Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο iPad

Το iPad είναι εξοπλισμένο με ένα προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο μέσω του οποίου μπορείτε να απολαύσετε όσα βίντεο υψηλής ανάλυσης και HD θέλετε, αλλά όταν πρόκειται για ισχυρές δυνατότητες, ίσως το προεπιλεγμένο δεν θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο στο κατάστημα εφαρμογών και οι καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο iPad συζητούνται εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Καλύτεροι φορητοί υπολογιστές για φοιτητές μηχανικής.

Ρίξτε μια ματιά στους: Καλύτερους δωρεάν ιστότοπους λήψης MP3.

Οι καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο iPad

OPlayerLite

Πηγή - play.google.com

Αυτή είναι πιθανότατα μία από τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο iPad. Εάν θέλετε να ενισχύσετε τις δυνατότητες πολυμέσων του iPad σας, τίποτα δεν μπορεί να είναι καλύτερο από αυτήν την εφαρμογή. Όποια και αν είναι η μορφή του βίντεο, δεν χρειάζεται να το μετατρέψετε σε συγκεκριμένη μορφή αρχείου για να το απολαύσετε, επειδή το OPlayer Lite υποστηρίζει κάθε μορφή εκτός από το AC3. Μπορεί να μεταδώσει ροή ήχου και βίντεο από το Διαδίκτυο. Επίσης, αυτή η εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο προσφέρεται πολλαπλή υποστήριξη κομματιών ήχου, υποστήριξη υποτίτλων, δημιουργία δικής λίστας αναπαραγωγής κ.λπ.

Καλώδιο:παίχτης

Πηγή - itunes.apple.com

Αυτή η εφαρμογή παρέχει την απρόσκοπτη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο με τα ενσωματωμένα συναρπαστικά χαρακτηριστικά της. Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει βίντεο HD σε μορφές όπως MKV, WMV, VOB AVI, DivX, Xvid κ.λπ. Αλλά για να ξεκλειδώσετε όλες τις προηγμένες δυνατότητες, οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν ένα ποσό 7,99 $. Flex: το πρόγραμμα αναπαραγωγής διαθέτει λειτουργία λειτουργίας βιογραφικού και δεν θα σας δώσει καμία ευκαιρία να διακόψετε τις διαφημίσεις. Αυτή είναι μια καταπληκτική εφαρμογή για τη βελτίωση της εμπειρίας παρακολούθησης βίντεο σε iPad, iPhone και iPod.

HDΠαίχτης

Πηγή- - itunes.apple.com

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο iPad που συνοδεύεται από την απλή διεπαφή, αλλά πλούσιες λειτουργίες. Παρέχει την ομαλή εμπειρία χωρίς προβλήματα κωδικοποιητή και κανένας χρήστης δεν παραπονέθηκε για το ζήτημα κωδικοποιητή. Η αποκωδικοποίηση είναι πολύ καλή. Ωστόσο, εάν θέλετε να απολαύσετε την υποστήριξη κωδικοποιητή ήχου, θα πρέπει να ξοδέψετε ένα μικρό ποσό 1,99 $ και θα πρέπει να πάτε. Έτσι, χωρίς αμφιβολία, αυτό το HD Player είναι μια εξαιρετική επιλογή όσον αφορά την επιλογή της απλής αλλά καλής εφαρμογής αναπαραγωγής βίντεο για iPad.

RockPlayer 2

Πηγή - prodomainblog.com

Αν ψάχνετε για μια χρήσιμη εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο που παρέχει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες ενός καλού προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων, το RockPlayer 2 θεωρεί αυτό. Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει το μεγαλύτερο μέρος του αρχείου και είναι δωρεάν. Τα βασικά χαρακτηριστικά του RockPlayer 2 είναι η υποστήριξη πολλαπλών κομματιών ήχου, η υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, η υποστήριξη υποτίτλων, η υποστήριξη τηλεόρασης, τα χειριστήρια χειρονομίας κ.λπ.

PlayerxtremeΜεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣπαίχτης

Πηγή - itunes.apple.com

Ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που είναι σε θέση να προσφέρει το καλύτερο προτιμάται από όλους και αν ψάχνετε κάτι τέτοιο, το PlayerXtreme Media player είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορεί να υποστηρίξει τα περισσότερα αρχεία βίντεο, μπορεί ακόμη και να μεταδώσει αρχεία από το Διαδίκτυο και να τα αναπαράγει. Ίσως να εκπλαγείτε όταν ακούτε ότι το μέγεθος του αρχείου ροής μπορεί να είναι έως 4 GB. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον και μπορεί επίσης να αναπαράγει βίντεο από email.

MoliPlayer

Πηγή - www.topapps.net

Η διαφήμιση στο μέσο οποιουδήποτε βίντεο είναι πραγματικά ενοχλητική και υπάρχουν χρήστες iPad που αναζητούν τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο iPad χωρίς διαφημίσεις. Το MoliPlayer είναι τέλειο καθώς δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Η τελευταία έκδοση ήρθε ήδη στο κατάστημα της Apple. Βελτιώνεται και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης όλα τα είδη μορφών αρχείων όπως RTMP RTSP, LRC lyric κ.λπ.

ΑέραςΠαίξ'τοHD

Πηγή- www.148apps.com

Δυνατότητα υποστήριξης περισσότερων από 320 μορφών αρχείων, αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με τις εκδόσεις iOS 4.0 και νεότερες εκδόσεις. Αποθηκεύει όλα τα βίντεο και τους ήχους στο cloud και μπορείτε να κάνετε streaming των αρχείων, για να τα παρακολουθήσετε ή να τα ακούσετε. Μπορείτε να παίξετε βίντεο στο Apple TV με αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Η τελευταία έκδοση έχει εξαλείψει την εμφάνιση διαφημίσεων.

VMPlayerLite

Πηγή - itunes.apple.com

Αυτή είναι μια καλή επιλογή για ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο εάν κάποιο από τα αρχεία βίντεο δεν είναι κωδικοποιητές AC3, EAC3 ή Dolby. Εκτός από τα αναφερόμενα, αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει άλλους κωδικοποιητές και συνοδεύεται από τόνους χαρακτηριστικών. Φροντίστε να εξετάσετε αυτήν την εφαρμογή!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις