Τρόπος εμφάνισης αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στο Opera

Σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι συνδέονται στο Διαδίκτυο για να αγοράσουν εισιτήρια ταινιών, να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους στο κοινωνικό δίκτυο και να παραγγείλουν ρούχα ή εξοπλισμό. Ωστόσο, πριν από όλες αυτές τις ενέργειες, πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο. Πώς να θυμάστε τους συνδυασμούς ονομάτων χρήστη και κωδικών πρόσβασης για διαφορετικούς ιστότοπους; Μπορείτε να το γράψετε ή να το αποθηκεύσετε σε ένα αρχείο στον υπολογιστή σας, αλλά λάβετε υπόψη ότι οποιοδήποτε άτομο στην απουσία σας θα μπορεί να το δει. Γιατί να βασανίζετε τον εαυτό σας, όταν μπορείτε να βρείτε εύκολα τους κωδικούς πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να εμφανίσετε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος ενημέρωσης του Opera Browser

Τρόπος εμφάνισης αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Εάν θέλετε να μάθετε τον κωδικό πρόσβασης που είναι αποθηκευμένος στον ιστότοπο, απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Κάντε κλικ στο κουμπί Μενού στην επάνω αριστερή γωνία. Στη συνέχεια, από το μενού επιλέξτε "Ρυθμίσεις".

Σε μια νέα ανοιχτή καρτέλα του προγράμματος περιήγησής σας, μεταβείτε στην ενότητα "Απόρρητο και ασφάλεια" και αναζητήστε την ενότητα "Κωδικοί πρόσβασης".

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Διαχείριση αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης".

Στο ανοιχτό παράθυρο θα δείτε τις συνδέσεις και τους κωδικούς πρόσβασης (σε μορφή αστερίσκου) για όλους τους ιστότοπους που έχετε επισκεφτεί. Για να εμφανίσετε γράμματα και αριθμούς, αντί για μαύρο αστερίσκο, πρέπει να επιλέξετε το πεδίο με τον ιστότοπο που απαιτεί κωδικό πρόσβασης και να κάνετε κλικ στο κουμπί «Εμφάνιση».

Μετά από αυτό, θα δείτε το νέο παράθυρο διαχειριστή, όπου πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του υπολογιστή σας. Μετά από αυτό, θα εμφανιστούν οι κωδικοί πρόσβασης για όλους τους ιστότοπους.

Πηγή εικόνας: www.superbwallpapers.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να μεταφράσετε μια ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found