραμματιστή. Κάτω από αυτήν την επιλογή μετακινηθείτε προς τα κάτω για να λάβετε το όριο διαδικασίας φόντου Τώρα πατήστε σε αυτήν την επιλογή και επιλέξτε "το πολύ 4 διαδικασίες". Επανεκκινήστε τη συσκευή στη συνέχεια. Θα κάνει τα πράγματα πιο ομαλά, όπως η μετάβαση από τη μία εφαρμογή στην άλλη θα γίνει γρήγορα.

Ενεργοποίηση εκκίνησης παιχνιδιών:

Το επόμενο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε στο Samsung Galaxy S8 είναι να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα εκκίνησης παιχνιδιών που θα σας αφήσει να απολαύσετε το παιχνίδι ομαλά. Ο εκκινητής παιχνιδιών όταν είναι ενεργοποιημένος προσφέρει ένα φάκελο για την αποθήκευση όλων των παιχνιδιών, καθώς και διάφορες επιλογές, όπως απενεργοποίηση της ειδοποίησης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σίγαση του ήχου κ.λπ.

Ο ενισχυτής λήψης είναι το τέχνασμα που πρέπει να γνωρίζετε:

Η λήψη του ενισχυτή είναι ένα άλλο πράγμα για να επιταχύνετε το Galaxy S8 σας. Αυτή η επιλογή θα μπορούσε να βρεθεί στις ρυθμίσεις. Ενώ αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, θα κατεβάσει κάτι πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Πώς λειτουργεί είναι αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί τόσο τη σύνδεση Wi-Fi όσο και τη σύνδεση LTE και τα δύο χρησιμοποιούνται για λήψη. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι αυτή η λειτουργία όταν είναι ενεργοποιημένη θα χρησιμοποιεί πάντα τα δεδομένα περισσότερο στη συσκευή σας.

Εκκαθάριση δεδομένων Cache:

Η εκκαθάριση της μνήμης cache μία ή δύο φορές το μήνα συνιστάται όχι μόνο στους χρήστες του Galaxy S8, αλλά αυτή είναι μια συμβουλή για όλους τους χρήστες του Smartphone. Όταν το ποσό της προσωρινής μνήμης αυξηθεί, επηρεάζει την απόδοση της συσκευής, οπότε η διαγραφή τους πολύ συχνά βαθμονομεί τη μνήμη και θα αυξήσει την απόδοση του Samsung Galaxy S8.

Έτσι, αυτές είναι οι συμβουλές για να κάνετε το Galaxy S8 πιο γρήγορο. Δοκιμάστε να τα εφαρμόσετε ένα προς ένα στη συσκευή σας και σίγουρα θα επωφεληθείτε από τη γρήγορη απόδοση.

Δείτε επίσης: Συνηθισμένα προβλήματα Samsung Galaxy S8 και οι επιδιορθώσεις τους

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found