Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S5

Η Samsung είναι ένας από τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων Android. Το smartphone για το οποίο πρόκειται να μιλήσουμε εδώ είναι το Samsung Galaxy S5. Ενώ υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα ή μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S5, προσφέρει ορισμένες βελτιώσεις σε σχέση με ορισμένα από τα προηγούμενα μοντέλα Samsung. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε αυτό το τηλέφωνο, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S5 , και τότε θα είστε σε θέση να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Αυτό το μοντέλο προσφέρει βελτιώσεις και γοητείες, ειδικά αν συγκρίνετε αυτό το μοντέλο με το Samsung Galaxy S4 και ορισμένα άλλα παρόμοια τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε στην αγορά. Εδώ είναι η λίστα των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Samsung Galaxy S5.

Δείτε επίσης: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του LG G4

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S5

2tmobile.com.vn

Πλεονεκτήματα του Samsung Galaxy S5

Πλεονεκτήματα του Samsung G alaxy S5

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Αυτό το μοντέλο διαθέτει κάμερα υψηλής ποιότητας και θα μπορείτε να τραβήξετε τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες σε υψηλή ευκρίνεια. Παίρνει φωτογραφίες 4.640 × 3.480 (16.15 megapixel) , εγγραφή βίντεο 1080p στα 60fps . Έχω έναν αισθητήρα 0,28in που μπορεί να συλλάβει περισσότερα pixel, άρα καλύτερη απόδοση χαμηλού φωτισμού και λιγότερο θόρυβο.

Αδιάβροχο και σκόνη

Το Galaxy S5 είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη. Είναι επίσης πιστοποιημένο με IP676 που σημαίνει ότι το τηλέφωνο μπορεί να αντέξει σε βύθιση νερού έως και 3 πόδια για 30 λεπτά. Αυτή η δυνατότητα δεν ήταν διαθέσιμη στα προηγούμενα τηλέφωνα Galaxy. Ακόμα κι αν το τηλέφωνο είναι ανθεκτικό στο νερό, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κρατάτε κάτω από νερό για πολύ καιρό.

Επεξεργαστής και GPU

Έχει βελτιωθεί ο επεξεργαστής και η GPU - ο νέος επεξεργαστής Snapdragon 801 της Qualcomm και η γρήγορη Adreno 330 GPU.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει αυξηθεί σημαντικά στο Galaxy S5. Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη μπαταρία 2.800 mAh που εξυπηρετεί έως και 21 ώρες χρόνου ομιλίας 3G. Η μπαταρία του τηλεφώνου παρέχεται για περισσότερο από μία ημέρα σε έναν μέσο χρήστη. Η συσκευή διαθέτει λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, η οποία μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας περισσότερο όταν χρειάζεται. Επίσης, ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η μπαταρία είναι αφαιρούμενη.

Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων

Αυτό είναι ένα μπόνους, μια νέα και βελτιωμένη δυνατότητα που προσθέτει επιπλέον ασφάλεια σε αυτήν τη συσκευή. Σας επιτρέπει να εξουσιοδοτείτε συναλλαγές PayPal, να κλειδώνετε το τηλέφωνό σας από κατάσταση αναστολής λειτουργίας και να κλειδώνετε ευαίσθητους φακέλους από μη εξουσιοδοτημένα άτομα

Μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S5

Μειονεκτήματα του Samsung Galaxy S5

Συνηθισμένο υλικό

Έχουμε υψηλές προσδοκίες όταν πρόκειται για smartphone Samsung, σωστά; Ωστόσο, το υλικό του Samsung Galaxy S5 είναι αρκετά συνηθισμένο. Οι άνθρωποι περίμεναν να δουν πολύ περισσότερα.

Έλλειψη βελτιώσεων λογισμικού

Το λογισμικό έχει βελτιωθεί λίγο, όχι τόσο όσο όλοι περίμεναν. Το ίδιο ισχύει και για το περιβάλλον εργασίας χρήστη. Το λογισμικό δεν είναι τόσο καλό στο χειρισμό πολλών εφαρμογών και το λειτουργικό σύστημα αποκτά μεγάλο μέρος του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη μπορεί να φαίνεται ελκυστικό για το μάτι, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι πολύ βελτιωμένο από την προηγούμενη κατάστασή του.

Η απόδοση μπορεί να γίνει αργή κατά καιρούς

Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει επεξεργαστή 2,5GHz και μνήμη RAM 2 GB, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη μεγάλη πιθανότητα να μην υπάρχει η απόδοση αυτής της συσκευής εύκολα κάπου στο δρόμο.

Σχέδιο

Ο σχεδιασμός του τηλεφώνου δεν διαφέρει πολύ από την προηγούμενη έκδοση. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα επειδή πολλοί χρήστες περίμεναν κάτι νέο και αναζωογονητικό. Η Samsung πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται να αλλάξει το σχεδιασμό των τηλεφώνων της, καθώς όλες οι συσκευές φαίνονται ίδιες.

Τιμή

Η τιμή είναι επίσης μειονέκτημα, επειδή αυτό το τηλέφωνο είναι πολύ ακριβό και δεν θα είναι εύκολο να το αντέξετε οικονομικά. (Ενημερώθηκε: οι τιμές μειώθηκαν)

Πριν πάτε στο κατάστημα για να αγοράσετε αυτήν τη συσκευή, μελετήστε αυτήν τη λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Samsung Galaxy S5 για να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις