Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές γκολφ για Android

Αν θέλετε να παίξετε γκολφ, υπάρχει πάντα χώρος για βελτιώσεις, σωστά; Έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για αυτόν τον σκοπό; Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές γκολφ εκεί έξω που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία των παικτών. Μπορεί να είστε δύσπιστοι σχετικά με αυτό, αλλά δώστε σε αυτές τις εφαρμογές την ευκαιρία. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από τις δυνατότητές τους και όλα όσα έχουν να προσφέρουν.

Ίσως δεν παίζετε γκολφ, αλλά απλά αγαπάτε αυτό το άθλημα. Και αν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν και μερικές εφαρμογές για εσάς. Αυτά που φέρνουν όλες τις τελευταίες ειδήσεις, σκορ και ιστορίες γκολφ. Ας δούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γκολφ για Android.

Δείτε επίσης: Καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρου για Android

Οι καλύτερες εφαρμογές γκολφ για Android

Golf GPS Rangefinder: Golf Pad

Όπως υποδηλώνει το όνομα αυτής της εφαρμογής, αυτή η εφαρμογή ειδικεύεται στην εύρεση εύρους. Η λειτουργία εύρεσης εύρους της εφαρμογής σάς προσφέρει ένα όμορφο και ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Σας παρέχει περισσότερους από 30.000 χάρτες γηπέδων γκολφ και κάθε μέρα όλο και περισσότερα γήπεδα προστίθενται. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή και αυτό είναι. Οι αγορές εντός εφαρμογής κυμαίνονται από ένα έως είκοσι δολάρια ανά είδος.

Λήψη Golf GPS Rangefinder: Golf Pad

18 Πουλιά

Αυτή η εφαρμογή σας προσφέρει μια λειτουργία τριών σε ένα επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανιχνευτής στατιστικών στοιχείων, κάρτα αποτελεσμάτων και ως εύρος εντολών GPS. Εάν θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο των αθλητικών γκολφ, τότε αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς, επειδή μπορείτε να λάβετε όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το γκολφ. Εάν χρησιμοποιείτε ένα έξυπνο ρολόι είτε πρόκειται για ρολόι Apple είτε για Android, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε αυτές τις συσκευές.

Λήψη 18Birdies

mScorecard - Κάρτα αποτελεσμάτων γκολφ

Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή γιατί σας βοηθά να διατηρείτε αρχεία όλων των σημαντικών πραγμάτων στο παιχνίδι σας: τα σκορ, τα στατιστικά σας και πολλά άλλα σημαντικά σκορ. Η εφαρμογή σας προσφέρει πλήρες ιστορικό, κοινή χρήση Facebook και παιχνίδια εντός εφαρμογής. Δεν εμφανίζονται διαφημίσεις στην εφαρμογή, επομένως είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς διακοπές.

Λήψη mScorecard - Golf Scorecard

V1 Γκολφ

Αυτή η εφαρμογή γκολφ διατίθεται σε δύο εκδόσεις: δωρεάν και επί πληρωμή. Η πληρωμένη έκδοση πηγαίνει με το όνομα "V1 Pro". Και οι δύο εκδόσεις αυτής της εφαρμογής περιέχουν παρόμοιες λειτουργίες, όπως εισαγωγές βίντεο, γρήγορη λήψη και ηλεκτρονικό ντουλάπι (όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τις κούνιες σας). Ωστόσο, η επαγγελματική έκδοση καταργεί όλες τις διαφημίσεις.

Κατεβάστε V1 Golf Δωρεάν Έκδοση

Λήψη V1 Golf επί πληρωμή έκδοση

Καιρός γκολφ

Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για όλους τους παίκτες του γκολφ, διότι σας παρέχει μια ακριβή πρόγνωση καιρού, ώστε να μην βρέχετε τα παπούτσια σας. Η εφαρμογή περιέχει δεδομένα περίπου 40.000 γηπέδων γκολφ από ολόκληρο τον κόσμο. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι η πρόβλεψη 7 ημερών με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Η δυνατότητα αποθήκευσης είναι ιδανική για τη διατήρηση των αγαπημένων σας μαθημάτων.

Κατεβάστε το Golf Weather

Yahoo Sports

Από τότε που το Yahoo αποκτήθηκε από το Verizon Media, δεν είχε καλή απόδοση. Ωστόσο, η αθλητική εφαρμογή της Yahoo είναι πολύ καλά σχεδιασμένη και σας προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία. Σας παρέχει ενημερώσεις βαθμολογίας για πολλά αθλήματα, όπως γκολφ. Είναι δωρεάν, αλλά συνοδεύεται από κάποια διαφήμιση.

Κατεβάστε το Yahoo Sports

Γκολφ Ζωντανά 24

Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις διαφημίσεις στην εφαρμογή. Το Golf Live 24 αντιστοιχεί στο όνομά του, επειδή σας προσφέρει τα ζωντανά σκορ για περίπου 100 τουρνουά γκολφ από όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει όλα τα αποτελέσματα ενός γύρου με στατιστικά παικτών. Με αυτήν την εφαρμογή εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε ούτε ένα πράγμα.

Κατεβάστε το Golf Live 24

το σκορ

ΤοScore είναι βασικά μια εφαρμογή αθλητικών ειδήσεων που σας προσφέρει τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με το γκολφ όπως και πολλές άλλες. Μπορείτε να λάβετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τα τουρνουά γκολφ, όπως PGA, LGPA, European Tour, ακόμη και το Ryder Cup.

Κατεβάστε το TheScore

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found